Θα τελειώσουν οι μεταγραφές και δε θα έχετε τί άλλο να γράψετε βρε κάντε κρατη. Εγώ που δεν έχω κραξει μια θα έχω πολύ υλικό να τους σουρω.
Εγώ δεν τον ξεχνάω, έχω καλό προαίσθημα.
Θα τελειώσουν οι μεταγραφές και δε θα έχετε τί άλλο να γράψετε βρε κάντε κρατη. Εγώ που δεν έχω κραξει μια θα έχω πολύ υλικό να τους σουρω.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν ξέρω, εγώ βλέπω αρκετές τρύπες στο ρόστερ όχι ποσότητα αλλά σε ποιότητα (Ποντένσε ή άλλο τοπ εξτρέμ,8αροδεκάρι ή και τα 2, αριστερό εξτρέμ), Τώρα για δεξί σέντερ μπακ που γράφεται, μάλλον μας χαιρετάει ο Μπιανκόν αλλίως είναι πολυτέλεια.
Πωωω διαβάζω το ποστ που έγραψα και βλέπω την γκρίνια μου σε ψηφιακή μορφή και βαριέμαι να με διαβάσω. Μάλλον περνάω την αντρική εμμηνόπαυση...
Φιλε μου αντικειμενικα μιλωντας...δεν κραζουμε (ακομα) αλλα οσο να πεις, απο εκει που μας λεανε για τουλαχιστον 4 παικτες + κερασακι, τωρα πεσαμε στον ΕΝΑΝ και Plan-b...
Ε θελει η πουτανα να αγιασει και δεν την αφηνουνε .. ποσο ψυχραιμια.
Και θα βγει ο νικολακοπουλος να μας λεει γιαυτον τον ΕΝΑΝ στο παρα πεντε...
ε καπου ωπα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (28-08-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Supirosu (28-08-24)
δεν με διαβαζετε , με τον ορο μεταγραφες εννοω δανεικους και τιμημενα γερατεια , αν ηταν να πληρωσουν ομαδες θα ειχαν παρει και αυτους ηθελε ο προπονητης
Εντάξει αν ισχύουν τα 10 εκατομμύρια και ότι δεν πέφτει η Γουλβς, απλά τον ξεχνάμε τον κοντό δυστυχώς.
Εδώ για Κάρμο που ήταν επίσης ακριβή μεταγραφή τελικά την κάνανε την δουλειά μέσω Forest.
Μακάρι να υπάρξει happy end, αλλά προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πια. Από την άλλη, αν κάνουμε λίγη υπομονή μπορεί και να έρθει σαν ελεύθερος σε έναν χρόνο (νομίζω δηλαδή, δεν θυμάμαι ακριβώς με τι όρους ανανέωσε)
Αυτό που με καίει προσωπικά είναι να γίνει αντικατάσταση από έστω έναν παίκτη που να έχει μια προοπτική και όχι τα ωραία τα δικά μας "Δεν μας βγήκε ο Ποντένσε στα 10 εκατομμύρια ας πάμε σε έναν random παίκτη από την Αλγερία με 1.5 εκατομμύριο"
Τέλος, απλά φρίκη με όσα διαβάζω περί Γουίλιαν... Μήπως να ψήσουμε και τον Αζάρ να επιστρέψει στην μπάλα;
παντως της διοικησης της το αναγνωριζω.... τετοια στεγανα ουτε ο.........Παπανικολης
jonk (28-08-24)
τα ποσα αυτα τα δινουν οι αρδ απο χαρτακι που εχουν παρει απο τη διοικηση , εγω λεω για τον κοντο δινουμε 2 σε 120 ατοκες δοσεις κ για τον ορτα 3 σε 200 δοσεις
μηπως μας κυνηγαει και η Cepal δεν ξερω για τπτ κοκκινα δανεια
Μάνιακ που ‘ναι οι παιχτεεεεεεεες
giovanni#10 (28-08-24), jonk (28-08-24), Nikolaos_Kokkinos (28-08-24)
Bookmarks