Μαργαρίτα, ούτε εμένα με έψηνε...
Για τον Ραμπιό αμφιβάλλω αν ο ίδιος ασχολείται και δεν νομίζω να έχουμε τόσο σούργελα να πιστεύουν ότι θα αξίζει τον κόπο η αναμονή.
Κάτι άλλο πρέπει να γίνεται και ευτυχώς δεν ξέρει κανείς οτιδήποτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ύποπτη η κωλυσιεργία στις μεταγραφές φέτος. Ελπίζω να πρόκειται για μια δυσκολη περίοδο απλα και να μην μας πάει έτσι από'δω και πέρα. Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος μπας και μπούμε στους ομίλους του τσου λου
chainsaw (03-09-24)
Ο Ζίγιετς δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Γαλατά.
μηπως παει για κανενα μπαμ αεροδρομιου?
ο ζελας εχει κανει καλες μεταγραφες φετος. οπως και να χει. αυτο ας το παραδεχτουμε.παικτες που θα μπορουσαμε να τους ειχαμε παρει και μεις.
δεν εχει ομως προπονητη. φαινεται τελειως αμπαλος αυτος ο Αλονσο. μυρωδιας
hang your demons
Παιδιά αν πηγαίναμε για κάνα μπαμ η οποιαδήποτε μεταγραφή κάτι θα είχε ακουστεί ως τώρα. Μιλάμε για 30 ώρες το πολύ ως τη λήξη των μεταγραφών. Κάτι θα είχε κινηθεί κάτι θα είχαν πάρει χαμπάρι. Τίποτε.
καποιο δωρακι θα εχει για τα 100 χρονια, αν οχι τωρα , τον Γεναρη
ο βαγγελας μετραει τα 100 με το παλιο
voskos_7 (03-09-24)
6 εκατομμύρια τον πήρε, η χρηματιστηριακή αξία που κολλάει; Κι ο Κάρμο έχει 12 αμα το πάμε έτσι. Εγώ δεν είπα αν είναι καλοί παίκτες, απάντησα στο ότι κανένας δεν ήξερε τον Πελίστρι. Αν τον παίρναμε εμείς θα ήταν σαπάκι απ' τα αζήτητα της Μάντσεστερ, μέχρι να τον δούμε να παίζει.
Σου θυμίζω ότι στο ρόστερ σου ανανέωσες με τον καλύτερο επιθετικό του conference και έναν εκ των πιο φορμαρισμένων στην Ευρώπη, έχεις τον mvp του Πολωνίκου πρωταθλήματος, έναν απ' τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία μας έστω ως δανεικό σε δικιά σου ομάδα, τους 2 από τους 3 βασικούς της μεσαίας γραμμής, το καλύτερο δεξί Μπακ και αναπληρωματικό του το καλύτερο δεξί Μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, plus ένα σκασμό πιτσικαδες πρωταθλητές Ευρώπης και παραλίγο στις λεπτομέρειες πρωταθλητές κόσμου.
Σόρρυ αλλά τι να κλά οι Πελιστρι και οι ότι να ναι που δε τους ξέρουν ότι οι παίχτες fm; τι έχουν πετύχει όλοι αυτοί;
Ας χαλαρώσουμε λίγο. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την απραξία και το μικρό budget για τα 100 χρόνια αλλά όχι και να επευφημούμε τα λεφτά του Αντζουν.
dimitris67 (03-09-24)
Τον Πελίστρι τον ήξερα. Έχει πάρει κ άλλους δεν είναι μόνο αυτός κ συνεχίζει να παίρνει. μπορει να παρει τα αρχιδια μου στο τέλος (το πιο πιθανό) αλλά από παίκτες κάτι πήρε για τα δεδομένα του Αλαφούζου κιόλας.
Μπαίνουμε στο τελευταίο 24ωρο
Ουτε τώρα αργά θα έχουμε κάτι νέο απ’οτι φαίνεται.
hang your demons
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι έχει πάρει, αλλά ο βάζελος παίζει και ρέστα, είναι στο χείλος του γκρεμού, τι συγκρίνουμε; Σημασία έχει εμείς τι θα κάνουμε και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Μπράβο σου πάντως που ήξερες τον Πελίστρι, εγώ βλέπω φανατικά Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λιγκα και ούτε καν τον είχα ακούσει.
Bookmarks