Ομαδαρα και τον καλυτερο προπονητή στην Ευρώπη έχουμε,την υγεία μας να χουμε και όλα θα πάνε καλά.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (07-10-22)
Τρομερή ομάδαρα. Μακάρι να είναι όλοι υγιείς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Καλή αρχή, κρατάω το ποσοστό στις βολές και τη διαφορά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπράβο ομάδα.
Ε τον Φαλ τον ξέραμε γι αυτο δεν τον ανέφερα!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (08-10-22)
ο φετινος μπασκετικος ολυμπιακος αλλα και ο περσινος ειναι μια εικονα πληρως αντιθετη με το ποδοσφαιρικο τμημα και το ασυμμαζευτο μπαχαλο τους για το πως χτιζεις ομαδα.
Ξερω ειναι διαφορετικο το μπασκετ και το χτισιμο ομαδας,ειναι πιο ευκολο να κανεις ομαδα στο μπασκετ. και και και.....
Υπερτονιζω απλως την νοικοκυροσυνη,το προγραμμα, τον σχεδιασμο,τους στοχους.με σοβαρο και διαπιστευμενο προπονητη,με στοχευμενες μεταγραφες, με σωστη προετοιμασια με ολους τους παικτες μαζι.
hang your demons
μακαρι να το παρουμε φετος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα γουσταρουμε παλι φετος με την ομαδαρα μας! Τεραστια νικη που δειχνει ποσο εχει ωριμασει η ομαδα. Αυτα που γραφονται, οτι η Μπαρτσα ειναι ανετοιμη, ειναι βλακειες. Δε νικας εκει μεσα ευκολα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες.
drizzt (08-10-22), Faithful (08-10-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-10-22)
chainsaw (08-10-22), giovanni#10 (08-10-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-10-22), panahs7 (08-10-22), pirateeeeeee (08-10-22)
Nα πούμε και ένα χορατό. Καναμε πριν μερικούς μήνες συζητηση με βαζελους που δήλωναν ότι ο Λαρεντζακης είναι μια μετριότητα, στο ιδιο επίπεδο με τον Μποχωριδη και δεν μετράει σαν κομμάτι του "ελληνικου κορμου"
pirateeeeeee (08-10-22)
chainsaw (08-10-22), john syggel (08-10-22), panahs7 (08-10-22)
Μου άρεσε πολύ η ομάδα και μένα παιδιά. Εξωπραγματικό μπάσκετ και αυτοματισμοί για την εποχή. Η Άλμπα επίσης θα δυσκολέψει πολύ κόσμο, ωραία ομαδούλα.
Χαίρομαι πολύ που ο Μπλακ έχει δέσει με την ομάδα και δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ο περσινός τρίτος σέντερ (μου διαφεύγει το όνομα του). Βασικά, δεν ξέρω ποιος θα είναι 1ος, 2ος και 3ος! Σε όλες τις θέσεις! Αυτή είναι η μαγική σκόνη που έχει αυτή η ομαδάρα-αρμαδα του Μπαρτζώκαρου!
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
kite26 (08-10-22)
Είσαι άδικος: Ο Πάουελ ήταν ένα κρι...τριάρι παγιδευμένο σε σώμα σέντερ... Με τη μυική δύναμη του κοντού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Βαλμπουενά δεν είναι κοντός για την φυλή του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks