Τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο. Τεν Γυφτέλης ήθελαν να γράψουν. Χαρακτηριστική φιγούρα για "ωραία κιλίμια-χαλιά" και "εντώ οι καλές πατάτες καλέ κυρία".
Α!!! ρε προπονητάρα.Τους έφτιαξες πάλι τους Βάζελους. Ειδικοί στο ψηλό παιγνίδι οι Γερμανοί, ψηλό κάνατε και εσείς, με παίκτες 1 και 50, όχι τίποτε άλλο, για να μην υστερήσετε.
Βγάλατε έξω και τον φυσιολογικό σε ύψος σκόρερ σας, μην τυχόν και έβαζε κατά λάθος κανένα παραπάνω γκολ (και είναι και γαυράκος από παιδί).
Ως και ο Μαρκοκουκουλάκης στις δηλώσεις του, είπε ότι: η Βέρντερ έτσι πάντα παίζει και δεν είναι καλή ομάδα, γιαυτό και η "άλλη ομάδα"** τους έρριξε πέρυσι δύο φορές από 3 γκολ.
Εγώ πάλι λέω, ότι με τα χειρότερα χάλια που έχει φέτος η Βέρντερ, αν έπαιζε με την "άλλη ομάδα", με διψήφιο σκορ θα έφευγε από το Καραϊσκάκη.
**Μη θέλωντας να ονοματήσει την λέξη"Ολυμπιακός".
Bookmarks