Έχω ήδη αρχίσει να λατρεύω αυτόν τον παίκτη!![]()
Έχω ήδη αρχίσει να λατρεύω αυτόν τον παίκτη!![]()
Αν μαθει να κανει και καμια πασα πριν τη 12η ντριπλα μπορει να τον λατρεψω κι εγώ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τρελή παικτούρα...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Aλλος Θρύλος με τον «Tζόλε»
Αρχίζω να γράφω μετά το 3-0 και, έχοντας παρακολουθήσει 70 λεπτά παιχνιδιού, καταγράφω τα εξής:
Άλλος είναι ο Ολυμπιακός με τον «Τζόλε» μέσα και άλλο δίχως αυτόν. Ο Λέτο μπορεί να είναι μεγάλο ταλέντο, παικτάρα, να έχει όλα τα φόντα να παίξει μεγάλη μπάλα στο μέλλον, αλλά ακόμα Τζόρτζεβιτς δεν είναι. Πολλή κατάχρηση προσπαθειών, κάποιες εκ των οποίων ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά. Αντίθετα, με την είσοδο του αρχηγού μέσα στο παιχνίδι ο Θρύλος έγινε πολύ πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.
...................................
Μπάμπης Χριστόγλου
Μάλιστα. Με την είσοδο του αρχηγού. Στο 70'. Ξεκούραστος. Και όταν οι Άραβες έπαιζαν πια με τους αναπληρωματικούς των αναπληρωματικών. Ά ρεπου πέφτει...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αυτο που λεει για τον λετο,οτι τραβαει τις προσπαθειες απο τα μαλλια,μαλλον το εχει απωθημενο διοτι ο σεμπαστιαν το εχει μπολικο το μαλακι σε αντιθεση με τον τζολε και τον χριστογλου.αφου το εχει λοιπον το μαλλι,ασε να το τραβαει ρε τζολε...εεεε χριστογλου ηθελα να πω
ολα τα σαιτ λενε οτι το βασικο σχημα που παρατασει ο ερνεστος στις προπονησεις εχει στα αριστερα τον λετο.εμενα γιατι κατι μου λεει οτι θα φαμε τζολε στην μαπα την τεταρτη?????![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
d.n.a. (24-08-08)
αυτο που κανουν την τριχα τριχια οταν παιζει καποιος εκτος του τζολε,ωστε σε καθε κλωτσια που τρωει να τον πετανε εξω για να τον προφυλαξουν,με τρελαινει!!!!
Δηλαδη ο προπονητης δεν αποφασιζει ποιοι θα παιξουν? Ποιος αποφασιζει? Αμα παιρνει χαρτακι, γιατι δε του ριχνουν ντοματες απο τη κερκιδα? Κι αν τον πιεζουν να βαλει συγκεκριμενους παιχτες, γιατι δε το φωναζει και να σηκωθει να φυγει? Μηπως τελικα δε συμβαινει τιποτα απ'ολ'αυτα και απλα ο προπονητης κρινει ποιοι πρεπει να παιζουν?
Καταλαβαινετε ποσο μειωνετε τον εκαστοτε προπονητη ειτε λεγεται Βαλβερδε ειτε Κολοκυθαρόπουλος, οσοι γραφετε τετοια πραγματα?
εννοειτε ρε φιλε πως παιζουν κ αλλα δεν γινεται μ την ανορθωση οπου ο τζολε ηταν απο τους χειροτερους να βγαινει στο 75 που στην τελικη εχανες 2-0 τι χειροτερο μπορουσες να παθεις,η να μην παιζει ο μπελουτσι κ να παιζει ο πατσα,τιποτα δεν σου βρωμαει,δηλαδη τους ειδε στην προπονηση κ ειπε ελα εδω πατσα π εισαι καλυτερος απο μπελου κ ελα εδω τζολε!!!
ffyiannis (24-08-08)
Πιθανο κι αυτο που λεει ο Κωστας. Τιποτα δε μου λεει οτι ο Μπελουτσι πεταει στην προπονηση. Ουτε υπαρχει προπονητης που να λεει "βαλε αυτους για να χασω να γινω ρομπα"....
Εκτος αν ο Βαλβερδε ψαχνει οντως την εξοδο κινδυνου απο το (αστο μην το πω) που εμπλεξε.
Αν ισχυουν αυτα, ο πρωτος που θελει σαπια κολοκυθια στη μαπα ειναι ο προπονητης. Τι παει να πει δεχεται πιεση απο δημοσιευματα?
Ας διαβαζει Σουπερ Κατερινα τοτε, για να μη νοιωθει πιεση.
Οταν πληρωνεται τα μιλιονια τα ευρω, τοτε δε νοιωθει πιεση πως να τα ξοδεψει?
ffyiannis (24-08-08)
Καλα το τι λενε οι δημοσιογραφοι για τις προπονησεις το εχω δει. Ημουν σε προπονηση που ποδοσφαιριστης δεν συμμετειχε λογω ελαφριου τραυματισμου και την αλλη μερα η γνωστη φυλλαδα εγραφε οτι "εβγαζε ματια".
sirkostas (24-08-08)
Bookmarks