Σελίδα 433 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 331332333333833934034134234294304314324334344354364374434534634734835336337338339331433 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 8.641 έως 8.660 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

συμφωνω σε γενικες γραμμες με το παραπανω αρθρο με μερικες προσθηκες.

Η βασικη ειναι οτι ο βαζελος προσπαθησε τα τελευταια χρονια να φερει καλους παιχτες απ'εξω αλλα απετυχε. Οσοι ηρθανε ητανε οι πιο πολλοι μετριοι που δεν μπορουσανε να κανουνε τη διαφορα. Σε αντιθεση με τους δικους μας Ριβαλντο, Τζιοβανι, Καρεμπε, Κοβασεβιτς, Λουα Λουα, Γκαλετι κλπ που δειχνανε την κλαση του στο γηπεδο και μας χαρισανε πρωταθληματα ο βαζελος εφερε παιχτες σαν τον Μπισκαν, Κονσεισαο, Σοουζα κλπ που αν και ειχανε καλη διεθνη παρουσια αποτυχανε στην Ελλαδα...

Ο τελευταιος καλος ξενος παιχτης που εκανε τη διαφορα στο βαζελο ητανε ο Χενρικσεν. Αυτο εν μερει δικαιολογει την μανια του βαζελου να επιμενει και να πληρωνει αδρα καλους ελληνες παιχτες ως εναλλακτικη των ξενων αλλα αυτοι οι παιχτες δυστυχως γι'αυτους δεν ειναι αρκετα καλοι για να αντιπαρατεθουνε στους δικους μας.

Και φετος ο βαζελος τα ιδια κανει. Εχει παρει Χριστοδουλοπουλο, Κλειτον που παιζουνε ελλαδα, ακουγεται οτι χτυπαει Αβρααμ και ακομη την παλευει με Παγερανο. Ο Ιβανσιτς που κρατησανε δεν μπορει να κανι τη διαφορα ενω ο Ματος αν και καλος παιχτης ειναι μονος του...

Εν ολιγοις, αν δεν παρουνε καλους ξενους παιχτες δυσκολα θα μας χτυπησουνε αγωνιστικα..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε λετε να αρχισει να τριζει η καρεκλα του Τεντοπανου τωρα που εφυγε ο Ντουσαν απο τον Αρη???

(πρώην RedHacker) Το avatar του χρήστη PrisonBreak-7-

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.700 φορές σε 1.949 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε λετε να αρχισει να τριζει η καρεκλα του Τεντοπανου τωρα που εφυγε ο Ντουσαν απο τον Αρη???
    Με την καμμία!!!
    Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
    ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
    M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
    RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν δεν εχουνε καλες εμφανισεις με την Δυναμο Τυφλιδας η αποκλειστουνε στο δευτερο προκριματικο τιποτε δεν αποκλειεται!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μου θυμίζει στοιχομυθία με φίλο (εξημερωμένο πάντα) λαγουδάκι.

- Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ (κτλ κτλ). Τρία διαβατήρια έχω χαλάσει ακολουθώντας την (μ)πανάθα.
    - Ναι δεν διαφωνώ. Εκεί στο γάμο του καραγκιόζη που πάτε, πάτε μόνο με βίζα.
    Ενώ εμείς, μόνο ΕΕ με το ΤσουΛου. Κύριοι, και μόνο με ταυτότητα.
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (02-07-08)

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Ignore User

Προεπιλογή Εκεί που έχουν ταξιδέψει αυτοί...

Με τον παναθηναϊκό στην Ευρώπη
    (2008 - 2009)

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον aljawn για αυτό το μήνυμα:

iek (01-07-08), kouzoulo (02-07-08)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Λέτε δηλαδή να δούμε το δίδυμο Ντούσαν - Αβραάμ στη Μπανάθα? Και με βοηθό προπονητή τον Τεντόπανο
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Οι «πράσινοι» έκαναν νέα προσφορά στον Πανιώνιο, δίνοντας το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Ντάμε Εντόι.

Ο Παναθηναϊκός δίνει δανεικό τον Σενεγαλέζο παίκτη στους «κυανέρυθρους» και περιμένει την απάντησή τους, η οποία αναμένεται να δοθεί σύντομα.

Αν πάντως το «τριφύλλι» δεν κατορθώσει να αποκτήσει τον Τζιμπούρ, έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, αφού θα κινηθεί για την απόκτηση του Κροάτη Άντε Ρουκάβινα, της Χάιντουκ Σπλιτ.
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

Ολοκληρώνεται, αφού πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, η μεταγραφή του Ερνάν Πεγεράνο στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον παίκτη, όπως και με την ομάδα του, τη Βελέζ, όπως αποκάλυψε χθες βράδυ ο ίδιος ο Αργεντινός αμυντικός. Ο οποίος βεβαίωσε ότι έρχεται για τον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε ότι τη μόνη υπόσχεση που μπορεί να δώσει, είναι ότι: θα πεθαίνει για τη φανέλα που φοράει.

Μίλησα με τους διοικούντες τη Βελέζ και καταλήξαμε. Αποδέχτηκα την πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός και έρχομαι. Αυτή τη στιγμή οι δύο διοικήσεις ανταλλάσσουν με φαξ τα απαιτούμενα έγγραφα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Όλα έχουν τακτοποιηθεί, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, το θέμα έληξε. Είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσει η καριέρα μου στην Ευρώπη. Ήθελα να γίνει αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήγαν όλα καλά και έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αλήθεια ότι ήθελα να πάω στην Ισπανία και την Αλμερία, υπήρχαν όμως κάποιες οικονομικές διαφορές στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και γι΄ αυτό δεν είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα η μεταγραφή», δήλωσε ο παίκτης στην εφημερίδα «Sportday».

Ο Πεγεράνο αναφέρθηκε και στη νέα του ομάδα. «Έχω μάθει τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό. Έχω τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα, για το πρωτάθλημα, για τους παίκτες, για τη χώρα. Είναι μια ομάδα που έχει πάντα μεγάλους στόχους, διεκδικεί πάντα το ελληνικό πρωτάθλημα, διακρίνεται στην Ευρώπη και φέτος παίζει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου. Τις επόμενες μέρες θα μάθω περισσότερα πράγματα».

Ο παίκτης υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο για το «τριφύλλι». «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα τα δίνω όλα στο γήπεδο, πως θα πεθαίνω για τη φανέλα που φοράω. Παθιάζομαι στο παιχνίδι και μου αρέσει να κερδίζω».

Η Βελέζ έμεινε ικανοποιημένη με την πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του Πεγεράνο. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σε έναν χρόνο το υπόλοιπο 25%, καταβάλλοντας περίπου 630.000 ευρώ.

ειν καλος τουτος ο Πεγερανο...?
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι «πράσινοι» έκαναν νέα προσφορά στον Πανιώνιο, δίνοντας το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Ντάμε Εντόι.

Ο Παναθηναϊκός δίνει δανεικό τον Σενεγαλέζο παίκτη στους «κυανέρυθρους» και περιμένει την απάντησή τους, η οποία αναμένεται να δοθεί σύντομα.

Αν πάντως το «τριφύλλι» δεν κατορθώσει να αποκτήσει τον Τζιμπούρ, έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, αφού θα κινηθεί για την απόκτηση του Κροάτη Άντε Ρουκάβινα, της Χάιντουκ Σπλιτ.

Κοίτα να δεις... το νταμάρι δανεικό...ο παίχτης που προκαλούσε τρόμο στους συμπαίκτες του (εκτός φυσικά από τον Εκι που τον έδερνε για ζέσταμα ) με την κορμοστασιά του... κρίμα δεν έχω τα πράσινα πρωτοσέλιδα της απόκτησής του να γελάγαμε λίγο

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

δε μπορουμε γαμωτο!!!

το τανκ εμεινε τριτο

ω ρε μανα μου βαρβατιλα

τρομαξαμε τοσο που σταματησαμε στα 4

αντε γεια

14. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

IERO (03-07-08), panty (02-07-08), Red$mile (02-07-08)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red$mile Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα να δεις... το νταμάρι δανεικό...ο παίχτης που προκαλούσε τρόμο στους συμπαίκτες του (εκτός φυσικά από τον Εκι που τον έδερνε για ζέσταμα ) με την κορμοστασιά του... κρίμα δεν έχω τα πράσινα πρωτοσέλιδα της απόκτησής του να γελάγαμε λίγο

«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (02-07-08)

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

ο μαεστρος της χειροτερης 11αδας

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

panty (02-07-08), Red$mile (02-07-08)

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάρτε δυνάμεις...»

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού έλεγε χθες στους παίκτες του πως έχει μείνει ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προσπάθειά τους, όμως, τους τόνισε πως τους θέλει πιο δυνατούς την Πέμπτη (03/07) που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

«Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Είναι λογικό να είστε κουρασμένοι και «πιασμένοι». Και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνετε στις προπονήσεις. Γι’ αυτό και θα ξεκουραστείτε αύριο (σ.σ: σήμερα), να πάρετε δυνάμεις για να συνεχίσουμε το έργο μας», είπε, ο Τεν Κάτε, κάνοντας και ένα σχόλιο για την κλήρωση του β’ προκριματικού: «Ολες οι ομάδες θέλουν προσοχή...».

Αρχισε «κατασκοπεία»

Μάλιστα, ο Τεν Κάτε έχει ξεκινήσει ήδη την «κατασκοπεία» για τις δύο αντιπάλους του «τριφυλλιού», την Ντιναμό Τιφλίδας και την Ρούναβικ καθώς σκοπός του είναι να συλλέξει νωρίς στοιχεία και dvd. Την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες (15 ή 16 Ιουλίου) θα παρακολουθήσει ο συνεργάτης του, Μάικ Σνούι.

ε ναι... γιατι αν δες εχεις δει κ 3 dvd με τ αξιοθεατα... που πας?!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρτε δυνάμεις...»

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού έλεγε χθες στους παίκτες του πως έχει μείνει ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προσπάθειά τους, όμως, τους τόνισε πως τους θέλει πιο δυνατούς την Πέμπτη (03/07) που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

«Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Είναι λογικό να είστε κουρασμένοι και «πιασμένοι». Και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνετε στις προπονήσεις. Γι’ αυτό και θα ξεκουραστείτε αύριο (σ.σ: σήμερα), να πάρετε δυνάμεις για να συνεχίσουμε το έργο μας», είπε, ο Τεν Κάτε, κάνοντας και ένα σχόλιο για την κλήρωση του β’ προκριματικού: «Ολες οι ομάδες θέλουν προσοχή...».

Αρχισε «κατασκοπεία»

Μάλιστα, ο Τεν Κάτε έχει ξεκινήσει ήδη την «κατασκοπεία» για τις δύο αντιπάλους του «τριφυλλιού», την Ντιναμό Τιφλίδας και την Ρούναβικ καθώς σκοπός του είναι να συλλέξει νωρίς στοιχεία και dvd. Την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες (15 ή 16 Ιουλίου) θα παρακολουθήσει ο συνεργάτης του, Μάικ Σνούι.

ε ναι... γιατι αν δες εχεις δει κ 3 dvd με τ αξιοθεατα... που πας?!
    Aλήθεια, τι αξιοθέατα έχει στα νησιά Φερόε?

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

τον Τεντοπανο να φωναζει στον Εντοι "¨κουνησου αγορι μου, για "αποκαλυψη" σε πηραμε"

κι αυτος να απαντα
    "ρε πανε βαλε καμια τεντα στη Παιανια μας εχει φαει ο ηλιος"

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aλήθεια, τι αξιοθέατα έχει στα νησιά Φερόε?
    Δεν ξερω......Θα τα μαθουμε μολις κυκλοφορησει σε λιγο καιρο το νεο βιβλιο του Μενιου με τις ενδοξες πορειες του ΠAO στους 64 του CL....
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον red.empire7 για αυτό το μήνυμα:

aljawn (02-07-08), kouzoulo (02-07-08)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από red.empire7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω......Θα τα μαθουμε μολις κυκλοφορησει σε λιγο καιρο το νεο βιβλιο του Μενιου με τις ενδοξες πορειες του ΠAO στους 64 του CL....

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Ignore User

Προεπιλογή

Ούτε μάντης να ήμουν όταν μιλούσα για τα νησιά Φερόες.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από aljawn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
    Εξάλλου, κάποιοι πρέπει να συμπληρώσουν ομάδα όταν θα τρέχουν στα νησιά Φερόες.
    Γι' αυτό κάνουν και τις κινήσεις τους από τώρα.
    Όσοι ενδιαφέρεστε για έναν οδηγό για τα νησιά Φάροες, δείτε εδώ:
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Για το ποδόσφαιρο των νήσων, υπάρχει ξεχωριστό άρθρο (!):
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ά ρε βαζέλα, που μας ταξιδεύεις πάλι...
    (Ότι πρέπει για ένα καυτό καλοκαίρι)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Το ξεκατίνιασμα της χρονιάς SportDay / Στέφανος Χάρης

Tις τελευταίες δέκα μέρες, λατρεμένε αναγνώστη, παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα τη δημόσια αλληλογραφία που έχει ανοίξει ο Βασίλης Βέργης με τον «Ζουν ανάμεσά μας» και τον Κώστα Γκόντζο. Νομίζω ότι η υπόθεση -αν και παραμένει εξαιρετικά διασκεδαστική- έχει ξεφύγει ελαφρώς, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ.

Αν δεν κάνω λάθος, γιατί έχω χάσει το μέτρημα, το φιτίλι τ' άναψε ο Βασίλης, ο οποίος έγραψε στο «Goal»: «Τώρα που το Media Roufianos είναι "απενεργοποιημένο", ο Γιαννάκης -"στόμα έχει και μιλιά δεν έχει αυτό το παιδί"- συνεχίζει να ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ ή θα βρουν καμιά άλλη δουλίτσα στο άμοιρο; Αμαρτία είναι».

Αυτό ήταν. Ο Κώστας Γκόντζος, που δεν σηκώνει Μπασινά στο σπαθί του, μπήκε στον χορό: «Αχ, ρε Βασιλάκη, και συ. Αντε πάλι να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Βγενόπουλου. Αλλά πάλι ξέρεις εσύ. Ασ' τα αυτά, είναι για τους απλούς ρεπόρτερ. Εσύ έχεις άλλες προτεραιότητες τώρα. Προσπαθείς να βρεις ποιοι θα χάσουν τις δουλειές τους. Τελικά, άμα στη ζωή σου έχεις μάθει να έχεις από μικρός ψηλά... ιδανικά, βαδίζεις πάντα... σ’ αυτόν τον υπέροχο δρόμο. Κακόμοιρε».

Την άλλη μέρα ο Βασίλης έκανε το 2-1: «Καλοκαιριάτικα (ξανα)θυμήθηκε να μας βρίσει και ο Κωστάκ'ς (κατά το "Τζιόλ'ς"), γνωστότερος και ως "Κόπερφιλντ των συλλαλητηρίων"! Ευχές για "καλή επιτυχία" στον αγώνα που δίνει τη "νέα εποχή" ο δυστυχής να διατηρήσει ακέραια τα (χρόνια) "ιδανικά ενός... υπαλλήλου" και τις (καλές) εταιρικές δουλίτσες για εαυτόν και αλλήλους».

Τα νέα ταξίδεψαν παντού. Εμαθαν ότι βριζόμαστε και πλάκωσε και ο «Ζουν ανάμεσά μας» να πάρει θέση. Εγραψε στο «Derby»: «Τελικά, πόσο σωστές είναι αυτές οι παροιμίες του λαού. Οπως το ράσο δεν κάνει τον παπά, έτσι και το κουστούμι δεν κάνει τον κύριο. Οταν είσαι γεμάτος με συμπλέγματα και όταν είσαι αποδεδειγμένα ανίκανος να διατυπώσεις το παραμικρό επιχείρημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δρόμος προς τη μικροψυχία είναι ορθάνοικτος. Και ας είσαι και διευθυντής αντικειμενικής εφημερίδας και ας είσαι και -δήθεν- σοβαρός. Κατά βάθος δεν διαφέρεις και πολύ από τις κυράτσες της γειτονιάς. Τουλάχιστον εκείνες είναι και διασκεδαστικές».

Ο Βέργης ξαναπήρε τη σκυτάλη: «Με τους αλιτήριους, όμως, πρέπει να είσαι αμείλικτος. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τυφλοπόντικες που έχουν κάνει το ρουφιανιλίκι επάγγελμα, που κονομάνε βρίζοντας και λασπώνοντας όποιον κάνει σωστά τη δουλειά του επειδή είναι "απέναντι" από τα δικά τους συμφέροντα. Ο Γιαννάκης έχει ακόμα το εταιρικό κινητό ή είχε τουλάχιστον την τσίπα να το επιστρέψει;».

Τα πράγματα έδειχναν να ηρεμούν. Ο Γκόντζος μάλιστα έκανε ένα διάλειμμα από τις εχθροπραξίες για να ενημερώσει εχθρούς και φίλους -η Κάτια είχε χάσει τον ύπνο της- ότι ξέρει το σύστημα που θα ακολουθήσει ο Τεν Κάτε: «Με 4-2-3-1 θα παίξει ο Τεν Κάτε στη νέα περίοδο με τον Παναθηναϊκό. Κι επειδή ξέρω ότι οι... καλοί συνάδελφοι και ρεπόρτερ θα αρχίσουν τις ερμηνείες και με δεδομένες τις αντικειμενικές δυσκολίες αφομοίωσης των συστημάτων, εξηγούμαι για να μην έχουμε... γκάφες και ράδιο αρβύλα. Με τέσσερις πίσω, δύο αμυντικά χαφ (τι… έγκλημα αλήθεια, ε… φίλοι μου;), τρεις μεσοεπιθετικούς και έναν κορυφή θα παίζει ο Ολλανδός».

Η ανακωχή κράτησε λίγες ώρες. Ο Βασίλης δεν κρατήθηκε: «Πού να ήξερε ο Τεν Κάτε ότι προτού καν έρθει στην Ελλάδα οι "Αλέφαντ' της πένας" θα (του) έφτιαχναν με... κεφτεδάκια και μακαρονάδες συστήματα και ενδεκάδα. Αντε να πατήσει το πόδι του στην Παιανία ο Ολλανδός, μπας και σταματήσει η ποδοσφαιρική κουζίνα του κάθε "μάγειρα"».

Ο «Ζουν» επέστρεψε και αυτός στα χαρακώματα, λύνοντας το ζωνάρι του: «Κλείνουμε σήμερα με τα νέα του Χόλιγουντ. Από έγκυρη πηγή. Οι μεγάλες εταιρείες της Μέκκας του κινηματογράφου αποφάσισαν να γυρίσουν ένα ριμέικ της θρυλικής ταινίας "Deathwish". Χρειάζονταν όμως έναν άνθρωπο που θα αντικαταστήσει επάξια τον αείμνηστο Τσαρλς Μπρόνσον στον ρόλο του αμείλικτου τιμωρού των παρανόμων. Στράφηκαν στη μυθική μορφή των αντικειμενικών οπισθόφυλλων. Του έκαναν μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί και συμφώνησε. Οπου να 'ναι, αρχίζουν και τα γυρίσματα. Μπορεί να κλαίει η δημοσιογραφία και η ενημέρωση, αλλά πανηγυρίζει η έβδομη τέχνη. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, η ατάκα που θα ακούγεται στο τρέιλερ και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία είναι: "Καλημέρα, αδέλφια... σήμερα θα καθαρίσω την πόλη από τους κακούς"».

Ο Βέργης, πιστός στο δόγμα «οι… ταινίες επιστρέφονται», σχολίασε: «Και η πλάκα συνεχίζεται (και θα συνεχίζεται με τους γνωστούς "μάγειρες"). Μετά τον... Λόλεκ σήμερα είναι η σειρά του... Μπόλεκ. "Υπάλληλος του μήνα" αναδεικνύεται παμψηφεί ο "Αστραπό-γιαννος του Αμαρουσίου". Καθότι και σινεφίλ, μάλιστα, ο... Γιαννάκης εύκολα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της "Κάλπικης Λίρας". Και στην ατάκα "αόμματος, ελεήστε τον αόμματο", τσουπ θα έπεφτε το... εταιρικό κινητό από την τρύπια τσέπη».

Τα σωθικά του «Ζουν» πήραν φωτιά. Η Ασπα Τσίνα ξύπνησε μέσα του: «Τι έγραφε εναντίον του Βίκτωρα, λίγες μέρες αφού έφυγε από το περιοδικό της ΕΠΑΕ για να μπει στον στενό κύκλο του Φλωρίδη. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι που διορίστηκε στο κρατικό ραδιόφωνο. Ακόμα και το πρωί που παίζαμε προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, εκείνος ζοριζόταν με τις τιμές των εισιτηρίων. Μπορεί επίσης να θυμηθούμε τι άρχισε να γράφει για την ΕΡΑ από τη στιγμή που τον έδιωξαν και μετά. Μπορεί να δούμε τι έλεγε για τα CDs που μοίραζε η πρώην εφημερίδα του, μόλις άλλαξε επαγγελματική στέγη. Τι έγραφε κατά του Νικοπολίδη, όσο το μετέπειτα μέλος έπαιζε στον ΠΑΟ και τι γράφει τώρα».

Ο Βασίλης, τρέμοντας στην ιδέα ότι ο «Ζουν» μπορεί να αλλάξει γνώμη και να τον προτείνει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο όχι στο «Deathwish» αλλά στο «Saw 5», έσπασε:

«Ναι, ομολογώ. Μη με βασανίζετε άλλο! Οσα αποκάλυψε για την αχρεία επαγγελματική μου ζωή ο "βιογράφος-Αστραπόγιαννος-Μπόλεκ" είναι όλα αλήθεια. Σε μια έκρηξη αυτοκριτικής, μάλιστα, και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου έχω να προσθέσω τα εξής: Σε ηλικία έξι ετών πήρα μια σοκολάτα από το ψυγείο του σπιτιού χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Στα 13 έκανα την πρώτη κοπάνα από το σχολείο. Στα 16 γλυκοκοίταξα την γκόμενα ενός κολλητού. Στα 17 άσκησα την πρώτη κριτική στους Βαρδινογιάννηδες για τον Παναθηναϊκό. Στα 25 κάπνιζα δύο πακέτα τσιγάρα άφιλτρο τη μέρα. Και στα 35 μου ο ίδιος ο Σημίτης (όχι ο Τσουκάτος, όχι, όχι) και όλο το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ πήραν τηλέφωνο και με έβαλαν στην ΕΡΑ Σπορ. Στη συνέχεια το μετάνιωσαν και με έδιωξαν με υπερκομματική νομοθετική ρύθμιση της Βουλής.

Ενα πράγμα δεν θα έπραττα ποτέ στην αχρεία ζωή μου: να κάνω το οπαδιλίκι επάγγελμα και να ρουφιανεύω επ’ αμοιβή (και με εταιρικό κινητό) τους πάντες. Αυτό δεν ξεπλένεται ούτε με όλο το φτύσιμο του πλανήτη».

Ηρεμήστε λίγο, χρυσά μου. Νισάφι πια. Κουράστηκα εγώ να σας διαβάζω, εσείς που τα γράφετε κιόλας δεν βαρεθήκατε ακόμα; Τώρα που σας έδειξα τον «κόπο» σας μαζεμένο, ελπίζω να καταλάβατε ότι η έκφραση «πιάσαμε πάτο» είναι μύθος. Στο ξεκατίνιασμα πάντα υπάρχει και πιο κάτω…

Λόγος δεν μου πέφτει φυσικά, λατρεμένε αναγνώστη, όμως πραγματικά είμαι περίεργος να δω τη συνέχεια και το τέλος της διαμάχης. Μέχρι τότε θα «Ζουν ανάμεσά μας» αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

27. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

Airness (02-07-08), aljawn (02-07-08), consigliere (02-07-08), Faithful (02-07-08), Gavros4life (02-07-08), IERO (03-07-08), mpak (02-07-08), Red$mile (02-07-08)

Σελίδα 433 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 331332333333833934034134234294304314324334344354364374434534634734835336337338339331433 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές