Ο Χαράλαμπος Κωστούλας και ο Κουτσίδης τα νέα πρόσωπα στην λίστα Β του Ολυμπιακού στην Ευρώπη
4-0 και κατακτηση μουντιαλ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Χαράλαμπος Κωστούλας και ο Κουτσίδης τα νέα πρόσωπα στην λίστα Β του Ολυμπιακού στην Ευρώπη
Paneas (15-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (15-02-24)
Ναι μια φορα επι Μιτσελ , πρωτη θητεια... με Λεβαντε αν θυμαμε καλα? κατι τετοιο, κ αυτο γιατι μου ειχε κανει δωρο η Emirates ενα εισητηριο σε καλες θεσεις , οχι δλδ οτι το κυνηγησα.
Προφανως κ δν κρινω, μακαρι να ειχα την καυλα σας να πηγαινω στα γηπεδα καταλαβαινω οτι ειναι αλλη αισθηση αλλα μεγαλωνοντας θελω ολο κ πιο πολυ την ανεση μου , ασε που απο μικρος ειχα μια σχετικη αποστροφη / ενοχληση με την πολυκοσμια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγω καυλωνω με το που ακουω τις φωνες μπαίνοντας μέσα (κινκυ πρόταση), τι να λέμε τώρα δεν συγκρίνεται.. αλλά επειδή δεν βρήκα παρέα, τον πουλο θα το δω κι εγώ απ τον καναπέ.
Θυμαμαι τον Βλαχοδημο να κανει οτι μπορει αλλα δεν εφτασε....
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κλείστε τους Κόκκινους και τους Πανέες στα σπίτια και πάρτε τους τα κλειδιά!
![]()
Nikolaos_Kokkinos (15-02-24), Paneas (15-02-24)
@Panahs7: Εσυ κοιτα να μαζεψεις τον δημαρχο σου, που υποβαθμιζει την ποιοτητα του Ελληνκου ποδοσφαιρου με τις μασκουλιν τοξικοτητες του κ ασε τις ιστοριες.
Καλή αρχή.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (15-02-24)
Ποιανου τη θεση εφαγε? του Ορτα ?
jonk (15-02-24)
Τι Καρβάλιο ρε πούστη μου; Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...
Οχι να τα βλεπετε, για να μην κατηγορειτε μετα αδικως, εμενα κ τον φιλο μου το Πανεα, οτι δηθεν ξερω γω ασκουμε καποιου ειδους ατυχια. Εμεις του ειπαμε να ξεκινησει με Καρναβαλιο ?
Θα περιμένω να δω την ομάδα και μετά να κρίνω τον θείο. Έχουμε και ΜΠΑΟΡΚ την Κυριακή.
Bookmarks