Το συμβόλαιο του Ντεσπότοφ λήγει τον Δεκέμβριο. Σιγά μην δώσει ο χοντρός 6 εκατομμύρια.
Έχω την πεποίθηση ότι δεν αξίζει τον κόπο να αντιπαθήσω κανέναν: Στο κάτω - κάτω, οι δικοί τους τους παίρνουν στο κυνήγι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το συμβόλαιο του Ντεσπότοφ λήγει τον Δεκέμβριο. Σιγά μην δώσει ο χοντρός 6 εκατομμύρια.
Σε αυτό, ένα δίκιο το έχει: Και για εμένα το 6άρι, πολύ generic μου ακούγεται για ποσό που να παίζει...
Υπάρχει περίπτωση ο δημοσιογράφος να έβγαλε από το στομάχι του μόνο το ποσό της συμφωνίας, πάντως...
Oberon (02-09-23)
Du3lisT (02-09-23)
Εμένα το συγκεκριμένο ποσό για τον συγκεκριμένο στόχο μου μοιάζει δύσκολο να έχει δοθεί, όχι η αιτιολογία.
flessanto (02-09-23)
flessanto (02-09-23)
μηπως τον παιρνουμε για επιθετικο? γιατι ειδα οτι παιζει και ανετα σεντερ φορ.και το χει με το σκοραρισμα.
βεβαια ειδα επισης οτι τις περισσοτερες εμφανισεις και γκολ τα εχει ως δεξι εξτρεμ
hang your demons
Ε, ρε μην κολλάτε - δεν λήγει και το 26, ξέρω 'γω: Βλέπεις εσύ πιθανό να έδωσε τώρα ο Βαγγέλης 6, για αυτόν;
Εγώ, δεν το βλέπω.
Λογικά κάπου θα βρήκε να πουλήσει τον Μπίελ γιατί πέρυσι έδωσε τα ίδια χρήματα για αυτόν και δεν είμαστε και πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα.
Επιμένω πάντως ότι θα χρειαστεί σίγουρα άλλος ένας στόπερ πιο έτοιμος να παίξει άμεσα και τερματοφύλακας για δεύτερος.
flessanto (02-09-23)
Από πότε έχεις να δεις Ολυμπιακό;
Στο τελευταίο, σωστός.
voskos_7 (02-09-23)
Καλά αυτό για τον Βούλγαρο λένε ότι έχει αναπαραχθεί από οπαδούς από το twitter και οι δικοί μας τον έκαναν είδηση.
Πολλά τα 6.
Καλά ας τον πάρει και στα παπάρια μας πόσα θα δώσει. Τι μανία είναι αυτή με τα λεφτά ρε;
Ωραία, οπότε καταλαβαίνουμε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι υπό κρίση, αφού και η αρχική πληροφορία έχει μία υπαρκτή δόση ανακρίβειας.
flessanto (02-09-23)
flessanto (02-09-23)
Ναι, αλλά δεν τα περιλαμβάνει...
Εγώ κρίνω υπερβολικό το να πάρει και εξτρεμ και φορ. Δεν αποκλείω να πάρει τον ντεσποτοφ σε βάρος του φορ πάντως.
Αν πάρει και τους δύο, θα σημαίνει ότι δεν υπολογίζει 2 από τους μπιελ, πριτς, σκραπα
Έτσι κι αλλιώς οποίος έρθει στην επίθεση, για κερασάκι στην τούρτα θα είναι οπότε αν βρει κάποια τρελή ευκαιρία, θα τον πάρει.
Από την άλλη, επιμένω για χαφ. Εχουμε 3 (Αλεξανδροπουλο, καμαρά και εσέ) για 2 θέσεις, έναν ιμπόρα (που ξέρει ότι θα είναι παγκιτης πασπαρτού) και τον καρβαλιο που στο μυαλό μου είναι ανύπαρκτος.
Δεν βγαινει.
Και φυσικά θα ήθελα στόπερ.
Υποτίθεται πήραμε ποροζο και φρειρε για βασικούς και φαίνονται και οι δύο χειρότεροι του Ντοη
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (02-09-23)
Bookmarks