Άμα διέψευσε ο Καραπαπ πως έχει το λόγο ο παικτουρ; ότι να ναι.
Το χειρότερο μεταγραφικά καλοκαίρι, σε χρόνια που πήρες ευρωπαϊκό και είχες μήνες μπροστά σου να οργανωθείς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άμα διέψευσε ο Καραπαπ πως έχει το λόγο ο παικτουρ; ότι να ναι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (03-09-24)
Faithful (03-09-24)
Να μην το ξαναλέτε σας ζητάει, γιατί τα έχετε ξαναπεί όλοι αυτά που έχουν γραφτεί την τελευταία μέρα και μάλιστα πρόσφατα.
Αν δεν είναι να πάρει εξτρέμ, πάντως, το αριστερό μπακ, μας παίρνει να είναι ξένος, αν και ο θείος λέει ότι καλύπτεται με τους υπάρχοντες...
Είναι πάντως και αυτή η διαβεβαίωση που έχουμε από τους ρεπόρτερ, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί μέχρι αύριο να κάνει και 4 προσθήκες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά ο Καραπαπάς είχε διαψεύσει και για Καμπιάσο και μετά από 2 ώρες υπέγραψε. Γενικά είναι εντελώς αναξιόπιστη η πληροφόρηση απ' όλους και δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν. Έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουν χιλιάδες views ΑΙ κανάλια που λένε "το γεγονός είναι ζωντανό. Το Ολυμπιακός έχει το Νειμάρ!". Μιλάμε για απελπιστική κατάσταση.
jonk (03-09-24)
Views έχει οποιοσδήποτε πλέον και εμείς παίζουμε και με μεγέθη που είναι σχετικά αστεία. Βλέποντας τον Βέλντε και ξέροντας τον Μάρτινς, δεν νομίζω ότι ο θείος είναι τόσο σίγουρος ότι αυτοί που έχεις θα σου βγάλουν έστω και μισή σεζόν, με άλλες δύο διακοπές για Εθνικές, αν τις μετράω καλά. Επίσης, αν πιστεύεις τους μικρούς, τους έχεις έστω και στην αποστολή στη Λαμία - όχι όλους. Οι πληροφορίες είναι πάρα πολύ αντικρουόμενες για να τις πάρουμε στα σοβαρά.
Πανάθεμά σε - τον κανόνα του Τσάμπιονς Λιγκ μου δείχνεις;;;
![]()
Κλείνει στον βάζελο ο Ουνάχης.
Παιζουν οντως Ισκο και Ερικσεν??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εμένα ο Ουνάχι, από την αρχή δεν με έψηνε... Ήθελα και θέλω κάτι πιο γεμάτο στα δημιουργικά χαρακτηριστικά. Παίκτη με 3 και με 5 ασσίστ και 2 γκολ τον χρονιά, δεν είσαι ο Άγιος Παντελεήμονας να τον κάνεις μηχανή της δημιουργίας...
iakov7 (03-09-24)
Bookmarks