Nikolaos_Kokkinos (17-04-24)
Ευχαριστω, κ να σου πω.. καμμια επιστροφη βαθμων στα μεταξυ μας? μηπως?? εε φανταστικε νομοθετη?
"Το διάστημα που μεσολαβεί όμως, από τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου δείγματος, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Απλά ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά μπαίνει σε μία σιωπηρή τιμωρία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η ομάδα του και η ομοσπονδία. A
ρα, θα μπορούσε να πει κανείς πως όσοι παίξουν στα παιχνίδια των ομάδων τους το σαββατοκύριακο, βγαίνουν από την λίστα των υποψηφίων. Μόνο που για να μπορέσουμε να υποθέσουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι έχει ενημερωθεί επίσημα και η ομάδα του συγκεκριμένου παίκτη."
Πηγη: τα διαφορα τσοντοσαιτ στο ιντερνετ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι - μόνο ατομικές κυρώσεις έχει... Αν είναι ο Ρέτσος βέβαια αντιμετωπίζουν κυρώσεις και οι προσεχείς αντίπαλοι του Ολυμπιακού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπορεί να είναι και λάθος πάντως, γι' αυτό περιμένουν το 2ο δείγμα. Αν είναι θετικό τότε θα ανακοινώσουν το όνομα, αλλιώς θα ήταν λάθος το 1ο.
Το δεύτερο δείγμα, είναι δικονομική δικλείδα - ποτέ δεν έχει βγάλει άλλο αποτέλεσμα...
Φανταστείτε τώρα να είχαμε προκριθεί και να έσκαγε αυτό.
Αυτος ο γυμνοσαλιαγκας ο θωμαιδης λεει οτι δεν εινια του ιωαννιδη κατηγοριματικα, και που το ξερει ρε ο μουνης? μπροστα ητανε?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Ιωαννίδης δεν είναι... λέω εγώ...
"Πληροφορίες για μεγάλο όνομα"
παντως το Ρετσος ειναι μικρο ονομα, δισυλλαβο Γρηγορη μου,σαν το Ρε-μος,
τι εγινε τωρα μικροι μεγαλοι στο ιδιο καφενειο? δεν παει...
" Ειναι το δειγμα δραμαααααα
που σκοτωωωωνει
τις νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω
θεεεελω να το ξαναπιω
δεν θελω πια να ζω
χωρις να τερματιιιιιιζωωωωω χ 2"
Ρε.μαλακες πραγματικα αν εχει κανει ΚΑΙ αυτη τη μαλακια ο Ρετσος δεν ξερω τι να πω, θα εχει ξεπερασει σε ρεπερτοριο τους παντες
Αν έχει κάνει αυτή τη μαλακια ο Ρέτσος θα είναι η μοναδική περίπτωση να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα παίζει βασικός στον Ολυμπιακό του χρονου.
Ο Τσιμίκας ήταν εκτός αποστολής την Κυριακή πάντως, ενώ στα προηγούμενα ματς ΠΛ ήταν στον πάγκο. Με την Αταλαντα την Πεμπτη βγηκε στο ημιχρονο ομως οποτε δεν αποκλειεται και να τραυματίστηκε. Πιθανότερο ομως να είναι ο Μπάλντοκ που λένε ότι όντως έδωσε δείγμα.
chainsaw (17-04-24)
chainsaw (17-04-24)
Για τον Πασχαλάκη, όλοι το παγώνι κάνετε τώρα... Φτάσατε μέχρι και στην Αγγλία να ψάχνετε...
Αυτουνου τι ουσια να του βρηκανε ρε? Βολταρεν για τον ωμο ??![]()
Γιατί, του Τσιμίκα, τί να του βρούνε; Tavor;;;
Bookmarks