Η μαλακία είναι πως και οι 2 αναφερόμενοι ως πρώτοι στόχοι δεσμεύονται. Πολλά τα λεφτά επίσης, και δεν ξέρω αν έχουν σκοπό οι Αγγελόπουλοι να δώσουν κάτι παραπάνω φέτος.
Πήγε ΠΟΛΥ στραβά η μεταγραφική περίοδος, δυστυχώς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Κακά τα ψέματα, θέλει και τύχη.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μείνε εδώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (07-07-23)
Και εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα παρουν παικτη ανω του μυριου, αν δωσουν τα 2,5 στον Μιροτιτς, αλλα μακαρι. Εχουν αποταμιευτει 600 χιλιαρικα απο τη διαφορα των συμβολαιων Σλουκα και Γκος, αλλα δε φτανουν. Εντωμεταξυ εχει ηδη ανεβει λιγο το μπατζετ απο τις περσινες ανανεωσεις και την υπογραφη του Μιλουτινοφ.
Επισης θα αντεξουν οι αφοι το βαρος του να εχουν εξτρα παικτες που θα παιζουν μονο στην ευρωλιγκα;
kite26 (07-07-23)
voskos_7 (07-07-23)
Πάντως ρε σεις όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο μου κολλάει στο παρόν ροστερ ο Κλάιμπερν πάρα ο Μιροτιτς. Χώρια που κοστιζει λιγότερα από 2,5 μύρια Σαν στυλ παικτη, μιας και ο Αμερικανός δε μου φαίνεται και τόσο ομαδικός παίκτης. Η μενταλιτε του Μιροτιτς κολλάει πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακο.
Ο Κλάιμπερν λοιπόν μπορεί να βοηθησει πάρα πολύ στην second unit στην κυκλοφορία της μπάλας και να ξεκουράσει και τον Παπανικολάου. Θα τα μπουμπουναει από παντού. Η περσινή βασική 5αδα είναι τόσο καλοκουρδισμενη που και με ένα 4αρι χαμηλότερου βεληνεκούς θα ανταπεξέλθει αρκετά καλα.
kite26 (07-07-23)
Ναι, κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αν δεις πιο πάνω άφησα υστερόγραφο για Κλάιμπερν. Όλοι λένε για Μίροτιτς, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές. Ο Κλάιμπερν κολλάει πιο πολύ στο ρόστερ μας.
Και να σου πω την αλήθεια, θα με ενθουσίαζε περισσότερο.
Mένει Φενέρ ο Ντόρσει
Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα, αλλά μην, από την πολλή πρεμούρα, ανοίξουμε πάλι το κουτάκι με τους Μάρντυ Κόλλινς και τους Ντι-τζέι Φράουλα...
chainsaw (08-07-23)
Κουλό μου φαίνεται λογικά δε βγαίνουν πολλά λεπτά για αυτόν στο ροτεισον.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σε διαπραγματεύσεις με τον Προμηθέα για την απόκτηση του Τανούλη ο Ολυμπιακός.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
captain-cook (08-07-23), chainsaw (08-07-23), kite26 (08-07-23)
Στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας!
Είπαμε να μην ανέβεις στο ποδόσφαιρο, αλλά ανέβα λίγο πιο πάνω στο θέμα του παίκτη να δεις τί γίνεται...
Εχω μείνει με τους 15% στα τρίποντα στα δύσκολα ματς και με μπάτζετ 50% κάτω από την Παρτίζαν
Bookmarks