καλα τα 3 χρονια νομιζω αν σκασεις ενα 40αρι και μπεις μια χρονια τσου.λου τα βγαλες τα λεφτα.Δε λεω ειναι ρισκο αλλα και παλι υπαρχει τροπος να το κανεις να δουλεψει.
Δηλαδή, η γκαβωμάρα στο δικό μας τμήμα σκάουτινγκ είναι ζήτημα χρημάτων;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλα τα 3 χρονια νομιζω αν σκασεις ενα 40αρι και μπεις μια χρονια τσου.λου τα βγαλες τα λεφτα.Δε λεω ειναι ρισκο αλλα και παλι υπαρχει τροπος να το κανεις να δουλεψει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Υπάρχουν άπειροι τρόποι και με τα λεφτά που παίζουμε εμείς, ούτε η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μας είναι υπέρ-απαραίτητη, αρκεί να γίνονται μετρημένες επιλογές και αφού γίνουν προσεκτικά και όχι πελατειακά να στηρίζονται ποικιλοτρόπως, ώστε να έχουν κίνητρο να πάνε για τα περισσότερα λεφτά παρακάτω. Με Καμπράλ εδώ, Καμαρά του Χαραλάμπους στο Περιστέρι και Βρουσάι στην Πορτογαλία δεν πας πουθενά.
καλησπερα, εμαθα οτι εδω μοιραζουν τα εκατομμυρια και ηρθα κ γω !
"Εσεις τι θελετε?
- θα ηθελα μια τουρτα για το σπιτι μου!
Δεν πειραζει θα τη φατε εδω μαζι μας! "
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (29-03-24)
Από πότε ρε, η γυναίκα μου μοιράζει πτυχία;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (30-03-24)
Φάε κάτι ρε Γιαννάκη...
maniak7 (30-03-24), Nikolaos_Kokkinos (29-03-24)
Αφού δεν πεινάω;!
giovanni#10 (29-03-24), maniak7 (30-03-24), voskos_7 (29-03-24)
Εντάξει, εγώ φταίω, που δεν το θυμήθηκα, γιατί σας είχα ξαναπεί για αυτό, αλλά με έχει πάρει και η καθημερινότητα παραμάζωμα...
Εκλογές έχει η Πόρτο το καλοκαίρι και ο Ντα Κόστα έχει μία τρύπα 47 χαρτιά, ξέρω 'γω, για αυτό έλεγε ότι θα δώσουμε την ρήτρα...
maniak7 (30-03-24)
Εγώ πάντως αντάλλασσα τον Κάρμο με τον Πέπε. Βιονικός και στα 40 του
Δεν βάζετε μυαλό και τέτοια θα βλέπετε...
Το κακό είναι ότι πάνω που στρώνουμε, είναι πολλά τα ανοιχτά συμβόλαια. Στην ΕΡΑ χθες ο μαλάκας στο στούντιο που τα μέτρησε τα έβγαλε 19. Δεν ξέρω πού τα βρήκε τόσα, λογικά μαλακία θα είπε. Είναι πάντως αρκετά και είναι και παίκτες δεξιά αριστερά που τους έχουμε στείλει δανεικούς. Να δούμε τι θα γίνει πάλι...
1.Τζολάκης
2. Ρίτσαρντς
3. Κίνι
4. Κάρμο
5. Ιμπόρα
6. Όρτα
7. Καρβάλιο
8. Μαντύ
9. Ποντένσε
10. Φορτούνης
11. Μασούρας
12. Καμπράλ
13. Ναβάρο
14. Γιόβετιτς
15. Ελ Αραμπί
16. Αλεξανδρόπουλος
Αυτοί μου βγαίνουν. Δεν ξέρω τι συμβόλαια έχουν Μπιανκόν και Βέζο.
panahs7 (31-03-24)
Άμπι, Τζολάκης, Βεζο, Μπιανκον έχουν συμβόλαια και για του χρόνου.
Δεν ανανέωσε. Το καλοκαίρι του 2025 λήγει το συμβόλαιο του νομίζω. Ή τον μπέρδεψαν με Ντοη; Βαριέμαι να ψάξω, ας το πει όποιος ξέρει.
Ξέρω ότι τον μπέρδεψαν με κάποιον άλλον, αλλά όχι με τον Ντόη...
Bookmarks