panty (23-10-08)
panty (23-10-08)
O Ευροπεος ελιωσε τη Βερντερ αλλα ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.
Μαλιστα. Αυτα συμβαινουν οταν η γελοιοτητα ξεπερναει τα ανθρωπινως γνωστα ορια. Οταν οι ανθρωποι για να εξηγησουν την ανυπαρξια τους καταφευγουν σε δικαιολογιες αξιες χλευασμου. Παλι καλα που δε μας ειπαν οτι δεν ειχαν το σπρωξιμο απο τη διαιτησια που εχει στην Ευρωπη ο Θρυλος. Μιλανε λοιπον για κωλοφαρδια ποιοι? Αυτοι που τα μισα γκολ της συγχρονης ευρωπαικης ιστοριας τους προερχονται απο κοντρες, τσαφ και αυτογκολ? Αυτοι που πρωταγωνιστησαν σε ματς σαν τα 0-1 με Αγιαξ και Πορτο τα οποια εχουν μπει στα παγκοσμια λεξικα σαν επεξηγηση στο λημμα φαρδος? Αυτοι που εχουν ξεχασει τι θα πει νικη στο Τσ. Λ. και βαδιζουν περηφανα για να επαναπροσδιορισουν την εννοια της ξεφτιλας και να διευρυνουν το εκτος εδρας σερι του πουλου. Αλλα κατα τ'αλλα ειναι ο πρεσβης. Οσο για το φαρδος που ζητατε κυριοι της πρασιναδας μην ανησυχειτε. Ερχεται στις 4-11 στη Βρεμη. Οταν θα φευγετε και θα νιωθετε αυτο τον ενοχλητικο πονο εκει πισω θα ειστε σιγουροι οτι η πολυποθητη κωλοφαρδια εχει επιτευχθει.
captain-cook (23-10-08), chainsaw (23-10-08), consigliere (23-10-08), Faithful (23-10-08), gdk7 (23-10-08), kouzoulo (23-10-08), mpak (23-10-08), panty (23-10-08), Red$mile (23-10-08), sk12072 (23-10-08)
ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΣΟΥΖΕΙ
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
lgalletti7 (23-10-08), panty (23-10-08)
lgalletti7 (23-10-08), masinGun (23-10-08), panty (23-10-08)
panty (23-10-08)
sk12072 (23-10-08)
βρωμιαρηδες ολοι τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πάντως όποιος άκουσε τις δηλώσεις του Τεν Κάτε χτες στο supersport θα γέλασε με την ψυχή του. Τέτοιο ποδοσφαιρικό θέαμα λέει, εφάμιλλο του χτεσινού, βλέπουμε πάρα πολύ σπάνια από ελληνική ομάδα........![]()
Αποτυχία η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην κακή Βέρντερ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Τα έχουμε πει πριν καν αρχίσει η αγωνιστική περίοδος. Με... παιδική άμυνα, δεν νοείται να έχεις φιλοδοξίες στο υψηλότερο επίπεδο. Ευτυχώς, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Χενκ Τεν Κάτε... θύμισε προπονητή. Δεν στηρίχτηκε σε... μισό επιθετικό, ενώ σε κάποια σημεία της αναμέτρησης, αιφνιδίασε ευχάριστα... τολμώντας. Επειδή όμως, το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, θα μπορούσε να φυλάξει καλύτερα τα νώτα του, όταν η εξέλιξη του αγώνα το επέβαλλε. Κακά τα ψέματα, η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην αφελή (γενικώς) και κακή (το βράδυ της Τετάρτης) Βέρντερ, ισοδυναμεί με αποτυχία.
α μπραβο. Για να ξερουμε τι λεμε
Γιατι ο βαζελος ΔΕΝ ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρτε το χαμπαρι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
σας ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό πως μέχρι το τελ αβίβ δεν είχα χαρεί ποτέ με αποτυχία ή ήττα άλλης ομάδας , δεν χάρηκα ποτέ με την δυστυχία άλλου . αλλά από τότε μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα με αυτούς τους δύο .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sk12072 (23-10-08)
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξέχασα να σας πω χτεσινή ατάκα βάζελου :
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΑ ΑΥΡΙΟ (Σ.Σ. ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
consigliere (23-10-08), Faithful (23-10-08), gdk7 (23-10-08), kouzoulo (23-10-08), lgalletti7 (23-10-08), masinGun (23-10-08), panty (23-10-08), papdoux (23-10-08), Red$mile (23-10-08)
αυτο που μενει τωρα ειναι να ρθουν να τους λιωσουμε στο Ναο.. κι ο Ευρωπεοςθα χιε μια υπεροχη πολυμετοχικη χρονια![]()
πρωτα θα τους μαμησουμε στο οακα και μετα σαν καλοι οικοδεσποτες ΧΧΧΧΧΧΧ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σωστα![]()
Ολοι οι βάζελοι αυτό λενε, δεν μου προκαλεί εντύπωση. Και εγώ όπως ο φίλος Masingun ημουν μέχρι που μου γύρισαν τα μάτια. Ε έτσι είστε???Πάντα εναντίον σας!!!ΠΑΝΤΑ!!!Οσο δεν με νοιάζει για τους άλλους τόσο θέλω να καταστρέφοντε αυτοί!
δεν θα ξεχασω ποτε την ιστορια που μου ειπε ενας αδερφος ολυμπιακος 58-59 χρονων καθ’οδον προς το μεσταγια(πριν απο 2 χρονια οταν χασαμε επι σολιντ 2-0).
εχουμε φυγει απο το ξενοδοχειο και ειμαστε στο λεωφορειο για να παμε στο γηπεδο.πιανω κουβεντα με αυτον τον φιλο λοιπον και μου λεει απο ποτε σιχαινεται τον παναθηναικο.ηταν 7-8 χρονων οταν επαιζε ο ποα με μια τουρκικη ομαδα.στο σπιτι το παρακολουθουσανε με τον πατερα του(γαβρος και αυτος).
ο πατερας του παρακαλουσε να χασει ο λαγος.τοτε τον ρωταει αυτος -με την παιδικη αφελεια που τον διεκρινε τοτε-:μα ρε μπαμπα με τους τουρκους δεν παιζει;δεν τους μισουμε τους τουρκους;
και τοτε του απαντησε ο τρισμεγιστος πατερας του με λιγες λεξεις:ΑΥΤΟΙ παιδι μου -εννοωντας τους βαζελους- ειναι πολυ πουστηδες.
δεν θα μπορουσα να το πω καλυτερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (23-10-08)
... there's no such thing as "too much"...
lgalletti7 (23-10-08)
Bookmarks