Ωχ. Δεν πρεπει κανενας μας να εχε παρει χαμπαρι οτι υπαρχει αυτο το θρεντ. Γιαυτο γραφουμε ολοι στο θρεντ της ευρωλιγκας ακομα
Εδώ είμαστε, τελείωσαν τα ψέματα. Ο νικητής τα παίρνει όλα και οι υπόλοιποι 3 τα τρία μου
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ωχ. Δεν πρεπει κανενας μας να εχε παρει χαμπαρι οτι υπαρχει αυτο το θρεντ. Γιαυτο γραφουμε ολοι στο θρεντ της ευρωλιγκας ακομα
Καλλιο αργα παρα ποτε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν είμαι αισιόδοξος.
Δεν μας απασχολούν τα θρησκευτικά σας φρονήματα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (24-05-24)
Δεν άντεξες, την είπες την μαλακία...
maniak7 (24-05-24)
Όχι, θα την άφηνα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο περσινός τελικός σε έκδοση ημιτελικού. Απόψε. Στις 22:00
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ντιφαλάκος και Μπελοσεβιτσάκος σφυρίζουν τον βάζελο...ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ Η ΦΕΝΕΡ ( ή όποιος πλέρωσε περισσότερο)
Είναι απίστευτα ντροπιαστικά αυτά που κάνει η Ευρωλίγδα ρε..
Φέτος ειδικά έχουν βάλει σκοπό να μισήσουμε γενικότερα το επαγγελματικό μπάσκετ γιατί δεν είναι 1 και 2 ματς, μας πάνε ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.
maniak7 (24-05-24)
Φέρτε ένα σύννεφο να πέσω.
Επικός Πέρο Άντιτς σε Σλούκα: «Malaka wake up, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες που πήραν τη Euroleague!» (pic)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πάμε λίγο πάλι γιατί με ΣΥΧΤΙΡΙΑΖΟΥΝ οι βάζελοι με τις ΔΗΘΕΝ ΟΜΑΔΑΡΕΣ τους που σήκωναν Ευρω-κούπες.
Έχουν πάρει 6 κούπες με τα εξής στατιστικά:
1 - Με 1 πόντο και συγγνώμες της Ευρωλίγκας
2 - με 2 πόντους ( η συγκεκριμένη "ομαδάρα" του Λαγο-Σλούκα που κέρδισε και εμάς και τελικό με 2 πόντους διαφορά )
2 - με 6 πόντους
1 - με 8 πόντους ( 2011)
η μόνη "παντελονάτη" που μπορώ να τους δώσω - αν και δε θυμάμαι κόρακες και άλλες λεπτομέρειες - είναι αυτή που έκαναν ανατροπή το 2002 μέσα στη Μπολόνια, αν και πάλι με 6π κέρδισαν.
Η Μακάμπι το 2004 κέρδισε στον τελικό... 118-74 ... αλλά...όχι, ο Βάζελος του 2009 είναι ομαδάρα..
Ο Θρύλος το 1997 κέρδισε με +15 , πηγαίνοντας Φ4 με μειονέκτημα έδρας. Έχουμε ακόμα τη 2η μεγαλύτερη διαφορά σε τελικό.
Ο Θρύλος το 2012 έριξε +12 και 100 πόντους στη Ρεάλ - 2η 100αρα στην ιστορία μετα τη διαστημική της Μακάμπι
Η Ζαλγκίρις το 1999 έπαιζε όλη τη χρονιά φοβερό Run n' Gun μπάσκετ.
Και σίγουρα θα ναι κι άλλες ομάδες στη λίστα , αλλά ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπει ομάδα του βάζελου εκεί μέσα...δε γνωρίζω!
Πολύ συγκινητική η συστράτευση του κόσμου και των μίντια, ώστε να έρθει η κούπα σε ελληνική ομάδα. Πολύ hype. Όταν πήγαινε μόνο η μία ομάδα βέβαια, σιωπη...
Ωραία φάση σήμερα στο Βερολίνο.
Οι δικοί μας με τα ερυθρόλευκα, οι λαγοί με τα πράσινα, οι Τούρκοι με κίτρινα T-Shirts, κάνουν τις βόλτες τους στην πόλη, ήσυχα και ωραία, τραβούν φωτό όλοι μαζί κλπ. Πολιτισμένη ατμόσφαιρα χωρίς κόλπα και μανούρες.
chainsaw (24-05-24)
Μου χουν πάει την πίεση 149213594398543 αυτές τις μέρες οι βάζελοι ρε. Το τι ΑΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΚΟΥΩ δε λέγεται.
Αυτή η γαμημένη έπαρση που δεν πατάει σε καμία πραγματικότητα είναι που με κάνει έξαλλο.
Πεστα φιλε. Δεν παλευονται. Καλα να εχουν επαρση στα μεταξυ μας μιας και εχουν πολυ περισσοτερους τιτλους, αλλα στην ευρωλιγκα απο που κι ως που; Εδω βεβαια λενε οτι ειναι η πιο ιστορικη ομαδα μετα τη Ρεαλ και την Τσκαα, ενω η Μακαμπι εχει παρουσιες στους τελικους απο το 1970, που στην Ελλαδα τοτε δεν ξεραμε καν τι ειναι το μπασκετ, που λεει ο λογος.
Και ο Ολυμπιακος εχει εξισου μεγαλη ιστορια, παρολο που δεν εχει κερδισει τοσα τροπαια. Καθαρα συγκυριακο ειναι το 6-3.
Garret (24-05-24)
dimitris67 (24-05-24), maniak7 (24-05-24)
Το πρόβλημα μου εμένα μαζί τους δεν είναι ότι δεν έχουν πάρει 6 κούπες - όπως τις πήραν έστω ( το αναλύω πιο πάνω αυτό )
Είναι ότι.... 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και καρπαζοεισπράκτορες και ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ με τα ανάλογα υφάκια, ενώ παρά το μεγάλο μπάτζετ τους, πήγαν με φουλ σπρώξιμο και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ μπάσκετ παρα μόνο σε μετρημένα στα δάχτυλα ματς. ( Με Μπάρτσα έξω νομίζω το ένα που παιξαν ομαδικά, άσχετα που η Μπάρτσα τους έκραζε φουλ για τη διαιτησία... )
Εμείς τουλάχιστον ρίξαμε και ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ 35ΑΡΑ στην Μπάρτσα και με την πλάτη στον τοίχο! ( και 15 χρόνια κάνουμε πορείες και σηκώνουμε κούπες με μπάτζετ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ των αντιπάλων )
maniak7 (24-05-24)
Πω. Μεγαλη η αγωνια για σημερα. Αντε να δουμε. Ελπιζω μονο να μη χασουμε ευκολα. Αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη ξενερα
maniak7 (24-05-24)
Bookmarks