Εμένα αριθμητικά, μου φαίνεται οκ αυτό.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Εμένα αριθμητικά, μου φαίνεται οκ αυτό.
Στην Τουρκία γράφουν οτι ο Ντεσποντοφ έκλεισε με 6 μύρια στον Ολυμπιακό.
drizzt (02-09-23)
Ντεσποντοφ παιζει και αυτος δεξια. σαν πολλοι δεν μαζευονται εκει? ενταξει πες μπορει να παιξει και αριστερα. φανταζομαι οτι αν ερθει βασικα εξτρεμ θα ειναι ντεσποντοφ αριστερα με αλλαγη τον κροατη και δεξια βασικος ο σολμπακεν με αλλαγη εκει αρκετους.
περιπλεκονται λιγο τα πραγματα.
αρα με τοσους εξτρεμ ερχεται σε δευτερη μοιρα το συστημα με δεκαρια φορτουνη και σκαρπα. δεν γινεται να μενουν παγκο Σολμπακεν και ντεσποντοφ.
αρα σημαινει οτι η φορτουνης ή σκαρπα μπροστα απο εσε και καμαρα. και μπιελ με μασουρα παγκο και θα παιζουν μονο σε συστημα με 2 επιθετικους η εναλλακτικα στα δεξια αλλαγη του Σολμπακεν.
hang your demons
πιστευω οτι θα εχουμε αρκετο βαθος στο παγκο για ροτεισον. κατι που ηθελε και ο Μαρτινεθ. θα εχουμε 2 λυσεις σε καθε θεση μολις ολοκληρωθουν οι μεταγραφες.
hang your demons
Καλύτερα να γεμίσουμε ποιοτικούς παίκτες, ούτως ώστε αν δεν πιάσουν κάποιοι ή μας σκάσει κανένας... Χουάνγκ πάλι ένα πρωί και θέλει να φύγει, να μην παίζει κανένα ρόλο στη σταθερότητα της ομάδας. Χίλιες φορές να έχεις και να προβληματίζεσαι πώς θα παίζουν όλοι, παρά να ψάχνεις τσόντες μετά με Βρουσάι ανάποδο πόδι.
Τώρα έχουμε νέο πρόβλημα, πολλοί καλοί παίκτες και τί θα τους κάνουμε.
Κάτσε να ρίξω το κλισέ: ευχάριστος πονοκέφαλος για το Μαρτίνεθ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (02-09-23)
Καράντσα είπε ο Νικοβλάκας ότι είναι 1ος στόχος τώρα. Ότι να 'ναι.
drizzt (02-09-23)
Ναι ναι το πιασα. Πάντως να πω ότι στην ΕΡΑ που γενικά δεν ασχολούνται πολύ με τον Ολυμπιακό και δε γράφουν εύκολα σκέτες φήμες παίζουν όλη μέρα ότι το παλεύουμε κυρίως για ντεσποντοφ. Όταν οι άλλοι επίσης ακόμα δεν το είχαν σίγουρο ο Παπάζογλου είχε πει 100% για τον σολμπακεν.
drizzt (02-09-23), pirateeeeeee (02-09-23)
Οι 'σχολιαστές' τους είναι ότι να ναι. Ο Παπάζογλου κυρίως αν και έχει εκνευριστικό στυλακι ομιλίας δε λέει παπατζες και δε θυμάμαι να έχει πει κάτι που δε βγήκε τα τελευταία χρόνια. Επίσης δεν ρίχνει γλυψιμο στη διοίκηση, όχι ότι είναι αντάρτης αλλά καμία σχέση ας πούμε με κάτι Σαντοριναιους και Μήνους.
panahs7 (02-09-23)
Ας λένε στα ράδια ότι ο Ολυμπιακός αργεί και ας κάνουν τσιμπούκια στους άλλους.
Αν υπάρχει Ολυμπιακός που νιώθει την ανάγκη να μοιράζεται τους προβληματισμούς του Σαντοριναίου και του Γάτα για τον Ολυμπιακό, δεν θα τον κάνουμε εμείς άνθρωπο. Εμάς, τα ράδια, υλικό μας δίνουν να γράφουμε εδώ και να διανθίζουμε και την γκρίνια.
Αλλιώς, από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 10 Αυγούστου, έπρεπε να κλειδώσουμε όλα τα θέματα εκτός από τα φιλικά, αφού δεν είχε κανένα νόημα να συζητάμε για οτιδήποτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (02-09-23), Nikolaos_Kokkinos (02-09-23)
Ο Γάτας παίζει να είναι ακόμα πιο εκνευριστικός από τους σκληροπυρηνικούς.
flessanto (02-09-23)
Bookmarks