Δεν ασχολείσαι με ρεπορτάζ που μπαίνει στη μέση η γνώμη του ρεπόρτερ...
Όταν ακούς Νικολακο στο ράδιο να λέει ποιους θα κράταγε αυτός και ποιους άφηνε και στο τέλος η σούμα είναι 35 παίκτες καταλαβαίνεις ότι οι αρδ δεν έχουν ιδέα τι γίνεται, απλά γράφουν για να γράφουν. Ότι είναι να γίνει θα το μάθουμε πρώτα απ έξω.
Δεν ασχολείσαι με ρεπορτάζ που μπαίνει στη μέση η γνώμη του ρεπόρτερ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν με ρωτάς, ούτε και με τον Ιμπόρρα συμφωνούσα, αν και ο Ιμπόρρα είχε και κανέναν πιο γρήγορο δίπλα του (όχι τον Σβάμπ και τον Οζντόεφ) και αν κάτι αλλάζει φέτος είναι ότι παίζει να μείνει και ο Ιμπόρρα, να έρθει και ο Στάμενιτς (που ήρθε) και να σου φορέσουν καπάκια και αυτόν και ίσως και κανέναν Χορδάν (άρα, Όρτα - Αλεξανδρόπουλο δεν έχεις)... Πόσο καλά νομίζεις μπορεί να πάει αυτό;
Ο Μπούχα ξέρει καντάρια μπάλα μπροστά στον Μεϊτέ.
Ούτε για πρωταπριλιά αυτό. Την μισή υποδοχή και προστασία της μπάλας να είχε, δεν θα είχαμε φάει κανένα γκολ στο Ντραγκάο για αρχή...
drizzt (20-06-24)
Λεγεται οτι 1.7 το χρόνο ζητούσε ο Μεϊτέ από τον ΠΑΟΚ, υπερβολικό ποσό.
Και θέλει να ξεκινήσει προετοιμασία τον Αύγουστο...
Nikolaos_Kokkinos (20-06-24)
Ποιος Μειτέ! Τι λέμε τώρα; Έλεος! Αν είναι να φέρουμε τέτοια τούβλα, να μείνει ο Ίμπο, που έχει ηγετικές ικανότητες και μισή ντουζίνα κουπόνια, να εμπνέει τουλάχιστον, αν δεν μπορεί κάτι παραπάνω, τους νέους παίκτες.
Είμαι φανατικός (θέλω να είμαι ειλικρινής) πολέμιος του ποδοσφαιριστή Μασούρα. Καλό παιδί, Ολυμπιακός, αλλά ως παίκτη δεν θέλω ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπω. Ίσως ο χειρότερος παίκτης του Ελληνικού πρωταθλήματος στον έλεγχο χώρου και για αυτό απολύτως ακατάλληλος για επιθετικός. Μπράβο στον Ισπανό, που δεν έχει σκατά στα μάτια.
Θα φύγει πολύ σαβούρα, φέτος. Τέρμα το παίζω γιατί είμαι καλό παιδί, Ολυμπιακός, πλήρωσε πολλά για μένα ο Πρόεδρος, με αγαπάει η εξέδρα και οι άλλες μαλακίες για να ανεχόμαστε άχρηστους.
Nikolaos_Kokkinos (20-06-24), Paneas (20-06-24)
1 λεπτου σιγη γιατι αποχωρησε και τυπικα ο μεγαλος Ζοαο Καρβαλιο.
Μεγαλε πορτογαλλε μπαλαδορε θα θυμομαστε παντα αυτα που εκανες με την ομαδα μας. Δεν σου αξιζε να φυγεις.
hang your demons
Στο θέμα Μασούρα, δεν είναι ότι τα 150 εξτρέμ που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καλύτερα. Μακάρι να μην λέμε σε λίγο καιρό πόσο καλύτερα θα ήταν να είχε μείνει.
Έννοια σου, δεν θα το πούμε και αν ο Γιώργος ήταν ξένος, θα άκουγε όσα άκουσε ο Σεμπά.
Και αυτός ο μαλάκας, καθόταν και μπροστά στον πάγκο και έμπαινε και πρώτος - πρώτος μέσα στους πανηγυρισμούς και να μην ήθελες να τον προσέξεις, φάντης - μπαστούνης, στην μόστρα ήταν...
Αλλος ενας παίκτης για το κλασικό κουιζ:"ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 10/10! Θυμάσαι όλους τους ξένους παίκτες που έπαιξαν στον Ολυμπιακό την δεκαετία του '20?"
Ο Μασούρας δεν είναι εξτρέμ, τον έβαζαν εκεί και ο κόσμος περίμενε ποδιές στον ασβέστη. Δεύτερος επιθετικός είναι με μεγαλύτερο προσόν τα γκολ της μία επαφής.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 21-06-24 στις 13:57
Ρε φιλα πραγματικα, εψαχνα τις προαλλες στιγμιοτυπα απο την κατσκτηση και ειναι παντου μεσα, στις φωτο σε ολα, μεχρι και στην 360 καμερα οπως κ να τη γυριζες μπροστα ηταν..
Εψαχνα να βρω τον Εσσε και τον Κααμπι που ηταν πραγματικα πρωταγωνιστες κ δεν τους εβρισκα, οπου κοιταζες νασου κ ο Καρβαλιο τι διαολο ρε.μαλακες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (20-06-24)
Δεν μιλάμε στην τύχη ρε - δεν τους έχουμε άχτι σε κάτι, να τους φορτώνουμε ό,τι βρούμε: Απλά, δεν ήθελα να το επισημάνω τότε, για να μην το διορθώσει και τον θυμηθούν ότι έχει όντως συμβόλαιο πάλι στο τέλος Αυγούστου.
Ο Γιόβιτς ανανέωσε με Μίλαν για ακόμη 1 χρόνο, θα τον πρεσάρω πιο πολύ το επόμενο καλοκαίρι. Από σήμερα ξεκινώ προσπάθεια για Ντεπάι.
Οι μεταγραφες ειναι παντα το ψωμακι καθε οπαδου και φιλαθλου το καλοκαιρι μιας και δεν εχει αγωνιστικη δραση
Αλλα πραγματικα μετα απο αυτα που ειδαμε με παιχτες που κραζαμε και θα κραξουμε ξανα μπορειτε και κανετε κριτικη στον οποιονδηποτε?
ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
drizzt (20-06-24)
SKORPIOS7 (21-06-24)
Bookmarks