"Επεισόδια"... βαρύ... πες ότι μέχρι να πλύνεις τα χέρια σου είχαν τελειώσει οι διαφημίσεις...
Μπράβο ρε Γιώργο, "αποχώρησε"... αυτήν την περιγραφή έψαχνα... σε κάτι πιο passive-aggresive, πάντως να το φανταστείτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τί δεν κατάλαβες ρε; Μιά χαρά ρατσιστική είναι η ερώτηση. Περισσότερες εθνικότητες έχει, ή διαβατήρια;;;
Είχα ξεχάσει ότι είχα αφήσει δικό μου reaction video για ερωτήσεις σαν και αυτή...
![]()
Απάντησε σε αυτά που ρωτάνε εσένα και άσε τα υπόλοιπα - είμαστε εδώ και απαντάμε...
Σιγα πως κανεις ετσι , δεν ειπαμε κ τπτ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πού τέτοια τύχη;;;
Ρατσιστικά το είπες ξεκάθαρα, για αυτό δεν το διέγραψα: Αν το υπονοούσες θα μέτραγες από τώρα αγωνιστικές...
Φαινεται κλεινουμε Σταμενιτς. Η αξια του εκτοξευτηκε περυσι παρολο που δεν επαιζε παντα βασικος. Ψηλος σε νεαρη ηλικια, 8 περισσοτερο και μετα 6, μεχρι και 10 επαιξε. Εχει κανεις εικονα για τον παιχτη;
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτός κοιτάει στην ευθεία;
Το πιο ενδιαφέρον κόλπο του είναι η look πάσα...
Εγώ λέω με αυτόν να κλείσουμε τις θέσεις των αργών και οι επόμενοι να μην χαρακτηρίζονται μόνο από τεχνικά χαρακτηριστικά...
Από την εικόνα του Αστέρα στην Ευρώπη, δεν μπορούμε να συμπεράνουμε πολλά γιατί αυτοί ήταν οι εύκολοι του ομίλου και η Γιουγκ Μπόις, από την οποία πήραν μία ισοπαλία, δεν είναι και της πλάκας ακριβώς. Εξ ίσου ανησυχητικό θα μπορούσες να πεις, ότι πήγε τόσο "τάπα" που χρειάστηκε να προλάβουμε την Κόβεντρι μην μας τον πάρει...
Ενώ όλοι περιμέναμε να κλείσει έναν εκ των φορτουνη, Ελ. Καμπι, ποντενσε και καρμο, πήραμε έναν σταμενιτς που φαίνεται πιο αργός από τον ιμπόρα...
ρε τον φουκαρά τον θρύλο
Ωχ αρχισαν τα οργανα... και δεν εχει περασει ουτε μηνας απο την κατακτηση..![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άλλη μία "εβδομάδα Φορτούνη" να περάσει, βλέπω να παίρνουμε και το Μουνί...
Bookmarks