Εντάξει, τα ΑΡΔάκια θα βρουν δικαιολογίες για να ηρεμήσουν τους φιλάθλους τους. Εγώ αναρωτιέμαι, τα αφεντικά του βάζελου κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου? Τόσα εκατομμύρια έσκασαν. Την καλύτερη μπάλα τους λέει ο άλλος ότι παίζουνε. Που 'ναι η μπάλα? οεο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-11-08)
differance (29-11-08)
οφ-τοπικ.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
O ευρω-ΠΕΟΣ που όλοι αγαπήσαμε είναι εδώ.
Τραβατε ρε σπιτια σας που θελετε να κουνηθητε στον Θρυλο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σε καποιες στιγμες μου θυμισε τα περσινα δικα μας: εναν ψηλο επιθετικο μπροστα και στη συνεχεια γιομες...
Γεμισε την ομαδα με μεσους για να παρει λεει "την κατοχη"!! Και τελικα την πηρε την κατοχη (πανω απο 60% ειχανε κατοχη στο πρωτο) αλλα τι την εκανε; 60% κατοχη και μια ευκαιρια την κεφαλια του Πετροπουλου...Το γκολ το βαλανε απο κλεψιμο σε λαθος του παιχτη του Αστερα..
Στο δε β ητανε ανυπαρκτοι με τον Τεν Κατε να βαζει και να βγαζει μεσους!!
Υποδειγματικο κοουτσαρισμα δεν μπορω να πω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μεγαλοςε μυρωδιας αυτος..![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παντως η διαφοιρα επρεπε να παει στο +10 για να τους δειχνουμε 2 ανοιχτες παλαμες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο Αστέρας έπαιξε καλύτερα από ότι εμείς στο ΟΑΚΑ.Μεγάλη λαλακία που δεν χτύπησε ο Valverde το ματς εκείνο, θα είχε τελειώσει το παραμύθι τους πολύ πιο πριν και με μηδενική ψυχολογία ούτε τις νίκες στο CL θα είχαν πετύχει.
.
Όχι ρε πούστη ... σκυλοβαρέθηκα και στο 65 μπήκα για μπάνιο και μετά ξέχασα ότι παίζανε.
Ωραία φάση ... κλασσική ... ΣΚ μουρμούρα και Τετάρτη "ο τρόμος της Ευρώπης" με Βύντρα, Μάτζιο και Σαριέγκι!!!
Α! ρε κακομοίρηδες μια φορά βρήκε στόχο σε σωστή εστία ο Σαριέγκης και πιστέψατε ότι όλη η Ευρώπη ξέχασε Μίλαν, Λίβερπουλ, Μπάρτσα κλπ και έπιασε στο στόμα της εκστασιασμένη τα κατορθώματα του Ευρωπρωκτού.![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
sadi (29-11-08)
δεν ξερω αν ειναι μυρωδιας αλλα ξερω οτι ο Αστερας που ητανε ο αμυνομενος κατεβηκε με δυο καθαροαιμους επιθετικους ενω ο βαζελος που υποτιθεται ηθελε τη νικη με εναν και το Σαλπιγιδη να βολοδερνει καπου μακρια απο την περιοχη και να βαραει γιομες..Τα ιδια και ο Ιβανσιτς..
Δωσε και μενα (γιομα) θειο!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αστους να νομιζουν οτι γινανε ευρωπαικη ομαδα.μετα η εγχωρια σφαλιαρα σου καθεται βαρια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks