Faithful (17-10-23)
παρτε εναν παικτη της προκοπης ρε πριν να ναι αργα που αντικαταστησατε τον mvp της ευρωλιγκας με τον βετερανο πληροφορικαριο.
hang your demons
Faithful (17-10-23)
Έχω κλάψει με το ότι μας έφεραν Σικμα αληθεια
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελα ρε Στάθη, ναι είναι κι αυτό.
Ένας παιχταράς και στη χαλια σου βραδιά ΜΠΟΡΕΙ και να σε τραβήξει
Έφεραν έναν αμερικανο με ευπάθεια σε τραυματισμούς και έναν ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΧΡΗΣΤΟ από την Άλμπα Βερολίνου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το προβλημα της ομαδας το φετινο και το γενικο, ασχετως τι γινει σημερα, θα ειναι -κυριως στην επιθεση- οτι πηραμε μπραζντεικις αντι παικτη επιπεδου Ναν και Σικμα για αντι Βενζεκοφ.και αυτο θα το πληρωσουμε φετος πολλες φορες. θα περιμενουμε τα μαγικα του Μπαρτζω και να ξεκωλιαζεται ο καναν απεξω΄οταν δεν θα χει νευρα.
hang your demons
μιλαμε παντα για να διεκδικησει η ομαδα παλι φ4 και ευρωλιγκα.να μεινει δηλαδη στην ποιοτητα την περσινη.
αν στοχος ο φετινος ηταν απλα να ειμαστε 8αδα και να εχουμε μια σταθερη καλουτσικη ομαδα παω πασο. ειμαστε οκ με το ροστερ αυτο.
hang your demons
Χάλια μαύρα.....έχουμε χάσει τουλάχιστον 10 λέι απ κάτω από τη ρακέτα.....για να μην πω τα τούβλα που ρίχνουμε από μακριά.... Δίκαιη ήττα μια απόψε.....
Send from my S20+ using Tapatalk
Εχει βάλει 19 απ' τους 53 ο Μίροτιτς, στα γκαρντ παίζουμε με Λούντζη και Λαρεντζάκη και το θέμα μας είναι ο Σίκμα κι ο Μπραζντέικις.
Μπήκε ο Πάπας ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
στις 2 τελευταιες μεταγραφες θελαμε ο ενας να ειναι παικταρας. ας μην ηταν ο αντιβενζεκοφ αλλα ενα αθλητικο 4αρι και οχι ο σικμα. και ας ηταν το γκαρντ-3αρι ο παικταρας. με μπραζντεικις και σικμα πηγαμε στις τελευταιες μας επιλογες και για τις 2 θεσεις.μακαρι ο λιθουανος να αποδειχτει λιρα εκατο.
Επιθετικα θα εχουμε θεμα μεγαλο οπως τωρα. οι πυργοι μας ως ενα σημειο θα μας ξελασπωνουν.
hang your demons
Ο Ολυμπιακός παίζει με Γουόκαπ, Πάπας στα γκαρντ και τον Λούντζη τριάρι, αλλά φταίει ο Σίκμα, όχι το ελεεινό επίπεδο των Ελλήνων.
Καλύτεροι είναι όλοι αυτοί από τον Σίκμα. Ο τύπος είναι για τα πανηγύρια.
Faithful (17-10-23)
Αυτός ο Κάναν γαμιέται με τα νεύρα του συνέχεια. Αν και παικταράς αν συνεχίσει να έχει περίοδο ας τον αλλάξουν.
Οι Έλληνες τουλάχιστον είναι εν ενέργεια παίχτες αντί του βοδιού που πήγαν κι έφεραν για ψηλό...
Εν τω μεταξυ η ομάδα ήθελε σκόρερ κι έφεραν τον Μπραζντεκις. Όλες οι φετινές μεταγραφές μια και μια.
Δυστυχώς ο Μιλου ηρθε σε λάθος χρόνια, μεγάλο κρίμα.
giovanni#10 (18-10-23)
Πήραμε τον καλύτερο σεντερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που μέχρι στιγμής είναι το σημείο αναφορά μας επιθετικά, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ! Αν στο 4 είχαμε τον Μίροτιτς, στο 3 τον Κέβιν Ντουράντ και στα γκαρντ Λούντζη, Λαρεντζάκη, και Πάπας, το ίδιο σκατά μπασκετ θα βλέπαμε. Το πρόβλημα της ομάδας είναι τα τρισάθλια γκαρντ, πίσω απο Γουόκαπ, Γκος και Κάνααν. Επίσης η ομάδα με Μιλουτίνοφ, δεν θα είναι καθόλου κοντά σε αυτό που βλέπαμε πέρυσι. Με Φάλ υπάρχει μεγαλύτερη απειλή απ' την περιφέρεια και ταυτόχρονα πολύ καλύτερη κίνηση της μπάλας.
Bookmarks