Ετσι ειχα ακουσει οτι απο πισω ειναι κατι Άραβες. Τωρα αν ειναι μουφα δεν το ξερω (οχι πως με νοιαζει και ιδιαιτερα δηλαδη...)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Μέρες μετράει πλέον στον Αστέρα Τρίπολης ο Οράσιο Καρντόσο, μετά από όσα συνέβησαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Ο Αργεντινός αμυντικός χτύπησε με τη γροθιά του τον Λεονάρντο, στον οποίο λίγο νωρίτερα είχε κάνει δυνατό τάκλιν, γιατί «μιλούσε πολύ». Οι ενέργειες αυτές του Καρντόσο, πέρα από τους παίκτες και τους οπαδούς του Λεβαδειακού, ενόχλησαν πολύ τη διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας, με δεδομένη και τη συμπεριφορά του στο προηγούμενο φιλικό, με τον Ατρόμητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας πρόκειται να βάλει πωλητήριο στον παίκτη. Αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα ειδοποιηθούν ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του να αναζητήσουν νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η ομάδα του θα ζητήσει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λυθεί το συμβόλαιό του.
Υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί ισχίο ο Αντώνης Λαδάκης. Ο παίκτης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έναν περίπου μήνα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φερτε ρε το πιτμπουλ στο Θρυλο!
Ελεος πια με ολους τους βραζιλιανους που μας κανουν και το δυσκολο!
ας του κανουν προταση.θελει και ο ιδιοςε να ερθει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με βαρύ πρόστιμο, το ύψος του οποίου θα πληροφορηθεί σήμερα, θα τιμωρηθεί ο Οράσιο Καρντόσο, για τις ενέργειές του στον φιλικό Λεβαδειακού-Αστέρα Τρίπολης, που του στοίχισαν την αποβολή τους και ενόχλησαν ιδιαίτερα τη διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Αργεντονός παίκτης δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει ιδιαίτερα, αφού χθες, όταν ο τεχνικός του Αστέρα, Κάρλος Καρβαλιάλ, του επισήμανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ότι οι ενέργειές του δεν ήταν σωστές, απάντησε με απόλυτη φυσικότητα «δεν έκανα τίποτα».
Οι σχέσεις του Καρντόσο και της ομάδας της Τρίπολης δεν είναι πλέον σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παραχώρησής του.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ολο λόγια λόγια λόγια... ήρθανε φάγανε 3 στο κεφάλι και απο τότε χάσαν την μπάλα... φάγαν και 2 μπαλάκια σε φιλικό απο την καλαμάτα και διώξανε και τον Τζαναβάρα...
Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Τετάρτης η είδηση ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ “τελείωσε” των Παναγιώτη Τζαναβάρα από βοηθό του, αφού όπως του είπε θέλει δίπλα του ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης του.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας απότέλεσε μέλος της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία δυόμιση χρόνια, σε αυτό το διάστημα δούλεψε σαν βοηθός στο πλευρό του Πάολο Κάμπος, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε ως πρώτος προπονητής μετά την απομάκρυνση του Βραζιλιάνου προπονητή.
Τον Τάκη Λεμονή θεωρούν οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης ως τον ιδανικό προπονητή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν οι «κυανοκίτρινοι», αλλά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αφού ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν επιθυμεί να φύγει από την Τρίπολη.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπάκο, αλλά ο 43χρονος προπονητής αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας και θα θέλαμε να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί σου», είπε ο κ. Μπάκος και ο Καρβαλιάλ απάντησε: «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μου δώσετε τα λεφτά του συμβολαίου μου». Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα τόνισε: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» και κάπου εκεί η συνάντηση των δύο ανδρών τελείωσε, με τον Πορτογάλο να λέει: «Αφού δεν μου δίνετε τα λεφτά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω».
Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του πρώην προπονητή της Σετούμπαλ προβλέπει 60.000 ευρώ ετήσιες απολαβές, αλλά υπάρχουν ιδιωτικά συμφωνητικά μεταξύ των δύο πλευρών που εκτοξεύουν τις ετήσιες απολαβές του στις 700.000 ευρώ. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο ο Καρβαλιάλ να αξιώνει αποζημίωση περίπου 1.000.000 ευρώ. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μόνο το υπόλοιπο του συμβολαίου του για τη φετινή χρονιά και αναζητούν λύση, ώστε να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν η υπάρχουσα κατάσταση και να αναλάβει άλλος τεχνικός την ομάδα.
Ήρθε ο Αντρές
Στην Τρίπολη βρίσκεται από χθες ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ρομέν Αντρές. Πρόκειται για τον 20χρονο άσο της Μετς, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα δοκιμαστεί στον Αστέρα. Ο νεαρός παίκτης προπονήθηκε με την ομάδα Νέων του συλλόγου και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, παρότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσική κατάστασης.
Πηγή: By Sport-Fm
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
θα χαρω να ξαναδω τον τακη στους παγκους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
gdk7 (04-11-08)
εννοειται αυτο βασιλη.ουτε εγω το ηθελα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγώ πάντως δεν θα τον έπαιρνα στην ομάδα μου...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Γιατί...?Εμένα μου άρεσε η περσυνή πορεία μας.. (Γενικά)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αααα τώρα κατάλαβες πως το λες..!!!Πάντως γενικά ο Αστέρας Τρίπολης έχει πτωτική πορεία....
ο αστερας πραγματικα δεν παει καλα αλλα αυτο οφειλεται στο οτι ολοι πλεον τον γνωριζουν.ξερουν με ποιον εχουν να κανουν.περισυ τους επιασε ολους στον υπνο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν πειραζει που ο Αστερας δεν παει καλα...Θα τον σωσει ο Τακης!
Εξαλλου αυτοι λεφτα εχουνε...Με καμια 20ρια μυρια μεταγραφες θα τους βγαλει μεχρι και ουεφα!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
παντως με καμμια 20μυρια μεταγραφες ομαδες οπως την ανορθωση θα τις κερδιζει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σιγουρα. Εξαιρουνται Καλαμαριες, Αστερες, Γιαννενα κλπ..![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks