Τι εγινε;;;Τωρα το ειδα αυτο!!!!5-0;;;;;
ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ομιλώ με χούφταλα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τι εγινε;;;Τωρα το ειδα αυτο!!!!5-0;;;;;
ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κουφταλο; Εγω ο νεαροπαππουλης, ρεαλίστας πρωταθλητής;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κανω ενα search στο youtube.Να τα δουμε τις γκολαρες!![]()
Ναι, μωρέ. Κατά τύχη... 5-0. Φαντάσου να μην ήτανε και τυχαία! Θα καταρριπτόταν το Ολυμπιακός-Φωστήρας![]()
[youtube]www.youtube.com/watch?v=ip_NyMEpr_Y[/youtube]
![]()
ΟΕΟ!
Ο επικεφαλής των φυσιοθεραπευτών της Ρεάλ Μαδρίτης, Βάλτερ Ντι Σάλβο, πιστεύει ότι ο Ραούλ θα μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 40 του. Ο Ισπανός φορ, διανύει αισίως την 14η χρονιά του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, αν και έχει συμπληρώσει μόλις 30 χρόνια ζωής. Όμως σύμφωνα με την άποψη του κ. Ντι Σάλβο, βρίσκεται πιο κοντά στην αρχή της καριέρα του, παρά στην δύση της.
«Η χρονική διάρκεια της καριέρας των ποδοσφαιριστών έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια με χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις του Ράιαν Γκιγκς και του Πάολο Μαλντίνι. Η δημιουργία ενός προσωπικού προγράμματος εργασίας μπορεί να βοηθήσει ένα παίκτη να παρατείνει την σταδιοδρομία του. Είναι δυνατόν να φτάσει τα 37, 38 ή τα 40. Εάν είναι προσεκτικός και δουλέψει σκληρά και δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, τότε ένας παίκτης μπορεί να αγωνίζεται για πολλά έτη. Ο Γκιγκς είναι σχεδόν 34 και έχει στην πλάτη του περισσότερα από 700 ματς, αλλά είναι επαγγελματίας και αυτό τον έχει βοηθήσει», δήλωσε ο Ισπανός φυσιοθεραπευτής στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσας».
Και μην ξεχνάμε και την απαραίτητη... ιατρική υποστήριξη, ειδικά στην περίπτωση του Μαλντίνι.
Aπο Sport24
"Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo" ο φυσικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραούλ, έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2010, με σκοπό να κλέισει την καριέρα του στο "βασίλειο" του, το Μπερναμπέου.¨"
![]()
Των περήφανων Καταλανών;;;
Χαχαχαχα...![]()
μου αρκει , Παντσας Σακης , δεν θέλω και δευτερο , αν και ως Χιωτης εσυ θέλεις , παντως φέτος θα έχουμε χρονο να αλληλοκατηγορηθούμε και να πειράξουμε ο ενας τον άλλο ....Με Σούστερ περιμένω περισσότερα πράγματα διότι τον θυμάμαι από παίκτη π΄΄οσο μεγάλη προσωποκότητα ήταν ...εμείς πρέπει να κόψυμε την μουρμουρα μιας και ο Ραικαρντ έχει παρουσιάσει αξιόλογο ποδοσφαιρο με όλα αυτα ατ αστέρια.![]()
Γνώμη μου είναι Γιάννη ότι ο Ράικαρντ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τη Μπαρτσελόνα. Ό,τι πέτυχε το 2006 το πέτυχε γιατί κατάφερνε να διατηρεί το καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ ο βοηθός του(μου διαφεύγει το όνομά του) σχεδίαζε τα συστήματα της ομάδας. Φέτος έφυγε ο βοηθός του, χάθηκε και ο έλεγχος στα αποδυτήρια(Ετό'ο VS Ροναλντίνιο) κι έτσι χάθηκαν όλα. Γι' αυτό θα ήταν καλύτερα για την ομάδα να πάρει έναν καλύτερο προπονητή. Βέβαια άλλο που δε θέλουμε κι εμείς να μείνει![]()
Μπαρτσα ή ο,τι αλλο εκτος απο Ρεαλ!
Οσο για το Ραουλ αυτον και τον Μπουτραγιενιο πιο πριν οπως και τον Σαντζες ποτε δεν τους χωνεψα...Ας τον κρατησουνε να τον χαιρονται!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Όντως... θα χαιρόμαστε να σας σφυρίζει τα τεμάχια το ένα μετά το άλλο![]()
ΟΥΓΚΟ ΣΑΝΤΣΕΣ
ΕΛ ΜΠΟΥΙΤΡΕ
ΡΑΟΥΛ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ
Ελα ρε ομαδαααααααααααααααααααααααα
Bookmarks