john syggel (09-02-23)
john syggel (09-02-23)
Τίποτα, υπήρχαν απορίες για το ποιοι είναι.
Φταίει ο Πάνος που ρωτάει...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν αυτός είναι head και στο legit scouting και όχι στο scouting data, δεν θα ξέρω ούτε εγώ να το διαχειριστώ...
Τι λέει Βαγγέλα, όλα καλά;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (09-02-23)
Aσχολησου με την SL2 εσύ. Ολα καλα. Σε ξεφτιλίσει ο τιγρης ρεεε
Faithful (09-02-23), Nikolaos_Kokkinos (09-02-23)
Αχ ρε Μπαλτακο
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η Νοτιγχαμ να κερδαει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα πάει αύριο στου Ρέντη να τους τρίξει τα δόντια και να μοιράσει πρόστιμα να καυλώσει το λιμάνι.
drizzt (09-02-23)
Μπράβο στην διοίκηση. Τεράστια εμφάνιση απ' την ομάδα. Το οτι μας ξεπατωσαν τα ΔΕΥΤΕΡΑ της Κούλας, δεν έχει να λέει. Η ομάδα ήταν άτυχη.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Μπορεις να φυγεις και επισημα? ΚΟΥΡΑΣΕΣ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
μια συγγνωμη απο τον κοσμο που εχει παρει το μισο και γηπεδο διαρκειας με τετοιο μπουρδελο που εχεις κανει φετος.Αξιος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γουί κιπ ον ντρίμινγκ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
ΦΥΓΕ
τον μιτσελ τον εφερε ο μπερλουσκονι που εχουμε για προεδρο. αυτος φταιει για ολα.οχι ο Αρμανι που ξεραμε ολοι οτι δεν ειναι προπονητης.
μου ηθελε και δηλωσεις οτι θα παρει την ομαδα και θα φυγει. το τριμπουρδελο το φετινο που εχει φτιαξει.
κριμα για καποιους καλους παικτες που ηρθαν στον φετινο ολυμπιακο του Μαρινακη.
hang your demons
Ήρθαν ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ήξεραν ποιόν είχαν για... προπονητή... και τους έφεραν...
Ελα ενταξει δεν ξερω τι αλλο να πω δεν μου περνανε τα νευρα, εισαστε μεγαλες ΤΙΤΙΚΕΣ, εγκληματα κανετε ρε
drizzt (09-02-23)
Bookmarks