Είδατε ρε που κλαίτε την μοίρα σας εδώ πέρα, την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος πετάει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ε, αυτό βρήκαμε, είπαμε να μην ψάξουμε περισσότερο...
Καλησπερα στα παιδια του Φορουμ, τι κανετε? Βοσκουλη φιλαρακο μου πως εισαι σημερα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αφήνουν εμένα να απαντάω για φαίνομαι ότι τους πιάνω από τα μούτρα...
Γαμιούνται ήδη: Δεν χρειάζονται ειδικές ευχές από εμένα...
"...μπορεί η λύση να είναι απλά οι λέξεις που χρησιμοποιούμε".
captain-cook (20-10-23), Nikolaos_Kokkinos (19-10-23)
Έκτακτα:
- Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Γαλλία, 1 νεκρός, πολλοί τραυματίες
- Χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Γάζας όπου είχαν βρει καταφύγιο άμαχοι, τουλάχιστον 2 νεκροί, αρκετοί τραυματίες και αγνοούμενοι
- Διπλή επίθεση σε Αμερικανικές βάσεις σε Υεμένη και Ιράκ
Εκτός ελέγχου τα ορκ όλης της Γης...
Nikolaos_Kokkinos (20-10-23), Paneas (21-10-23)
Να μαζέψουμε κι άλλους εδώ...
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ναι υπάρχει πχ. πολεμικές ασκήσεις στην κατεχόμενη Κύπρο ή πανηγυρικές επίσημες ανακοινώσεις για την Αγία Σοφία κλπ
επίσης είναι γνωστό η πολύ στενή σχέση με την Τουρκία (με έδρα την Κωνσταντινούπολη) σε τεράστια υποστήριξη, σημαντικός δίαυλος διοχέτευσης οικονομικής στήριξης, νοσοκομειακή υποστήριξη και άλλα.
Και όλοι αυτοί μαζί λειτουργούν σε σχέση με τους "αδελφούς μουσουλμάνους". Αυτή η οργάνωση είναι τόσο σκοταδιστική, φανατισμένη και πολεμοχαρής με τρελά πλοκάμια σε πάρα πολλά κράτη που ο όρος ισλαμοφασισμός είναι πολύ λίγος για να τους χαρακτηρίσει.
Παραπάνω έχω βάλει το καταστατικό της Χαμάς για όποιον ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Δεν έχει σχέση με την PLO του Αραφάτ που είναι η πιο γνωστή εικόνας σε εμάς
ΥΓ. αυτό που φαίνεται είναι ότι η Χαμάς και όποιος βρίσκεται από πίσω παρακαλαει να μεταφερθεί ο πόλεμος μέσα στην γάζα. Αισθάνονται πολύ σίγουροι, σαν να έχουν ετοιμάσει κάτι (το σχέδιο τους ως τώρα και η εκπαίδευση τους δείχνουν ότι είναι πολύ υψηλού πολέμικού επιπέδου)
Λέγεται ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει πολύ μεγάλη ανταλλαγή πυρών με την χεσμπολά στο βόρειο μέρος.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (21-10-23)
Η Χαμάς δεν είναι ούτε με τους Παλαιστίνιους, βέβαια...
flessanto (21-10-23)
Κάν' το λίγο πενηντάρικα, ρε Γιώργη, για να μην τρέχουμε να εξηγούμε όταν είναι αργά.
στα κόκκινα είναι τεταμένη η κατάσταση και υπάρχει ηλεκτρονικός πόλεμος στις περισσότερες περιπτώσεις
αυτό μπορεί πχ να σημαίνει ότι τα πολιτικά/πολεμικά αεροπλάνα δεν θα φαίνονται που βρίσκονται και δεν θα έχουν επικοινωνία πολλές φορές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με πυραύλους και άλλο υλικό που κατευθύνονται με ηλεκτρονικό τρόπο αυξάνοντας τον κίνδυνοι ατυχήματος
Τις παρεμβολές τις κάνει το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο που ήρθε, έχει αποκλείσει όλο τον εναέριο χώρο της Κύπρου για να μπορεί να τον ελέγξει και να την χρησιμοποιήσει ως βάση. Ζήτησαν επίσης και 2η βάση από εμάς, πέραν της Σούδας.
Ειστε ολοι ασχετοι, τις παρεμβολες τις κανει ο Σταθης Ψαλτης, "Κουλα μ'ακους? Πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος"
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks