Η μεταγραφή του Κοντοσία έχει φάει κόλλημα που δεν καταλαβαίνω. Έξη με οκτώ το ύψος της λέμε εδώ στη Γερμανία, επτά δίνει ο Ολυμπιακός, λέτε εσείς κάτω. Πού είναι το πρόβλημα με την Γουλβς; Μήπως το πρόβλημα είναι με τον παίκτη και αυτά που θέλει ως συμβόλαιο; Έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η μεταγραφή...
jonk (24-08-24)
maniak7 (24-08-24), Nikolaos_Kokkinos (24-08-24)
Μαλακες αυτο είναι όντως τραγικό. Μην το κάνετε φαίνεστε αφελείς. Πήρε 10 από εδώ άρα μπορεί να χαλάσει 6 εκεί και 4 εδώ. Δηλαδή ξέρετε τι ντηλια έχει κάνει με χορηγούς ή από τα διαρκείας, ξέρετε και ακριβώς ποσα έξοδα έχει από παίκτες μέχρι τον κουρέα του γκαζόν και μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια;
Σταματηστε την παράνοια.
H μεταγραφή δεν κολλά στον κοντό αλλά στην Γουλβς.Θέλουν 10 ακατέβατα και καθαρά.Όχι δηλαδή ένα μέρος σε μορφή μπόνους.Εμείς δίνουμε 7-7,5 και το πολύ να πάμε στα 8.Μεγαλύτερη προσφορά δεν θα κάνουμε και καλώς κατ' εμέ.Αν δεν έρθει που δεν νομίζω δεν θα τον αντικαταστήσει ο Ζότα.
ο ζοτας μεχρι ημιχρονο δεν εχει μπει αν δεν μπει κ στο δευτερο , δευτερα πρωι με τηνπρωτη πτηση της British τον βλεπω στον βενιζελο
Nikolaos_Kokkinos (24-08-24)
ο ελανγκα θα μπορουσε να ειναι αντιποντενσε παντως
Εχει ρε , 2 κιολας, και πληρωματα, , εμενα περιμενε
Edit: αυτο που ΔΕΝ θς να δεις ειναι τα μοντελα που εχει για στουαρντεσες.
Θα σου ξεβιδωθουν τα αρχιδια... δεν καταλαβαινεις για τι διαστημοπλοια μιλαμε, ειχα δει μια που ηταν ορθια καποτε κ νομιζα οτι ηταν ψευτικη κ ειχα παει κ κοιταζα να δω αν θα κουνηθει...ακομα το θυμαμαι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (24-08-24)
Αν θέλει ο Βαγγέλης να τον πάρουν οι Άγγλοι με τα γιαούρτια, είναι μία πολύ καλή κίνηση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ελάνγκα όποτε βάζει γκολ γίνεται επέτειος, να κάτσει εκεί που είναι.
βασικα μπορουμε να λεμε οτι θελουμε χωρις να φοβομαστε μην μας πουν μπακαληδες. δεν ειμαστε ουτε μεσα στην ΠΑΕ , ουτε οικονομολογοι.
μπακαληδες λοιπον ημαστε ολοι οσοι δεν ημαστε μεσα.Αν εγω ειμαι μπακαλης της γειτονιας εσεις ειστε μπακαληδες στην καλυτερη στον ΑΒ Βασιλοπουλο.
καθε προσεγγιση εδω ειτε αφορα οικονομικα ειτε κατι αλλο γινεται κατα το πλειστον μπακαλιστικα.
Τι σχεση εχουν οι χορηγοι και ο κουρεας του γκαζον με 16 μυρια που δεν υπολογιζαν ως εσοδα την χρονια που περασε? κανεις δεν υπολογιζε σε αυτα τα λεφτα.Οπως και δε υπολογιζαν σε εξοδα και τα εξτρα εξοδα οσο προχωρουσαμε στην ευρωπη.
Στα ταμεια μπηκανε ή θα μπουνε 16 μυρια που δεν θα μπαινανε αν δεν παιρναμε το κοφερενς.
Ειναι σαν να πουλαμε καποιον παικτη 16 μυρια και να λετε μην τον υπολογιζουμε τα λεφτα αυτα στα εσοδα γιατι η ΠΑΕ εχει να πληρωνει κηπουρους, λογιστες, καθαριστριες, ενοικιο, ΕΝΦΙΑ κλπ. Σοφό. δεν το σκεφτηκαμε.
hang your demons
Στον αντιποδα του αντιποδενσε ποιονα εχουμε?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (24-08-24)
Α να γεια σου, καποτε ημανε καλεσμενος σε ενα αγωνα με τη λεβαντε επι Μιτσελ (καλα πηγε αυτο) κ ειχα παει εξω απο τις σουιτες και ηταν μια τουλαχιστον 2μιση μετρα υψος , σαν νεφελιμ δλδ, τιγκα βαμενη κ ακινητη σουζα. Μεσα σ ενα κοκκινο φορεμα κοιταζε το υπερπεραν..
Ετσι κ ειχα οπλο μαζι μου δλδ θα εκανα επ ωμου παρουσιαστε ρε!
Τι διαλο ρε μλκ ποιος τα κανει αυτα τα καστινγκς? Να! Αυτες ειναι δουλειες ρε μαλακες.
Και καθστε εδω εσεις να του υπολογιζετε τα εσοδα/εξοδα
Bookmarks