Αερικό7 (09-01-23)
Τρομερή άμυνα στο β ημίχρονο,μπραβο στην ομαδαρα μας!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αερικό7 (09-01-23)
Φοβερή εμφάνιση!
Νομίζω ότι έχει αναθεωρήσει λίγο ο κοουτς. Πονταρει περισσότερο στην ενεργεια των Γουοκαπ, Μακκισικ, Μπλακ και Κανααν. Συνηθως έπαιζε περισσοτερο ο Λαρυ και ο Παπανικολάου. Σχεδόν εξολοκλήρου ελληνική 5αδα στην 4η περιοδο
.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ως τώρα
1οι σε πόντους
1οι σε ασσίστ
1οι σε κλεψίματα
1οι σε ranking
4οι σε δίποντα
4οι σε τρίποντα
Και με τη χρονιά που κάνουμε ως τώρα, έχουμε τη 2η κορυφαία επίθεση στην ιστορία της Ευρωλίγκα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Για επιδόσεις στην άμυνα να ρωτήσω, ή να ανέβω με τη μία πιο πάνω στο φόρουμ να σας φτιάξω την ημέρα με τον Προκόπη ΙΙΙ που εξετάζει η ΠΑΕ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ολα αυτα και πρωτοι στη βαθμολογια.Κι εμεις εξακολουθουμε να γκρινιαζουμε για τον Κανααν,τον Πιτερς και την ηττα απο τη Βιλερμπαν(καλα,αυτο το τελευταιο εδω μου εχει κατσει..)
Η φετινη διοργανωση ειναι παλουκι και αμφιρροπη,ολοι μπορουν να χασουν απο ολους.Ακομα και οι απροσμενες ηττες δεν ειναι γκελες.
Εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο λένε
Η ομάδα έχει αυτή τη θέση και αυτή την απόδοση που ολοι γουστάρουμε, απο κει κ πέρα αν είχε κ έναν καλο παίχτη αντί του Κανααν πχ δε θα ταν άσχημο. Μπορεί και να ναι η λεπτομέρεια που θα σου δώσει την κούπα.
Αν περυσι ο Ντορσει δε χεζοταν με Εφες δε θα ταν καλύτερα?
Ο Σασα, ο Σλούκας, ο Παπ, ο Φαλ θα βρεθούν σε κακές μέρες. Οσο πιο ποιοτικούς παίχτες έχεις, τοςο πιο μεγάλη η πιθανότητα να καλύψεις τυχον απουσίες ή κακή απόδοση.
Γουστάρω άπειρα να βγαίνει ο Μπλακ πχ γιατί δε τρέμει η ψυχή μου οτι αν τραυματιστεί ο Φαλ τον ήπιαμε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (07-01-23)
Αν η ομάδα είχε έναν καλό παίκτης αντί του Κανααν; Ποιον δηλαδή; Τι θα έδινε αυτός ο παίκτης; Και γιατί δηλαδή, απ' τη στιγμή που χρειάζεται αντικατάσταση ο Κανααν, στην ομάδα πιστεύουν το αντίθετο;
Ο Ντόρσεϊ είχε χεστεί... Δηλαδή φοβήθηκε; Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που σταματάει στον αιφνιδιασμό, σε ματς 3 πόντων και σουτάρει τρίποντο χωρίς λόγο, στο τελευταίο λεπτό σε ματς που κρίνει την παρουσία σε φάιναλ φορ, φοβήθηκε... Ο παίκτης που ΕΣΥ η ίδια ζητάς να πάρουμε, ακριβώς επειδή δε φοβάται να πάει στο 1 με 1 και να σκοράρει, φοβήθηκε.
Ο Παπ δε γίνεται να βρεθεί σε κακή μέρα, μιας και είναι σταθερά κακός, όπως λες εδώ και καιρό.
Ο Μπλακ είναι πολυτέλεια για τρίτος σέντερ. Δεν έχει σχέση αγωνιστικά όμως με τον Φαλ. Τον Μουσταφά δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει κανένας. Άλλα δίνει ο ένας, αλλα ο άλλος. Όπως αγωνιστικά δίνει άλλα ο Κανααν κι άλλα ο Ντόρσεϊ.
ναι ο Τάιλερ σε πολλά ματς ήταν κρύο αίμα και σε άλλα εξαφανισμένος.
Παρολαυτα ΝΑΙ θέλω σα τρελη την επιστροφή του γιατί ήταν ο μόνος παίχτης μετά από χρόνια με τα στοιχεία του στην επίθεση της ομάδας και ο μόνος που αυτό το συνδύαζε με συνέπεια στην άμυνα, γεγονός που πολλοί σκόρερ αγνοουν.
το ότι δεν αλλάζουν τον Κανααν δε σημαίνει ότι είναι κι ευχαριστημένοι από τη προσφορά του. και να το πω αλλιώς στην ομάδα έχουν έρθει διαφορες μετριατζες και σαπακια τα τελευταία χρόνια. Ουδεις έχει το αλανθαστο.
Μιλαμε για σύλλογο που έχει έρθει ο Σεντρικ Σίμονς, ο Οντομ, ΤΣΕΡΥ χαχαχα και κάτι άλλοι τυχαρπαστοι που δε θυμάμαι καν όνομα.
όποιος ειναι ευχαριστημένος από τον SHOOTING GUARD του να πιέζει τη μπάλα στην άμυνα (οπότε το θυμαται) με γεια του με χαρά του.
κι εγω εχω κάθε δικαίωμα να φωνάζω ότι δεν κάνει και να ελπίζω να μην το πληρωσουμε.
Ο Παπ ήταν κακός σε πολλά σερί ματς, κακιστος επιθετικά και υποφερτος αμυντικά.
ανέβηκε και επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις.
Ο Μπλακ συμφωνώ ότι έχει αλλα χαρακτηριστικά προφανώς βέβαια. αλλά μετά από καιρό ξέρεις ότι έχεις και δεύτερο και τρίτο ψηλό να ρίξεις στο ματς οπότε χρειαστει. δε νομίζω να χαμε αυτή τη πολυτέλεια τα τελευταία χρόνια.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω κάτι πέρα από το αγωνιστικό μιας και πολλοί το θίγουν συχνά πυκνά. Στα θετικά λοιπόν πως τα εισιτήρια είναι πολύ ανοδικά τελευταία στο σεφ που ίσως είναι και μεγαλύτερο κέρδος από το αν θα πάμε φάιναλ φορ ή τελικό.
Μακάρι η ομάδα να συνεχίσει να δείχνει αυτό το χαρακτήρα και καλό μπάσκετ λοιπόν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (07-01-23)
Στα ακόμα πιο θετικά θα ήταν αν και αυτή η αύξηση εισιτηρίων δεν συνέπιπτε πάλι με την κατακόρυφη πτώση της αγωνιστικής ποιότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος...
Ναι, τί λέγαμε;;;
Ολυμπιακός: Πρώτος σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ στο πρώτο μισό της Ευρωλίγκας
Ο Ολυμπιακός έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο στην Ευρωλίγκα και οι αριθμοί του το επιβεβαιώνουν.
Tου Βαγγέλη Παπαδημητρίου/ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μπορεί στο φινάλε του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας πέντε ομάδες να έχουν ρεκόρ 11-6, όμως μία ξεχώρισε.
Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρολεύκους να είναι τυπικά στο #1, λόγω των νικών του κόντρα σε Ρεάλ, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα (έχει χάσει μόνο από Μονακό).
Η απόδοση των Πειραιωτών ήταν σχεδόν πάντα στο υψηλότερο σημείο με αρκετές εκκωφαντικές νίκες και εμφανίσεις.
Καλές οι νίκες, αλλά αν δεν υπάρχουν και ανάλογες αποδόσεις, τότε σίγουρα η προσπάθεια μένει λειψή.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. Και οι αριθμοί είναι -μία ακόμα- απόδειξη.
Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, οι ”ερυθρόλευκοι” είναι πρώτοι στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, όπως αυτές των πόντων, των ασίστ, των κλεψιμάτων και του ranking.
Επίθεση: 1ος με 86,6
Άμυνα 2ος με 77,2
Ριμπάουντ: 15ος με 31,9
Ασίστ: 1ος με 22,6
Κλεψίματα: 1ος με 8,6
Δίποντα: 1ος με 59,9%
Τρίποντα: 3ος με 38,5%
Βολές: 1ος με 84,2%
Μπλοκς: 15ος με 1,8
Λάθη: 8ος με 12,2
PIR: 1ος με 107,5
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η ομάδα στο σκοαράρισμα έχει μέχρι στιγμής την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της, όπως και στο PIR.
Το κομμάτι της δημιουργίας είναι μία άλλη υπόθεση, καθώς δείχνει το πόσο καλό μπάσκετ παίζει. Σε αυτό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός κάνει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του.
Και γίνεται ακόμα καλύτερο. Αν μείνει σε αυτά τα επίπεδα ή έστω οριακά πάνω από 21,5 ασίστ, τότε θα κάνει All-Time ρεκόρ στην διοργάνωση (21,47 η Ρεάλ την σεζόν 2014/15).
Αερικό7 (09-01-23)
Άμυνα, άμυνα, άμυνα.
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι δεν θα είχα θέμα να έρθει ο Ντόρσεϊ αν και μόνο αν δεν άλλαζε τις υπάρχουσες ισορροπίες. Λοιπόν, κάθε παικταρας καλοδεχούμενος, αλλά δεν θα ήθελα να αλλάξει η διάθεση των παικτών. Και επίσης, όχι ότι δεν υπάρχουν και καλύτεροι του Ντόρσεϊ μην τρελαθούμε κιόλας.
Όχι, να τρελαθούμε...
Και αν γίνω καλά;;;
Κι αν βαλεις μυαλο;
Και αν δε γινει αυτο;
Bookmarks