Αυτό είναι και το πιο ισχυρό στοιχείο ότι μάλλον μιλάμε για παπάτζα. Άντε πες ότι είχαν την διάθεση να τον αγοράσουν, θα το κάνουν έτσι απλά χωρίς καν μια προσέγγιση μήπως μπορεί να κατέβει λίγο η τιμή; Η ίδια διοίκηση που μέχρι σήμερα ψείριζε και το εκατομμύριο; Δε στέκει.
Ακριβώς αυτό έβγαλε μάτι και σε εμένα.
Εδώ παίζουμε με παίκτες στοιχήματα τα τελευταία 2 χρόνια μην τυχόν και δώσουμε παραπάνω λεφτά και τώρα θα σκάσουμε ντούκου 17.5 μύρια;
Δεν παίζει παιδιά, ποντάρω μέσα στην ημέρα να έχουμε διάψευση.
Εκτός πάλι αν έχουν βάλει τα οικονομικά κάτω και έχουν καταλήξει ότι με κάποιον μαγικό τρόπο βγαίνει και δικαιολογείται αυτή η αγορά. Εκεί πάσο και οι καύλες θα βαρέσουν ταβάνι. Αλλά για εμένα δεν παιζει.
Ο Ντα Κόστα μεγάλωσε αρκετά και μπορεί να έχει άνοια - μην δένετε κόμπο όσα διαβάζετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το ffp δεν το γνωρίζω καλά Παναγιώτη, αλλά τη στιγμή που η Σίτυ συνεχίζει να παίζει Πρέμιερ, κάποιο κόλπο υπάρχει να μην σε πιάνουν. Το ντούκου και εγώ το θεωρώ δύσκολο. Αλλά, λχ. τρία εξάρια ή 4 δόσεις μπορεί να παίζουν και η μεταγραφή να γίνει χωρίς πρόβλημα και, αυτό είναι σημαντικό, να μπορέσουμε να πληρώσουμε και για τους άλλους παίκτες που χρειαζόμαστε.
Σίτι, Ρεάλ και Παρί δεν έχουν ffp ρε. Όλοι οι άλλοι έχουν, γνωστό αυτό.
Du3lisT (29-03-24)
Κι εγώ άμα ήμουν μάνατζερ τα ίδια θα έλεγα μπα και βρεθεί και κανένας άλλος και σκάσει τα 18 τώρα που ο παίκτης μου φαίνεται και λιγάκι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (29-03-24)
ηρθε νωριτερα η πρωταπριλια φετος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
iakov7 (29-03-24)
Πήραν γραμμή τα αρδάκια και άρχισαν να το κατεβάζουν το θέμα του Κάρμο. Ο Σταματέλος το πρωί έκανε το παγώνι για το ποσό, το μόνο που είπε είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόθεση να κρατήσει τον παίκτη. Ο Νικολακόπουλος είπε δεν ασχολείται με κάτι που θα γίνει σε 2 μήνες! Δε μας κάνει τη χάρη δηλαδή, δεν είναι σημαντική είδηση, μας καίει το ματς με την Κούλα.
Τις δόσεις δεν τις αποφασίζεις μόνος σου, η συμφωνία λέει 17,5 και η Πόρτο δεν έχει συζητήσει περαιτέρω. Το ffp λέει ότι τα λεφτά που ξοδεύεις συνολικά σε μια 3ετία που γίνεται ο έλεγχος, θα πρέπει να τα δικαιολογείς από έσοδα. Θεσπίστηκε για να μη μπορεί ο κάθε Άραβας πχ να χώνει ότι λεφτά γουστάρει και να αγοράζει όποιον θέλει. Το ότι δεν εφαρμόζεται σ' αυτούς τους μεγάλους γιατί τους έχουν ανάγκη για το προϊόν, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε σκίσουν εσένα όταν σε βρουν. Είναι ο ίδιος λόγος που η Φόρεστ έφαγε -4 φέτος, ξόδεψε 30 μύρια παραπάνω απ' ότι της επιτρεπόταν τα τελευταία 3 χρόνια.
Και μάλλον αυτό ισχύει. Οι δικοί μας εδώ απλά θα τους είπαν σκεφτόμαστε να τον κρατήσουμε, ξαναμιλάμε.
dimitris67 (29-03-24)
Έλα ρε μαλακες και χάρηκα και μπήκα εδώ να πανηγυρισω, μου κόψατε τη χαρά παλιοκοράκια.
drizzt (29-03-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-03-24), panahs7 (29-03-24)
με τοσα λεφτα συν 2-3 μυρια παιρνεις 2 στοπερ παρα πολυ καλα και εναν επιθετικο απο πανω ραφι.
hang your demons
Ε καλά τι συγκρίνεις τώρα; Μόνο το πρωτάθλημα να πάρεις στη Γαλλία έχεις 80 μύρια. Να μην παίρνουν και άλλα τόσα απ' το Τσουλου; Βάλε και χορηγούς που κάνουν ουρά να διαφημιστούν σε τέτοιους συλλόγους που έχουν έρεισμα σε παγκόσμια αγορά και έγινες. Και παρόλα αυτά προφανώς και το ξεπερνάνε, αλλά δεν τους ακουμπάνε γιατί αυτοί φέρνουν το χρήμα στα τηλεοπτικά. Λίγο κουνήθηκαν με την μαλακία που ήθελαν να κάνουν και να φύγουν απ' την Uefa και παραλίγο θα διαλυθεί το σύμπαν.
Paneas (29-03-24)
Σαν τη μάνα μου που λέει με τα λεφτά που δίνω σε ντελίβερι γεμίζω ένα καρότσι στο σουπερμάρκετ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-03-24), Nikolaos_Kokkinos (29-03-24), panahs7 (29-03-24)
Ρε μιλάτε για Παρί κλπ λες και δεν έχετε καταλάβει πόσο μας υπολογίζουν στην UEFA και αν θα μας πηδήξουν ή όχι με το πρώτο πάτημα που θα βρουν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
18 εκατομμύρια για εναν παιχτη κατα εμενα μετριος προς το καλο ειναι παρα πολλα
Με σωστο σκαουτινγκ φτιαχνεις ολη την αμυνα σου με τα λεφτα αυτα και οχι μονο
Αν τα δώσει είναι μαλάκας ο χοντρός,καθώς με αυτά τα λεφτά κάνει 4 καλές μεταγραφές.Αν δεν τα δώσει είναι πάλι μαλάκας και δεν υπάρχει σάλιο.
giovanni#10 (29-03-24), panahs7 (29-03-24), Paneas (29-03-24)
AntonisPav (29-03-24)
Τρομακτικό ποσο για να το δώσουμε. Από την αλλη, εμπιστεύεται κανένας το σκάουτινγκ το δικό μας για να ελπίζει ότι θα πάρουμε δυο στόπερ κορυφαία με πολύ λιγότερα χρήματα;
Bookmarks