αυτή η ομάδα όντως άξιζε ένα τόπικ!![]()
Η ομαδα εκπληξη !!!
Ζαιρι Καρντοσο Φιλομενο Μιλανο (οποιοι παιζουν μανατζερ τον ξερουν πολυ καλα)Φυτανιδης Ζεαν Καρλος Ροτζεριο κτλ κτλ
ΥΓ.Και ερχονται κι αλλοι
αυτή η ομάδα όντως άξιζε ένα τόπικ!![]()
και κατι ακουγεται για Μοχαμεντ Καλον .......![]()
θα μας τρελανουν αν σκασουν και αυτη τη μεταγραφη
Πραγματικα χαιρομαι πολυ για τον Αστερα και για την δυναμικη που φαινεται να αποκταει ...
Για οσους δεν γνωριζουν θα αρχισουν κατω στην Τριπολη την κατασκευη νεου υπερσυγχρονου γηπεδου ...
Νατα,νατα... και μου τα λεγε η μανα μου οτι η ομαδα του χωριου της θα κανει ζημιες...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ποιος να το πίστευε στην αρχή της σεζόν ότι ο Αστέρας θα έκανε μια τέτοια πορεία... Μπράβο του και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι(εκτός από το μεταξύ μας παιχνίδι). Τελικά τα φράγκα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο... Κι απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχουν σε αφθονία στην Τρίπολη. Να πω μόνο ότι το πριμ για τη νίκη επί της ΑΕΚ ήταν 60000 ευρώ(!!!).
ontos poli dinati omada...
πολυ καλη οαμδα και με προεδρο που δινει αρκετα χρηματα!!
kalo na exoume dunates omades eparxias.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
τον τσιμησε τον βαθμο στην λαρισα..
den peirazei re astera tha ta ftiaxseis ta vazelakia toy xronoy!!!!Foveri amyna ayti i omada atsali!!Mipws na rwtisoume ton kampos na mas pei kanena mystiko
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
τον ειδα εχτες πολυ καλος!
Αλλ ρε γαμωτο ειναι κοντουλης και οσες φορες εκανε βολε ο γκαλινοβιτσ του επερναν την κεφαλια.
Kαι 27 χρωνων!!
Ασχετο τωρα με αυτο το θεμα αλλα θα τωπω εγω γουσταρω τον ΤΣΙΜΠΟΥΡ!!
Τον εβλεπα πως ετρεχε χτες στο 80ο λεπτο και ειχα παθει πλακα!!!
Αυτα βλεπω και λεω αν εχθες ετρωγε καρτα ο Νταρκο τι θα καναμε ??
Επρεπε να τον παρουμε αυτον και να τους διναμε τον κωνσταντινου.
Bookmarks