Gtakis (12-02-24)
Με νέο κόουτς, με νέο στόπερ, σε μια εντελώς νέα διοργάνωση για εμάς. Με κόσμο μετά από καιρό....
3- 0 και πρόκριση από το πρώτο ματς.
Gtakis (12-02-24)
Απο το UCL, πηγαμε στο UEL και τωρα το UECL
Το οποίο είναι και το καλύτερο από όλα, γιατί έχει όλα τα γράμματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (11-02-24), Nikolaos_Kokkinos (11-02-24), panahs7 (11-02-24)
Στο YMCA έπρεπε να παίζουμε φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 11-02-24 στις 19:22
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (13-02-24)
Ο Σουηδός Νίμπεργκ σφυρίζει την Πέμπτη. Γνωστή μας φάτσα, τον έχουν φέρει και στην Ελλάδα, εμάς μας έχει σφυρίξει σε ένα 0-0 με Κούλα εντός τον Νοέμβριο του '22, ενώ στην Ευρώπη μας είχε σφυρίξει φέτος στο εντός 1-0 με Γκενκ. Στο VAR οι Γερμανοί Φρίτς και Στόρκς.
Nikolaos_Kokkinos (13-02-24)
παμε ολοι μαζι , να φιαξουμε κλιμα
Νοιωθεις απο πισω ενα Βαροοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Φερεντς- βαροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Φερεντς-βαροοοο -οοοοοος
(Δις)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ευκαριά για εκδίκηση κλπ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είναι μια καρδιά, που δεν αντέχει, άλλη σύγχυση...
Ο κόουτς πήρε το Europa στην Βουδαπέστη. Πού έχει έδρα η Φερεντσβάρος; Τυχαίο; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ψάξτε για τον 2ο!!
Θα το χεις βάρος Φερεντσβάρος, στην ψυχή, θα το χεις βάρος μωρή Φερεντσβάρος αν μ'ανταμώσεις το πρωί.
Η ομάδα κατεβαίνει με ορθολογικό σχήμα (όπως με τα Φίδια) και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Πειράματα, σε ευρωπαικό επίπεδο τιμωρούνται ακόμα σκλητότερα από ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κομβικό σημείο του παιχνιδιού θα είναι ο Κώστας να βρει διαδρόμους και χώρους να κάνει το παιχν΄θδθ του. Αυτό απαιτεί βοήθεια και κίνηση των υπολοίπων παικτών. Δεν το φοβάμαι το παιχνίδι, αρκεί να παίξουμε συμπαθητική μπάλα. (τίποτα το τρομερό...)
δυσκολο παιχνιδι. η ομαδα μετα την φυγη του Μαρτινεθ εχει παιξει μερικα δυσκολα παιχνιδια εντος συνορων. και κει φανηκε η ελλειψη συνοχης και ταυτοτητας. Τωρα και με τον καρβαλιαλ να εχει περασει απο τοτε απο την ομαδα (δηλαδη ακομα χειροτερα) αντιμετωπιζει την φερεντσβαρος που ειναι μια σφιχτη ομαδα που αμυνεται καλα και ειναι καλα οργανωμενη. ευελπιστουμε σε καλο στησιμο απο τον κοουτς, σε σοβαροτητα και να φορτσαρουν σημαντικοι παικτες μας.
Το διδυμο Καρμο - Ντοη δεν θυμαμαι να εχει ξαναπαιξει μαζι οποτε αυτο μακαρι να μην λειτουργησει αρνητικα.
hang your demons
Έχουν παίξει μαζί. Στη Λεωφόρο........
Ειπε πως αυτο που λειπει την ομαδα ειναι λιγο περισσοτερη επιθετικοτητα.. πραγματι ζοριζομαστε, ελπιζω να εχει δει και το ΧΩΝΙ πισω ομως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στο μόνο που θεωρητικά είχε δίκιο ο Μαρτίνεζ, είναι η ανάγκη ισορροπίας στις λειτουργίες: Όταν είσαι ακίνδυνος μπροστά, ό,τι άμυνα και να έχεις, το πολύ - πολύ, να πάρεις ισοπαλία. Σε αντίστροφο σενάριο, το ίδιο συμβαίνει όταν πιστεύεις ότι θα βάλεις τουλάχιστον ένα παραπάνω από αυτά που θα φας...
Bookmarks