Gtakis (27-03-24)
Ο Φορτούνης θα είχε ένα γκολ και δύο ασίστ σήμερα. Αλλά αυτή η Εθνική έχει στηθεί για να πουληθεί το ταγάρι ο Ιωαννίδης και άλλες μανατζαροδουλειές της άεκ. Γήπεδο της άεκ, προπονητής της άεκ, και ο ...Ρότας της άεκ
Gtakis (27-03-24)
Στα πέναλτι και το Ουαλία - Πολωνία. Φοβερή αυτή η ιδέα της Uefa για μονά παιχνίδια.
Για αυτό που έχει, καλά πήγε...
Για τελική φάση, δεν ήταν αυτό το πράγμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και να εμενε ο πογιετ οκ μαζεψε καπως το χαλι των προηγουμενων ετων παρολο που μιλαμε για τεραστια αποτυχια στο τελος.Παρολα αυτα πιστευω οτι αυτες οι δημοσιες σχεσεις και τα βυσματα θα πρεπει να ανηκουν στο παρελθον και να ερθει καποιος ουδετερος τελειως ουτε κοκκινος ουτε κιτρινος ουτε πρασινος ουτε τιποτα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
5 πεναλτάρες έκαναν οι Πολωνοί και πέρασαν και στα περισσότερα ο Ουαλός έπεσε σωστά. Έχεις αρχίδια, τα βαράς όπως πρέπει και καληνύχτα, τα υπόλοιπα για τακτικές αναλύσεις τερματοφυλάκων και πούτσες μπλε είναι να 'χαμε να λέγαμε.
ισχυει διαχρονικα εχουμε τραγικους εκτελεστες πεναλτι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εγώ πάλι, θέλω να είμαι σε μία μεριά να βλέπω την φάτσα του Βαΐτση, του Λαμπριάκου και του Δανηίλ Παπαδόπουλου, να βλέπουν τον Γιακουμάκη διεθνή να γράφει σερί συμμετοχές...
Nikolaos_Kokkinos (27-03-24)
Aποσπασαμε τα ευσημα του Κβαρατσχελια ομως, κατι ειναι κ αυτο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"θεία δίκη" αν όχι για τους ποδοσφαιριστές, για την ΕΠΟ και αυτά που κάνει. Όχι ότι θα βάλει κανείς μυαλό δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αλλά πολύ το χάρηκα που μένουν κάτι μπαλτακοι με το πουλί στο χέρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εύγε στους συμπαθείς Γεωργιανούς για το κλαρίνο στην ''Εθνική'' Λαθρεμπόρων Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος!
Να είχες νυχτομάγαζο, να μου έλεγες του Αρμένιους συμπαθείς, να καταλάβω τον χαρακτηρισμό: Τους Γεωργιανούς, ούτε οι εργολάβοι συμβολαίων δεν τους συμπαθούν...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (27-03-24)
Ρατσιστικά σχόλια.
Καλά, την επόμενη φορά που θα χρειαστείς εσύ κανέναν θα σου στείλω έναν Σουηδό, έναν Φινλανδό και έναν Βέλγο να σε εξυπηρετήσουν...
Και για πόρτα πάρε κανένα Ινδονήσιο, ή κανέναν Ιρανό αν σου έρθουν...
Ιρανο κατι παει κ ερχεται, με Ινδονησιο στην πορτα που μιλανε με ταχυτητα 1 λεξη την ωρα και ακουγεται σαν να ξεφουσκωνει καποιο μπαλονι, θα εχουν μπουκαρει μεσα, θα εχουν παρει τα τραπεζια, τις καρεκλες, τα ουισκια, τις τραγουδιστριες, μεχρι και τους μπιντεδες απο τις τουαλετες και θα εχουν φυγει, και αυτος ακομα θα ρωταει "Παιδια κρατηση εχουμε ??"
Δεν χρειάζομαι υποστήριξη. Γεμίσαμε λελούδες.
estai (28-03-24)
giovanni#10 (27-03-24)
ξαφνικα σημερα ολοι οι δημοσιογραφοι ανακαλυψαν ολα τα κακα του πογιετ...μακαρι ολα τα μακαρι
—John Lennon
Bookmarks