Nikolaos_Kokkinos (17-04-24)
Σε όλες της βρωμιές φέτος είναι μέσα η Κουλα πάντως όποτε δεν θα μου έκανε εντύπωση. Ενταξει τώρα παίζουμε την κολοκυθιά βέβαια όποτε «να κάνει η μάνα.»
Nikolaos_Kokkinos (17-04-24)
Πιο ελαφρύ είναι αυτό που είπες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το μουνί της λάσπης ο Θωμαϊδης γιατί ένιωσε την ανάγκη να βγει να επιβεβαιώσει μόνο για Ιωαννίδη;
chainsaw (17-04-24)
Επειδή δεν χωνεύει τον Μπακασέττα. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά, δεν διαψεύδεις για κανέναν και περιμένεις να βγει το όνομα.
Γιατί είχε ακουστεί πολύ του Ιωαννίδη, γι'αυτο.
Και δεν το αντεχε ο κακος του Τζέιμς Μποντ ο Θωμαΐδης να σπιλώνουν τον Φωταρα του.
Κάποια έδωσε βιάγκρα.
Ποιος τρικαράγκιοζας το διέρρευσε εξ αρχής;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-04-24)
Το έκαναν για να πλήξουν την τριφυλλαρα και να χαλάσουν τη μεταγραφή 80 εκατομμυρίων του Φωταρα στη Σίτι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
0-1 με Μασουρίνιο τους Γερμανοί.
Δουβίκας και πούτσες μπλε, σιγά τον παίκτη. Τον μοναδικό που θα ήθελα αύριο στον Ολυμπιακό, είναι ο Γιαννούλης.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενα αδιαφορο ματς επαιξε ο βλαχοδημος και ο αθανασιαδης και οχι ο πρωταθλητης ευρωπης τζολακης,μια ζωη μπουρδελο θα στε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γιατί ο Βλαχοδήμος ψάχνει κορόιδο σίγουρα και ο Αθανασιάδης υπό προϋποθέσεις...
Όχι ο Τζολάκης και ο Μανδάς.
drizzt (09-06-24)
Bookmarks