flessanto (08-12-23)
Να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, το τελευταίο δίμηνο, ποιός από τους δύο έχει παίξει περισσότερο και ποιός έπαιζε στη θεωρητική θέση του, με αποτέλεσμα ο άλλος όταν συνυπήρχαν να παίζει κάποια μέτρα πιο πίσω για να χωρέσει ο Μασούρας;
Και αυτός, τον Μασούρα ξεχώρισε - καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (08-12-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εσύ ρε τον έφερες με το αεροπλάνο και τον είδες από κοντά, για να βγάλεις συμπέρασμα από τη φυσιογνωμία;
Ρε, μεγαλώνετε παιδιά και ακόμα βλέπετε μπάλα σαν Ιάπωνες;
Είναι δυνατόν ρε, από τον Μάρτινς και μετά ένα σκασμός προπονητές να τον ξεχωρίζουν στις προπονήσεις και εμείς στο γήπεδο να μην τον βλέπουμε εδώ και τρία χρόνια;
Κ ομως, τι συμπερασμα ηθελες να βγαλω ρε, οταν στην συνεντευξη τυπου τον ειδα να καθεται σαν τον Σημιτη οταν ειχε παει να δει τον Μπους, δηλαδη σαν τον κακομοιρακο.. η κινησιολογια λεει πολλα φιλε για εναν ανθρωπο.
Μου Θυμησε οταν ειχαμε φερει τον Ζικο , που μπηκε στο αμαξι μετα το αεροδρομιο με τις καμερες αποξω, και φορουσε χιαστι μια τσαντα του ταχυδρομου, η μαλλον, του παιδιατρου που πει για βιζιτα κατ οικον, και οπως εκλεισε την πορτα του αυτοοκινητου εκλεισε το λουρακι της τσαντας απεξω και θυμαμαι να λεω "Ωχχχ.. καλη κουραδα φεραμε παλι για κοουτς"
Τωρα για το Μασουρα, μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης και πιστευω εχει θεση στη ομαδα, απλως θελει σωστο μανατζμεντ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (08-12-23)
Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μου είναι συμπαθείς και προσέχουμε πώς μιλάμε, γιατί μιλάμε για ανθρώπους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Αλλά το ότι όλοι οι προπονητές βλέπουν το γαλλικό κλειδί για έναν σύγχρονο Ολυμπιακό στον Μασούρα, σε συνδυασμό με την εικόνα του όταν χρησιμοποιείται, δείχνει ότι δεν μας σέβονται καν - μας έχουν στην χαμηλότερη σκάλα εκτίμησης και δεν έχουν και άδικο, εδώ που τα λέμε.
Nikolaos_Kokkinos (08-12-23)
Μην ασχολείστε με δημοσιογράφους: Και να σας γράψουν αλήθεια, δεν θα σας αρέσει, οπότε βγάζει τα προσχέδια του Αίσωπα και τα προσαρμόζει στην καθημερινότητα...
flessanto (08-12-23)
Ώπα: 1,90, για πόση ώρα;;;
flessanto (08-12-23)
flessanto (08-12-23)
panahs7 (08-12-23)
flessanto (08-12-23)
Nikolaos_Kokkinos (08-12-23)
Είναι μέχρι να γνωρίσεις τα ολικής άλεσης...
flessanto (08-12-23)
Bookmarks