flessanto (22-12-18)
flessanto (22-12-18)
απεβίωσε πριν από λίγο σε ηλικία 97 χρονών ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.
Ο εκλιπών εκτός από το πλούσιο συγγραφικό έργο του είχε αναπτύξει πολυσχιδή δράση κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης, στη διάρκεια του εμφυλίου αλλά και κατά την περίοδο της επτάχρονης χούντας των συνταγματαρχών. Έζησε δέκα χρόνια στη φυλακή, δύο χρόνια στην εξορία και συνολικά 13 χρόνια στην παρανομία.
το πιο εντυπωσιακό είναι ότι συμμετείχε στην μεγάλη απόδραση των Βούρλων (Δραπετσώνα) τον Ιούλιο του 1955. Η ιστορία είναι τόσο μυθιστορηματική και απίστευτη που πιστεύεται ότι κάποτε θα γίνει ταινία. 27 πολιτικοί κρατούμενοι ξέφυγαν σκάβοντας σήραγγες μέσα από το κελί του (αριθμός 13), κάτω από το κρεββάτι του μετέπειτα κουμπάρου του Ανδρέα Μπαρτζώκα, που οδηγούσε σε ένα παρακείμενο εργοστάσιο. Ο Ανδρέας Μπαρτζώκας αντίστοιχα εκτός από ένα εμβληματικό πρόσωπο είναι και ο πατέρας του εξαιρετικού πρώην προπονητή μας Γιώργου.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Βάλτε και κανένα υστερόγραφο, γιατί οι βάζελοι θα νομίζουν ότι ο δικός τους ήταν και πρωτοστάτης της αντίστασης...
Αντιστασιακός, δικηγόρος, συγγραφέας, μέλος του ΚΚΕ, μετά του ΚΚΕ εσωτερικού και μετά σε συνασπισμό και ΣΥΡΙΖΑ.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
pirateeeeeee (26-12-18)
Ο Μένιος γιατί κιτρίνισε???
Πυρετό???
Αναβαθμίστηκε σε super mod με εξτρά δυνατότητες μπαναρίσματος
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (27-12-18)
Τελικά αγόρασε το φόρουμ και η πρώτη απόφαση ήταν να αλλάξει το χρώμα στο όνομα του.
Θα ακολουθήσουν και άλλες ριζικές αλλαγές, όπως η γραμματοσειρά που θα γίνει "arial black" και στον τίτλο του φόρουμ δίπλα στο red-dna θα προστεθεί μια φωτογραφία του βασιλητοροσιδη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
celticfrost (28-12-18), drizzt (28-12-18), flessanto (28-12-18)
Ζητάω από τη διεύθυνση να γίνουν τα ονόματα όλων των ταπεινών μαύρα, έτσι γιατί μπορώ...
There is a Dude in town
BrazHlias (29-12-18), drizzt (28-12-18), giovanni#10 (28-12-18), Mastros7 (28-12-18), Rena (28-12-18)
Τελικά μπάναρε και τον αντμίν και άλλαξε χρώμα.
Αλλά κίτρινο ρε γμτ??
Τι ξεπεσμός.
Ο άλλος ζητά μαύρο για να ολοκληρωθούμε σα κούλες??Εμένα κάντε με κόκκινο.
celticfrost (28-12-18)
χρυσό είναι για να καταλαβαίνεις την ανώτερη εξουσία
δεν είναι κίτρινο, μακριά από εμάς
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (29-12-18)
flessanto (28-12-18), pirateeeeeee (28-12-18)
celticfrost (29-12-18)
BrazHlias (29-12-18)
super moderator? αντε και αμολυβδης ευχομαι.![]()
celticfrost (29-12-18), giovanni#10 (29-12-18)
chainsaw (30-12-18)
Bookmarks