Nikolaos_Kokkinos (15-11-24)
Και σε άλλο γήπεδο να παίζαμε πάλι θα χάναμε, πάνε οι εποχές που οι έδρες έπαιζαν ρόλο.
Nikolaos_Kokkinos (15-11-24)
Τους έκανε καλό το φρεσκάρισμα λόγω απουσιών.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
test... test...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βαστάνε κόντρα οι Ιρλανδοί, πέφτει και βρετανικό ταβερνόξυλο και οι Άγγλοι δεν έχουν κάνει ούτε φάση. Θα γίνει κάνα θαύμα και εμείς δεν θα έχουμε κερδίσει την Φινλανδία και θα τραβάμε τις κωλότριχες μας.
Ντάξει έπεσαν τηλέφωνα στο ημίχρονο και μόλις βγήκαν στο 2ο έκαναν πέναλτι και κόκκινη, την ώρα που κάνουμε εμείς το 0-1.
Αλητεια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Με τους πουσταράδες τους Ιρλανδούς που τελικά θα φάνε τάλιρο, τελικά δεν παίζαμε για 3 αποτελέσματα. Με 0-1 θα θέλαμε τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα και δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουμε τα ίδια γκολ σήμερα.
Παλι καλα που βασταγανε ρε μλκς οι Ιρλανδοι και φαγανε 5.. τι αλητεια ειναι αυτη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Μουζακίτης γίνεται ο 1ος παίκτης κάτω των 18 που παίζει σε επίσημο παιχνίδι της Εθνικής.
Nikolaos_Kokkinos (18-11-24)
Συμπαθητικη η εθνικη. Τουλαχιστον παιρνει αποτελεσματα εκει που πρεπει να παρει αποτελεσμα. Τωρα παμε ολα για ολα στα πλει οφ. Συνολικα καναμε καλο τουρνουα μεχρι τωρα. Αξιζουμε να ειμαστε στο μουντιαλ, κι ελπιζω να τα καταφερουμε. Παντως αυτη η ομαδα πασχει στον αξονα. Αν μας βγει ο Μουζακιτης κι αν βρουμε 1-2 ακομα καλους παικτες στο κεντρο θα παμε για κατι παραπανω.
Τι υπερηφανεια μπορει να νοιωθουν οι γονεις του Μουζακιτη ρε παιδια ε? 17 χρονων να εχει κλησεις στην Εθνικη Ελλαδος και να παιζει κ σε ολα τα νεα, χωρια τον Ολυμπιακο κ το Γιουροπα , εμενα στην ηλικια του οι γονεις μου δεχοντουσαν μονο κλησεις απο την τροχαια, απο αυτοφορα κ απο τον λυκειαρχη..
Και να έχει κι ένα Ευρωπαϊκό με την U19
Nikolaos_Kokkinos (18-11-24)
Οι ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση από την League A είναι η Σκωτία, το Βέλγιο, η Σερβία και η Ουγγαρία. Μία από αυτές τις 4 θα είναι η αντίπαλος μας στα μπαράζ για την άνοδο στην League A (για μας) ή να παραμείνουν στην κατηγορία αυτοί. 25% να μας τύχει η Σερβία δηλαδή και να πρέπει ο Γιοβάνοβιτς να κερδίσει την πατρίδα του.
Δε φοβιζει καμμια απο αυτες. Το Βελγιο ειναι σε συνεχη καθοδο εδω και χρονια κι η Σερβια ειναι πολυ ασταθης, μια σοβαρη αμυντικα εθνικη δε θα εχει προβλημα να τις καθαρισει και τις δυο. Ουγγαρια και Σκωτια ειναι στο ιδιο επιπεδο με εμας, η Σκωτια ισως ενα σκαλοπατι παρακατω. Τις εχουμε και τις δυο πιστευω. Αν παμε σοβαρα και προσεχτικα πιστευω οτι θα τα καταφερουμε.
Το ζητουμενο για τον Γιοβανοβιτς απο εδω και περα θα ειναι να βρει 2 παικτες στο κεντρο που θα ανεβασουν την ποιοτητα της ομαδας. Μακαρι να συνεχισει να παιζει βασικος στον Ολυμπιακο ο Μουζακιτης και να γινει ο ενας απο τους 2 που θα παρουν φανελα βασικου στην Εθνικη. Ο αλλος μπορει να ειναι ο Κουρμπελης, εκτος κι αν ξεπεταχτει καποιος αλλος Ελληνας μεσος κατα τη διαρκεια της χρονιας, που δε το βλεπω αφου ολοι οι μεγαλοι εχουν ξενους στο κεντρο για βασικους.
Τι σημασία έχει αν θα ανέβουμε στην α κατηγορία;
Αφού μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα δώσουμε (αν είμαστε δεύτεροι) μπαράζ για την πρόκριση.
Που κολλάει αν θα είμαστε στην α ή στη β κατηγορία του Νεισονς; Προφανώς δεν έχει να κάνει με την πρόκριση στο Μουντιάλ, έτσι;
4 ομάδες της League Α (που δεν θα πάνε από τα προκριματικά) θα παίξουν playoffs με τους 12 καλύτερους 2ους των προκριματικών. Αυτό που λέγαμε τις προάλλες, ότι αν τερματίζαμε 1οι θα είχαμε 2η ευκαιρία ό,τι κι αν βγούμε στα προκριματικά. Τώρα, ομάδες όπως Τσεχία, Γεωργία, Αλβανία, Ουκρανία, Νορβηγία, Αυστρία, Σλοβενία, Τουρκία, Ουαλία, Ισλανδία (όλες παίζουν σήμερα), μπορούν να βγουν 2οι στην League B και θα παίξουν κι αυτές μπαράζ με 3ο από την League A.
Αν εμείς δεν ανέβουμε, όποιος απ' αυτούς μας προσπεράσει θα θέλουμε να βγει 1ος στα προκριματικά ή στους καλύτερους 2ους (αρκετά χλωμό), για να αφήσει 1 από τις 4 θέσεις για τα playoffs στους από κάτω. Αυτά για τώρα, παίζει ρόλο και στο επόμενο Euro όμως, σου εξασφαλίζει ψιλοσίγουρα 2η ευκαιρία και για εκείνα τα playoffs και παίζει ρόλο και στο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών.
giovanni#10 (19-11-24)
Με τους ξυλοκόπους Σκωτσέζους κληρωθήκαμε για το μπαράζ ανόδου στη League A.
- Τουρκία - Ουγγαρία
- Ουκρανία - Βέλγιο
- Αυστρία - Σερβία
- Ελλάδα - Σκωτία
20/3/25 εντός
23/3/25 εκτός
* Διόρθωση για τα προκριματικά που λέγαμε: Δεν υπάρχουν 12 καλύτεροι 2οι. 12 είναι οι όμιλοι, άρα όλοι οι 2οι πάνε playoffs με 4 από το Nations League.
Bookmarks