Τελευταία εμφάνιση του Μασούρα με την ιδιότητα ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού;
Τελευταία εμφάνιση του Μασούρα με την ιδιότητα ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού;
Ναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πρώτη εμφάνιση για Τζολάκη και Ντόη, ο Ρέτσος βγήκε αλλαγή ενώ είχε χτυπήσει σε προηγούμενη φάση, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Τίποτα που σχετίζεται με τον Ρέτσο δεν είναι σοβαρό...
Ανέβασαν στόρι οι betarades για συνέντευξη που έρχεται με Πογιέτ και αναδημοσίευσε ο Καραπαπάς. Είχε ζητήσει ο ίδιος από τον Ολυμπιακό το γήπεδο για να προπονείται η Εθνική, φυσικά πήρε το ok απ' την ΠΑΕ και του το απαγόρευσαν από την ΕΠΟ. Έρχεται επικό ξεβράκωμα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Du3lisT (13-06-24), Nikolaos_Kokkinos (13-06-24), Paneas (13-06-24)
Ναι γιατι θα ντραπουν ο διακοφωτης και ο μανταλος, δεν θα εχουν που να κρυφτουν απο την ντροπη τους
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Νέος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς, θα ανακοινωθεί μόλις αναλάβει ο Γκαγκάτσης. Νομίζω ίσως η καλύτερη δυνατή επιλογή αυτή την εποχή.
Με τη μισή κωλοφαρδία που είχε στο βάζελο, πάμε 8αδα στο Μουντιάλ.
drizzt (17-06-24), Nikolaos_Kokkinos (17-06-24)
Μια χαρά προπονητής είναι για εθνική ελλάδος. Τεράστια αναβάθμιση από Πογιέτ. Το πρόβλημα είναι αν θα τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (17-06-24)
Η μεγαλη βεβαια δικαιωση για αυτον θα ερθει κατα τον Οκτωβριο (μπορει να λεω και πολυ) που θα ψαχνει ο αλαφου αλλον προπονητη να διωξει τον αλονζο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Ηθικός προπονητής του βάζελου για το 2024"...
drizzt (17-06-24)
Δεν μου κάνει ο Γιοβάνοβιτς. Θα ήθελα κάποιον με διαφορετική, πιο επιθετική, φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και ο οποίος να μην είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο της χώρας.
Αν μιλούσαμε για την Εθνική Κύπρου, θα συμφώνουσα απόλυτα. Για της Ελλάδας και πολύ της είναι.
Εμείς να δεις τί πρέπει να συνεχίσουμε να κουμπώνουμε για να δούμε Εθνική...
Paneas (17-06-24)
Είμαι της άποψης πως αυτό δεν ισχύει πλέον, υπάρχουν παίκτες που μια χαρά μπορούν να υπηρετήσουν ένα πιο επιθετικό πλάνο. Αν θέλουν έναν νεο Πογέτ- που δεν καλούσε τον Φορτούνη γιατί ήθελε να στήσει την ομάδα γύρω από τον χαμηλοκώλη και μονοδιάστατο Μπακασέτα- τότε καλός είναι και ο Γιοβάνοβιτς.
Bookmarks