Να σας πω χαίρομαι κι όλας που φαίνεται ότι έπαθε ζημιά επικοινωνιακα.
Θα πιεστεί πιο πολύ για καλό φορ τώρα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Faithful (03-09-23), flessanto (03-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-23), jonk (03-09-23), Nikolaos_Kokkinos (03-09-23)
Γενικά είναι άκυρο να διαψεύδεις για κάθε όνομα που γράφεται. Δεν ειναι δυνατον να βγαινει διαψευση καθε 2-3 μερες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, εφόσον λεγόταν ότι ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, ίσως θα έπρεπε να προνοησουν.
flessanto (03-09-23)
Μπιανκονε και Κουγιατέ λέει ο Κωτσης είναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή να έρθουν απ' την Φόρεστ. Στόπερ και 6αρι. Εγω υπενθυμίζω οτι έχουμε μια ακόμη θέση για δανεικό, οπότε ο Γάλλος δανεικός κι ο Σενεγαλέζος, μαζί με τον φορ, μεταγραφές κανονικές.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
εχω πει επανηλειμενα οτι απο την πλ αλεξανδρας δεν πιστευω τιποτα , τωρα αν ο αμπαλος νορβηγος ειναι καλυτερος απο τον βουλγαρο θα φανει στο γηπεδο , απλα ειχε το κονε μεσο σουλουκου κ τον πηρε δανεικο , οσο επαιξε ο ντελα φουεντε θα παιξει κ αυτος
και επειδη ακουω να αναπαραγαγετε τα μποτ του βαγγελα ποσα εδωσε δηλαδη ο χοντρος φετος και ποσα πηρε απο πωλησεις?
χτες δεν λεγατε δινει λεφτα ο βαγγελας??? αρχιδια δινει με τα λεγομενα σας, εσκασε 10 για τους 2 αργντινους και παντελονιασε 16 με 17 απο πωλησεις κ ακομα ο χουανγκ κοβει βολτες στο μπουσαν
Στα παπάρια τους να διαψεύσουν και δεν υπάρχει λόγος, ειδικά αν πρόκειται να ανεβάσουν την τιμή: Τα επικοινωνιακά, ούτε και για εμάς θα έπρεπε να έχουν σημασία, ειδικά όταν είμαστε ομάδα που βλέπει το αποτέλεσμα γρήγορα και δεν ψάχνει να βρει κάτι να πιαστεί για να διασώσει ολόκληρη χρονιά με ηθικές νίκες και γεγονότα που δεν αφορούν το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού.
Από νωρίς το είπα, με κάθε τρόπο, ότι ο Ντεσπόντοφ, όσο καλός παίκτης και αν μας φάνηκε, δύσκολα θα ερχόταν κυρίως επειδή είχαμε μαζευτεί πολλοί και δεν υπήρχε καμία διάθεση παραχώρησης κάποιου από τους ήδη υπάρχοντες. Για το ποσό που ακούστηκε δεν έδινα καμία τύχη έτσι κι αλλιώς. Τη μαλακία που κάναμε πέρυσι με τον Ζιγκερνάγκελ, τουλάχιστον φέτος, να μην την επαναλάβουμε με αυτόν που τον αντικατέστησε τότε.
Πιο πολύ με ψήνει να κοιτάξουν σοβαρά για αμυντικό, γιατί μόνο τον Ρέτσο και τον Ντόη ξέρουμε τί μπορούν να κάνουν και οι άλλοι δύο είναι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ερωτηματικά με σοβαρά υπαρκτές πιθανότητες να μην προσφέρουν τα όποια αναμενόμενα.
Από όλες τις κινήσεις, εγώ μόνο τον Ιμπόρα, αμφισβητούσα για την κατάσταση που είναι και όχι για το αν υπήρξε καλός παίκτης. Όλες τις υπόλοιπες κινήσεις, θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να τις περιμένει κανείς κυρίως γιατί βλέπω στην πράξη έναν προπονητή να πειραματίζεται με πράγματα που λέγαμε εμείς τόσο καιρό και από όλους τους προηγούμενους, βλέπαμε να επαναλαμβάνονται με την λογική του να δείξουν συνέπεια στο πλάνο, για να πάρουν όπως - όπως το αποτέλεσμα.
Δεν κρίνω απαραίτητο ο επιθετικός που θα έρθει να είναι ξεκάθαρα ανώτερος του Κάμπια (όχι ότι θα με χαλάσει) κυρίως γιατί δεν έχουμε κάνει και ιδιαίτερη προκοπή όταν φέρναμε κάποιον θεωρητικά καλύτερο από ήδη υπάρχοντα που του δίναμε την φανέλα του βασικού από το αεροδρόμιο, για τον κεντρικό αμυντικό, ίσως θα έπρεπε να έχουμε πιο πολλές απαιτήσεις...
Με έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό, πιστεύω ότι είμαστε καλά και έχουμε ένα ρόστερ το οποίο δεν αφήνει πολλούς να πιστεύουν ότι είναι ξεκάθαρα στην απ' έξω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (03-09-23)
Bookmarks