giovanni#10 (21-03-17)
Κι εμάς αμα μας παέι στις Ουρσουλίνες, καλυμμένος είμαι...
There is a Dude in town
giovanni#10 (21-03-17)
Εμένα, πάλι, μου φαίνεται σούργελο και αν κάνει τα μισά από όσα έκανε στις προηγούμενες ομάδες του, δε τον βλέπω ούτε μέχρι τον Σεπτέμβριο...
Το μόνο ευτυχές γεγονός, είναι ότι δεν έχει και πολλούς η ομάδα προς πώληση...
Να εξηγούμαι κιόλας: Δηλαδή, θα εργαστεί στον Ολυμπιακό, προπονητής που βάζει ωράριο σε παίκτες, που θέτει τελεσίγραφα σε περίπτωση πώλησης παικτών που τους θεωρεί "κλειδιά" και που στην Ευρώπη, θα παίζει σαν να αντιμετωπίζει την Καλλονή...
Και θα μείνει...
Ε, γεροί να είμαστε, να το δούμε και αυτό....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 21-03-17 στις 15:52
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (21-03-17), voskos_7 (21-03-17)
Ποια τελεσίγραφα;;;;;
Κι όσο για το ωράριο, προς τι η απορία; Ετσι δε γίνεται σ' όλες τις ομάδες που θέλουν να λέγονται υποτυπωδώς αξιοπρεπείς;
Το στυλ των γάλλων δεν είναι "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Μόνο ο Μοντανιέ έπαιξε έτσι φέτος στη Νότινγκχαμ.
Προσωπικά τον βλέπω θετικά, εξ αρχής. Εχω και μια συμπάθεια στη γαλλική σχολή ποδοσφαίρου, οπότε δεν με χαλάει η επιλογή.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...
Εγώ, σου λέω ότι με αυτόν, θα έχει πρόβλημα πρώτος ο Μαρινάκης, αν προκύψει περίπτωση όπως του Γκοναλον, που ακύρωσε η Λυών, τη συμφωνία με τη Νάπολι, γιατί απείλησε τη διοίκηση με παραίτηση...
Εκτός αν συμφωνήσει ο Πρόεδρος να τους πουλήσει πακέτο, με τον παίκτη...
Τώρα, πού κολλάνε οι ελληνικές ομάδες, όταν μιλάμε για επαγγελματισμό σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι μία άλλη συζήτηση...
voskos_7 (21-03-17)
Red&White-Nick-7 (21-03-17)
Red&White-Nick-7 (21-03-17), Reds (22-03-17), voskos_7 (21-03-17)
Ε,ρε τι εχουμε να ζησουμε παλι!![]()
Δε βγαίνουν οι ημερομηνίες. Εδώ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και το άρθρο είναι απ' τις 2/7/14. Ενώ ο Γκαρντ είχε παραιτηθεί απ' τη Λυών μόλις τέλειωσε η περίοδος 2013-14, για οικογενειακούς λόγους.
Οι γάλλοι εδώ και δεκαετίες παράγουν παιχταράδες και τους πουλάνε. Οπότε, βέτο δεν παίζει να βάλει κανένας προπονητής της γαλλικής σχολής.
Ορθός μεν, αλλά ανακριβής... όχι υπ'ευθύνη σου, τελείως.
Ο παίκτης, αρνήθηκε να πάει στη Νάπολι όταν έμενε ελεύθερος το 14 και όχι το χειμώνα του 13-14 που είχε προπονητή τον συγκεκριμένο και η Νάπολι είχε καταθέσει πρόταση 13 εκ ευρώ, την οποία η Λυών είχε αποδεχτεί...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το καλοκαίρι, ο ίδιος επέλεξε να υπογράψει επέκταση συνεργασίας μέχρι το 16.
Ναι, αλλά που λέει για βέτο από Γκαρντ;
Με το μάνατζερ, είχαν συμφωνήσει, με την ομάδα είχαν συμφωνήσει, πες εσύ ποιός τη χάλασε, τότε...
differance (21-03-17), flessanto (21-03-17), Reds (22-03-17), ttg_red (21-03-17)
Πάρε Πρόεδρε Γερμνανό τρέινερ να πάρω εγώ τη θέση της Μαρίνας!![]()
sirkostas (22-03-17)
Rena (21-03-17)
Στηριξη σε οποιον ερθει.
Αρνητικά απάντησαν Μοντανιέ και Γκάρντ λένε οι ΑΡΔ, φήμες για Λεμονή!!![]()
Bookmarks