flessanto (19-08-23)
Αποτίμηση πεπραγμένων κάναμε και μας έρχονται φρέσκα νέα...
Με εμένα στο opening, δεν έχουμε δεδομένα επομένως, να δούμε τα ποσοστά μου στις μεταγραφές.
Κάτι, μέσα στο ρεπορτάζ, λέει ότι θα γίνει κίνηση για Έλληνα παίκτη του Ατρόμητου... Δεν το διαβάσατε από εμένα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (19-08-23)
Moνόδρομος οι καλύτεροι νέοι Έλληνες παίκτες.
Ο Νικολακό είπε οτι έκλεισε ο Πήλιος των Ιωαννίνων (μας τα λεγε ο estai) και προφανώς θα γίνει κίνηση και για Μανδά.
Το ανέφερε, για την μίζα του Σταύρου ο τελευταιοςβαρόνος στο θέμα των μεταγραφών της προηγούμενης χρονιάς και διετύπωσα τις ενστάσεις μου...
Η μεγαλη μαγκια ειναι να πεισεις νεους,επιτυχημενους Ελληνες που παιζουν στο εξωτερικο. Αυτοι εχουν ηδη δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο. Ολοι ομως ακουν σουπερλιγκ και κοβουν λασπη
Ναι και έξω κάνουν καριέρα γάμα τα και γυρνάνε στην Ελλάδα στα 28 παλαίμαχοι.
drizzt (27-03-23), john syggel (27-03-23), Nikolaos_Kokkinos (27-03-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (27-03-23)
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ (δεν με χάλαγε καθόλου το καλοκαίρι για δεύτερη επιλογή στο ρόστερ), αλλά ακόμα και για αυτό, περίμενε, γιατί και ο Παυλίδης μία χαρά πηγαίνει, όπως και ο Γιακουμάκης, μέχρι και ο Βρουσάι, σε άλλη θέση αλλά μαζί με τον Παυλίδη αλλά όταν βγαίνουν έξω από τα Ολλανδικά σύνορα (και παίζουν για την Εθνική, για παράδειγμα, ή την επόμενη ομάδα τους το σήμα τους δεν πιάνει). Αν και ένας δεν μπορεί να κάνει κανόνα....
Μας έκανε follow στο ινσταγκραμ ενας Ali Avila Vega. Μεξικάνος φορ, 19 ετών που ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Κανός.
giovanni#10 (27-03-23), voskos_7 (27-08-23)
Οχι αλλος Αβιλα!!!![]()
Τον Δουβίκα τον ήθελα από εποχή Βόλου. Τώρα και οικονομικά αλλά και από προτεραιότητα πρωταθλήματος νομίζω πως έχει πετάξει το πουλάκι.
Κι εγώ σας τα είχα πριξει με το δουβικα μιας και το είχα δει από μικρό το παλληκάρι αλλά με κράζατε!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (28-03-23)
Εγώ θα επιμεινω οτι ο Πινακάς είχε πολύ ψηλότερο ταβάνι απο τον Δουβίκα και τον Ιωαννίδη. Δεν ξέρω πώς καταφέραμε και τον καψαμε τόσο άσχημα.
Τον Γενάρη πάντως επαναπατρισαμε τον Χαραλαμπόγλου, που αφού ξεχώρισε στα τοπικά της Θεσσαλονίκης σε ηλικία 16 ετων, βρέθηκε για 2 χρόνια στην ομάδα νέων της Φιορεντίνα. Φαίνεται οτι έχει κανει δυνατό ξεκίνημα στην κ19, για να δούμε.
Αλλά δεν χάλασε τον κόσμο, δεν μας ζαλίσανε τα παπάρια (και πολύ νορμάλ έγινε), ήταν δανεικός και θα γυρνούσε όπως και να έχει - αν και το μεγάλο μπαμ, δεν το έκανε μόλις γύρισε, αλλά την επόμενη χρονιά κάτι που μάλλον δείχνει ότι στην Ολλανδία πήγε για να μην ξεχάσει τί σχήμα είχε η μπάλα και πώς είναι να μπορείς να βλέπεις την κερκίδα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο όποτε θέλεις για κανένα δίωρο μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έκαψε έναν εικοσάχρονο που είχε 7 γκολ στη Β' Εθνική αλλά ήθελε να είναι μέρος της πρώτης ομάδας και του έπεφτε λίγη η Β΄ που παίζει στην ίδια κατηγορία με την Λάρισα. Βέβαια όλη αυτή νοοτροπία φάνηκε από τα όσα έγιναν πριν καν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Bookmarks