PetranPireotis (23-03-25)
Ο Βερβελές προχθές είπε ότι θα έρχονται σε "δόσεις" και θα γίνει σίγουρα 6-7 φορές μέσα στους επόμενους μήνες.
PetranPireotis (23-03-25)
Έχει ακουσει κανείς αν θα συνεχιστεί και άλλο η συνεργασία με τη stoiximan γιατι αν θυμάμαι φέτος λήγει.
Και μιας και λέω stoiximan αφού ειναι μέρος της Kaizen που έχει και τη Betano , γιατι οποτε έχουμε παίξει εξωτερικο δεν ειχαμε τη Betano στη φανέλα?
Βέβαια πάντα είμαι φάν των φανέλων χωρίς χορηγό αλλα το είχα απορία![]()
Κάπου άκουσα ότι αύριο ή την Τρίτη θα φέρουν την επόμενη παρτίδα, έχετε τον νου σας όσοι δεν πήρατε.
Η Uefa απαγορεύει χορηγούς στοιχήματος στις διοργανώσεις της. Βέβαια είμαι ψιλοσίγουρος ότι έχω δει πχ την Σπόρτινγκ με Betano στο Champions League. Ίσως η Betano έχει γίνει επίσημος χορηγός και γι' αυτό επιτρέπεται.
Εγώ έχω παραγγείλει από 11/3 έχω ακουμπήσει τα 100€ κανονικά και ακόμα περιμένω.. χτες που ρώτησα στη μπουτίκ στο Μοναστηράκι μου είπαν ότι θα ξαναφέρουν τέλος του μήνα. Αν την βρω σε μαγαζί θα την αγοράσω και θα ακυρώσω την ονλάιν παραγγελία αφού το λούζουν δύο βδομάδες.
Εχθές στο red store στο Μοναστηράκι τσίμπησα μια παιδική την οποία πάω για καδράρισμα μαζί με κάποια αλλα μπιχλιμπίδια για τα γενεθλια των 100 που έχω.
Μου είπαν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε το νου μας για τη δευτερη "καραβιά" με φανέλες που έρχονται, είναι μεγαλύτερη της πρώτης. Ισως ακολουθησει και ακομα μεγαλύτερη τρίτη.
Ποιοτικά μου θυμίζει κατι φανελάρες μπάσκετ της δεκαετίας του 90 που αντέχουν μέχρι σήμερα.
Πώς να έχουμε το νου μας δηλαδή; Να περνάμε κάθε μέρα απ' το Μοναστηράκι;
voskos_7 (09-04-25)
Καταφερες και μίλησες με αυτούς στο Μοναστηράκι; Εμένα μου μίλαγε αυτος λες και του είπα να μου τη χαρίσει τη φανέλα. Γαμησε τα οποίος δεν μένει κέντρο τον έχει πιει. Εντωμεταξύ ακόμα στο «εκκρεμεί» η παραγγελία μου 15 μέρες μετά και με
το κατοσταρικο ακουμπημένο και τηλέφωνα δεν σηκώνουν.
Μάγκες, γνωρίζει κάποιος πότε τελειώνει το συμβόλαιο με την adidas και αν θα ανανεωθεί;
Αυτό βρήκα...
Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, η συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Adidas συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2025, ωστόσο δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία λήξης του τρέχοντος συμβολαίου. Το τελευταίο επίσημα ανακοινωμένο συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2021, ενώ η τρέχουσα συνεργασία επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη κυκλοφορία της επετειακής φανέλας για τα 100 χρόνια του συλλόγου που πωλείται και στο επίσημο κατάστημα της Adidas.
Η φετεινή της Newcastle είναι απαίσια πάντως. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι το ίδιο σχέδιο με αυτούς την επόμενη σεζόν.
Σχετικά με την επετειακή τους έστειλα ένα μεηλ και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει στοκ σε XL γι αυτό αργεί να έρθει. Και τους απαντάω ότι εγώ δεν φοράω XL αλλά την παρηγγειλα επειδή ήταν το μόνο μέγεθος που εμφανιζόταν σε στοκ. Οποτε τους λέω δεν γινεται να μου στείλετε μια L; Μου λένε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στοκ σε κανένα μέγεθος. Λεω ωραία, όταν θα έχετε στοκ αντί να μου στείλετε XL στείλτε L. Ok; okβ¦ έχει περάσει καμία βδομάδα από τότε και ακόμα τίποτα, παραλαμβάνει κόσμος που έχει κάνει παραγγελία πιο μετά από εμένα εντωμεταξύ..
Αλλα γίνεται το εξής γαματο. Τυχαίνει να είμαι ξύπνιος 3 το πρωί πριν κάτι μέρες και μου σκάει ειδοποίηση απ το app της adidas ότι είναι διαθέσιμη η φανέλα. Μπαίνω παραγγέλνω σε ταχύτητα του φωτός και μου τη στέλνουν την επόμενη μέρα. Περιμένω να παραλάβω να τελειώσει αυτή η οδύσσεια της φανέλας. Και τίθεται το ερώτημα τι να κάνω με την φανέλα από το red store αν και όταν έρθει; Μαυραγορίτης δεν ψήνομαι να γίνω για αισχροκέρδεια αλλά ούτε ψήνομαι να τη δώσω σε κανέναν έξυπνο και να την πουλήσει στην τριπλάσια τιμή. Ή θα την δώσω σε κανένα φίλο μου ή επιστροφή στο red store. (Ή την κρατάω να την έχω καβάτζα;!)
voskos_7 (09-04-25)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-04-25), panahs7 (10-04-25), voskos_7 (09-04-25)
Ωραία κάτσε να μου έρθει με το καλό και ξαναμιλάμε
Bookmarks