Οτι και να λεει δεν μπορουμε να το δουμε παντως...
Tι να κανουμε.Οι ανθρωποι ειναι τοσο γελοιοι που χρησιμοποιουν τη Ρεαλ για να ανεβουν στα ματια των ιδιων τους των οπαδων.
Δεν ειμαι απο οικογενεια οπαδων,ο πατερας μου απλα λεει οτι ειναι αεκτζης,γι'αυτο χαιρομαι πολυ που οταν χρειαστηκε να επιλεξω ομαδα εκανα τη σωστη επιλογη.Αυτο πρεπει να παει στο θεμα βαζελος για να θυμομαστε ποσο γελοιοι ειναι.
Και αν θελεις να με πικαρεις Αντρεα σου θυμιζω τις αδελφοποιημενες σχεσεις Ροναλντινιο-Αρη.Τι ξερουν οι ευρωπαιοι για τα δικα μας χαλια;;Βγαινει ο τζιγκερ στην ευρωπη με τους διπλωματες του,χτιζει τις δημοσιες σχεσεις και περναει το μηνυμα οτι ο βαζελος ειναι βασιλικη ομαδα και η δοξα της Ελλαδος.Αν ηξεραν στη Ρεαλ οτι πιο μιζερη ομαδα δεν υπαρχει δε θα συναπταν ουτε τετοιου ειδους σχεσεις.
Οτι και να λεει δεν μπορουμε να το δουμε παντως...
Οντως Γιωργο.Και η μεγεθυνση απετυχε.
Δεν καταλαβαίνω τι παίζει. Το έβαλα συνημμένο.
Αν και λιγο καθυστερημενα αφου δεν μπηκα στο φορουμ...
Στη Μαδρίτη είχαν προετοιμαστεί για τη φιέστα...
Ο Βαρέλα είπε να χαλάσει τη γιορτήΚαι οι παίκτες της Μαγιόρκα πανηγυρίζουν για το... πριμ!
Αλλά ο Πουγιόλ που σκοράρει κατά της Ταραγόνα δεν έχει τέτοιο θέμαΗ Μπαρτσελόνα παίρνει δύναμη από την Μαγιόρκα και ξεκινάει...Μέσι...Ροναλντίνιο...Και η πίεση στην Μαδρίτη!Τα νεύρα...Απογοήτευση...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Ο Καπέλο έχει την έμπνευση..
O Ρέγιες ισοφαρίζει...
Ο Ντιαρά πετυχαίνει το γκολ της ζωής του!
Ο Ρέγιες ολοκλήρωσε (τη δουλειά)...Το πρωτάθλημα, πλέον, έχει κριθεί...Και όλοι το γνωρίζουν!Έστω κι αν πονάει...
Ακόμα κι αν δεν μπορούν να το δεχτούν!Το παίρνουν απόφαση...Campeones, campeones... (είναι οι άλλοι)
Αντε γεια !!!
CAMPEONES!!!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
[youtube]www.youtube.com/watch?v=3XZs6VojLHk[/youtube]
HALA MADRID!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sadi : 22-06-07 στις 22:39
[youtube]www.youtube.com/watch?v=guvToOWZW9Y[/youtube]
HALA MADRID! HALA MADRID! HALA MADRID!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Έχουμε πάθει λουμπάγκο ήδη... Από την άρση κουπών!![]()
Kαι φυσικά διαλύοντας τα καημένα καταλανάκια με 3-1 νίκες, κούπα και στο μπάσκετ... Καλή ανάρρωση χοχοχο....
Άντε βρε και στο τάβλι...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Καρκίνο στην Ρεάλ και στον βάζελο...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Καλα στον βαζελο το καταλαβαινω , στον Ολυμπιακο της Ισπανιας όχι... υπονοας κατι;
Ε όχι κ οι Μαλάκτικος <<Ολυμιακός της Ισπανίας>> ρε Σάκη?????Τι κοινό έχει μια βασίλισσα με τους ανθρώπους του λαού κ του λιμανιού???
Δν πρέπει να έχουν περάσει 5-6 χρόνια που η Ρεάλ χρωστούσε γύρω στα 40.000.000.000 ελληνικές δραχμούλες κ ο Δήμαρχος αγόρασε το γήπεδό της για 90.000.000.000 ώστε να ξεχρεώσει κ να μπορεί να κινηθεί άνετα...Κ αναφέρομαι σε ένα γήπεδο που κοστολογείτο τότε γύρω στα 30.000.000.000.........Μιλάμε για μία από τις πιο βρώμικες σελίδες στην Primera Division...Kάτι τέτοιες πολιτειακές κ πολιτικές εύνοιες στην Ελλάδα παρέχονται σε κάτι κρατικοδίαιτα λαγουδάκια κ μόνο (άντε κ στους μπουγατσοπελάτες ενίοτε)...Πάντως σίγουρα όχι στον Ολυμπιακό που για να ξεχρεώσει από τύπους σαν Κοσκωτά-Σαλιαρέλη κ σία πλήρωσε (έστω κμε διακανονισμό)μέχρι έσχατης δεκάρας.....
Αν εννοείς τη Ρεάλ τον Ολυμπιακό της Ισπανίας όσων αφορά τις εγχώριες κατακτήσεις,πάσο κ μαζί σου...Αλλά μέχρι εκεί...
live fast,die young and let behind you a beautiful body...
ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Το ίδιο ακριβως φιλε μου εχει γινει και με την Μπαρτσα οσον αφορα το γήπεδο. Και το καμπ νου επιπλέον το εχει χτισει το Ισπανικο κρατος χωρις να βαλει μία η μπαρτσα. Περα απο τα οπαδικα πειράγματα , και οι δύο μεγαλες τις Ισπανιας ειναι τιγκα στη βρώμα. Απλα η μπαρτσα έχει έξτρα και το κλαψομουνιασμα. Που με αηδιαζει και μου θυμίζει έντονα βαζελο. Απο την άλλη έχοντας ζήσει από κοντα την "ατμόσφαιρα" στην Ισπανία, δεν μπορω παρα να πω οτι η μπαρτσελόνα μου "βγαζει" βάζελο ρε παιδι μου... Με τιποτα δεν θα πω αδερφο μου εναν καταλανο ακροαριστεροαναρχοαυτονομο κλαψομουνα... ε, δεν μπορω...
Αλλα και παλι οπως λεω αυτα ειναι προσωπικες αποψεις...
Bookmarks