SKORPIOS7 (11-06-24)
Για να σας δω, βγάλτε το πηγαίο ταλέντο από μέσα σας και σχεδιάστε την εμφάνιση των κυπελλούχων Ευρώπης για το νέο έτος.
Ξεκινάω εγώ με τη μοναδική, αλλουνού πρόταση:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SKORPIOS7 (11-06-24)
giovanni#10 (30-05-24)
Δεν ξέρω, πείτε εσείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sold out μεχρι στιγμης οτι υπαρχει για την φετινη και του αναστο.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμενα θα μου άρεσε να είναι ψιλό ρετρό (γιακά δλδ) και απλή. Αμα δω πάνω πάλι χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες θα ξενερώσω. Ευτυχώς τα κορδόνια και τις μαλακιες αυτές που ονειρεύονται διάφοροι τις έχει απαγορεύσει η ΟΥΕΦΑ. (Έτσι είπε ο Βερβελες δεν ξέρω αν ισχύει).
Λογικά θα την παρουσιάσουν σύντομα έτσι; Πέρσι μέσα Ιουνίου δεν είχε γίνει η παρουσίαση;
και αυτό αν μας έφτιαχναν, όπου μαύρο βάλε κόκκινο, δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Το λογότυπό τους, το μεγάλωσαν πολύ... Οι ρίγες στο σορτσάκι, δεν πιστεύω να είναι στο ένα μπατζάκι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν έχει καθόλου ρίγες το σορτσάκι, παίζει να έχει ακουμπήσει καμία πετσετα ο φίλος.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Αντίντας, πιστεύω θα βγάλει κάποια με βάση τα σχέδια που ήδη υπάρχουν στο συρτάρι της. Όποια και αν είναι, θα αγοραστεί.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην σύγχρονη αισθητική - ανεξαρτήτου brand.
Du3lisT (07-06-24)
Θελω για τα εκτος εδρας σαν και αυτη την μπλε σκουρα με κοκκινο που ειχαμε στο παιχνιδι "και φευγει ο ζιοβανι και δεν ειναι οφσαιντ" με τη Λα κορουνια.
hang your demons
Θα βάλουν λέει αστέρι για το ευρωπαϊκό. Τραγικό. Τόσες ομάδες παίρνουν τίτλο και δε βάζουν. Ξεφτίλα είναι.
Ρε, τώρα δεν το λέγαμε; Το βάλαν ήδη ρε...
Από όσα γράψαμε, είδες κανέναν να συμφωνεί;;;
Που είναι το κακό; Τι λέτε τώρα; Υπάρχει και το μάρκετινγκ. Η ομάδα, με διαφορετικό σήμα και το έμβλημα του Κόνφερενς στο μπράτσο, θα πουλήσει αμέτρητες φανέλες, ίσως και πάνω από 1 εκατομμύριο. Είναι λεφτά μάγκες, όχι αστεία.
Εμένα μ αρέσει. Είναι διαφορετικό και θα το πάρω. ΕΛΠΙΖΩ να είναι ωραία η φανέλα, να θυμίζει κάτι από παλιά.
maniak7 (07-06-24)
Πόσα αστέρια έχουν η Ρεάλ, η Μίλαν και η Λίβερπουλ; Δεν έχουν μάρκετινγκ αυτοί ρε Στάθη;
Αν πάρουμε το Γιουρόπα, τί αστέρι θα βάλουμε; Αν καπάκια έρθει και ένα Τσάμπιονς Λιγκ;
Θα έχουμε ένα από το καθένα και 4-5 διαφορετικά για τις συμπληρωμένες δεκάδες;;;
Το σήμα του συλλόγου - το έμβλημα, είναι ένα και δεν αλλάζει με βάση τους τίτλους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Οι τίτλοι έρχονται επειδή είναι ο σύλλογος αυτός που ήταν, πριν έρθουν.
chainsaw (07-06-24)
Δεν έχει αστέρι η Μίλαν; Ο καθένας, το βάζει για διαφορετικό λόγο. Άλλος βάζει για Μουντιάλ, άλλος για Ευρωπαϊκά, άλλος για εγχώρια. Που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι καν κακόγουστο.
Επίσης η Ρεάλ, η Μίλαν και η Λίβερπουλ, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με μας, για να κάνουν πωλήσεις. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Εμενα θα μου άρεσε αν δεν είχαμε πριν αστερια για τα πρωταθληματα να μπει ένα μεγάλο ξερωγω για το ευρωπαϊκό. But that’s just me. Τώρα δεν γίνεται ούτε να βγάλεις αυτά των πρωταθλημάτων ούτε να μην βάλεις τίποτα για ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κρατησεις αυτά για τους εγχώριους τίτλους. Όποτε μάλλον βρήκαν τη σωστή λυση; Απλά στο τέλος μην είναι λίγος έφηβος στα αστερια μας. Απ την εικαστική πλευρά το λέω και μόνο.
Du3lisT (07-06-24)
Bookmarks