κ αν θα ερθει επιθετικος θα ειναι ο γιοβετιτς πιστευω
κ αν θα ερθει επιθετικος θα ειναι ο γιοβετιτς πιστευω
Du3lisT (03-09-23)
πολυ δυσκολο μου φαινεται και εμενα να μας εκλεψε παιχτη ο μπαοκ και με λιγοτερα λεφτα κιολας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
τον μισθο του νορβηγου ποιος τον πληρωνει η ρομα η εμεις?
Κάτι ακόμα πιο βασικό: Αν προσέξεις, οι δανεικοί, με εξαίρεση αυτόν που ήρθε από την Ρόμα (κυρίως επειδή δεν ψηνόταν και πολύ) και τον Αλεξανδρόπουλο, είναι και αυτοί που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, να μην προσαρμοστούν κιόλας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oberon (03-09-23)
Το βρήκα. Εμείς το πληρώνουμε.
Initially, the proposal was for the loan of the Norwegian winger and a purchase option of 5,000,000 euros. Roma talked about the sale of the player and asked for 8,000,000 for his release and information states that the Piraeus team offered 4,500,000 euros.
Now, in Italy there are reports of a proposal from Olympiakos to the Romans in the amount of 5,000,000 euros and that the two sides are close to shaking hands.
At the moment it is not confirmed by the Reds, who anyway do not say anything before any transfer reaches the final stage.
However, Olympiacos covers the 25-year-old forward’s annual salary of 1,200,000 euros and the player is positive about his arrival in Piraeus
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Oberon (03-09-23)
πες μας εσυ παναγο που φτιαχνεις τα payroll της παε
Du3lisT (03-09-23), flessanto (03-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-23)
Για τους παίκτες εννοεί.
Πάντως, πέρα το τί είμαστε εμείς, ή Ρόμα δύσκολα βρίσκει λεφτά να κάνει μεταγραφή (ο Μουρίνιο το είπε δημόσια), δύσκολα να πληρώσει και συμβόλαιο παίκτη τον οποίο δεν υπολογίζει ιδιαίτερα...
δεν ξερουμε τι παικτης θα μας βγει ο Σολμπακεν. ας περιμενουμε λιγο. και συ ρε Jonk που το ξερεις οτι θα βγει μποουλερ και ντε λα φουεντε?δεν εχει εδω που τα λεμε και καποια σχεση μαζι τους. Για να παιζει εθνικη νορβηγιας με τους παικταραδες εκει και να τον επελεξε ο μουρινιο κατι λεει. αλλωστε αν θεωρουσαν οτι δεν αξιζει θα τον πουλουσαν δεν θα τον εδιναν δανεικο. ασε να δουμε.
ο χοντρος δεν κανει καμια υπερβαση οικονομικη φετος ως τωρα.το λεω για να μην νομιζουμε οτι χωνει τρελα λεφτα. αλλα ουτε τσιγγουνευεται απο την αλλη. ταβανι μας ειναι τα 4-5 μυρια. και σε παικτες με υψηλο ποτενσιαλ οπως ο Εσε και ο ορτεγκα τα εδωσε για αγορα.
το θεμα ειναι να αξιοποιουνται σωστα αυτα τα λεφτα.οσα ειναι. με τον κορδονη μπηκε μια ταξη και υπαρχει ενα πλανο γιατι παιρνει τους παικτες που θελει ο μαρτινεθ. αν δεν παιζει με κλασικα εξτρεμ ας μην παρει αλλο. να παρει ομως φορ καραμπινατο και εναν ετοιμο στοπερ.
hang your demons
flessanto (03-09-23)
Ο Μουρίνιο τον πήρε για να τον αφήσει η Μπόντο να περάσει την αναμέτρηση των νοκ άουτ, επειδή στη φάση των ομίλων την αλάνιασε στο γκολ και στα δύο παιχνίδια...
(Μόνο εδώ τα διαβάζετε αυτά)
Αφήστε τον καθένα να ζει το δράμα του, όπως το ονειρεύεται: Μπορεί και αυτό να είναι το γούρι του, λέω εγώ...
Χαχαχα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks