Εγώ θα πήγαινα κόντρα σε όλα και θα έφερνα Μπεικον.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (09-07-23)
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις 2 σκυλια , power forward και combo guard αλλα οτι εχασες ελληνες και στο ελληνικο πρωταθλημα εχεις θεμα
mick7 (09-07-23)
Κοίτα. Δεν είναι ΤΟΣΟ τραγική η κατάσταση. Απλως πρεπει να διαφοροποιηθει λιγο το ροστερ. Φέτος έχασες 2 Έλληνες, κέρδισες 1, τον Γουοκαπ. Ταυτόχρονα μπορείς να δηλωσεις 7 ξενους, άσχετα που σε κάθε ματς θα παίζουν 6. Επομενως από το τωρινο ροστερ χωρούν όλοι οι ξένοι συν το 4αρι που θα ερθει. Θα χρειαστεί άλλος ένας Έλληνας στο 4-5 για βάθος και αυτό ήταν.
Ακόμα και φέτος που όλα ήταν υπερ μας, αναγκαστηκαμε να αφήσουμε παικτη εκτός. Απλώς πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αφήσεις εκτός κάποιο γκαρντ, επομένως θα ρισκάρεις αναγκαστικά στους ψηλούς. Δεν συμπεριέλαβα άλλους παίκτες που ίσως έρθουν, γιατί ποσοτικά είμαστε καλά η εστω στα ίδια με πέρυσι.
Ο κοουτς φαίνεται οτι δίνει σε όλους τους παίκτες ευκαιρία σε ορίζοντα διετιας να δείξουν πράγματα. Συμφωνώ σε αυτό γιατί στο παρελθόν βλέπαμε πάντα το φαινόμενο να φεύγει ένας παίκτης, ώστε να βρεθεί καλύτερος και 9 στις 10 φορές καταλήξαμε με κάτι χειροτερο
Ωχ...
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-07-23)
ενα αλλο τεραστιο προβλημα ειναι οτι το nba θεωρει την ευρωπη τσιφλικι του , αν πληρωναν τα αναλογα buy out με τα συμβολαια που προσφερουν , θα το σκεφτοντουσαν πολυ να παρουν παιχτη
αλλα γενικα ειναι αθλημα που δεν βγαζει τα λεφτα του , ετσι λοιπον ειναι ερμαιο στα ξεπλυματα χρηματων , στον καθε ανωμαλο τυπου τρακη κτλ .
για αυτο τον λογο δεν κραζω τους αδερφους
kite26 (09-07-23)
Ευτυχώς υπάρχουν υπεύθυνοι οι οποίοι και την ομάδα αγαπούν και ικανότατοι είναι. Τη γνώμη μας λέμε χωρίς να είμαστε ειδικοί, εννοείται.
Το μόνο σίγουρο είναι από Δευτέρα οι εξελίξεις θα τρέχουν σαν το ποτάμι. Ελπίζω να είναι όσο θετικές γίνεται. Δεν είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση, αλλά θέλει λεπτούς χειρισμούς. Ακόμη και να μη μας αρέσουν και πολύ οι νεαποκτηθέντες, θα πρέπει να περιμένουμε και το πώς θα φτιαχτεί η ομάδα από τον προπονητή. Σωστά το έχουν τονίσει οι προλαλήσαντες. Τέλος, είναι σίγουρο ότι μιλάμε και με ονόματα που δεν έχουν ακουστεί. Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Αν είναι να μην βιαζόμαστε, να το κάνουμε φόρουμ φίλων αγώνων επίδειξης μπακαλιάρων και να γράφουμε στα Σουηδικά.
Ξανοιχτείτε μην ντρέπεστε, έτσι κι αλλιώς, πάλι τους ανήξερους θα κάνετε μετά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (09-07-23)
Πωπω φίλε μου κι εγώ τρελαίνομαι σε κάθε μεταγραφική περίοδο! Μου έρχονται κάτι παίκτες-καψούρα τύπου Ρούμπιο, Γκούντουριτς και λέω μακάρι να πάνε στο Θρύλο, χαχα. Ε, έτσι είναι ο φίλαθλος. Αλλά αυτοί που εργάζονται στην ομάδα αλλιώς το βλέπουν, το καταλαβαίνω κι έτσι πρέπει.
Μιροτιτς θελουμε, ε;
@@ θα παρουμε....
Μαγκες Αγγελοπουλοι, ολα καλα.
Πάμε, γερά, ώρα να κράξουμε και τους Αγγελόπουλους. Δώστε πόνο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
kite26 (09-07-23)
Bookmarks