FanisJK7 (16-09-22), flessanto (16-09-22), Nikolaos_Kokkinos (16-09-22), Protassov (17-09-22)
Μέχρι να βρεθεί αυτός που θα πει "αυτοί οι δύο, δεν κάνουν για αυτό που θέλετε να παίξετε", όλοι οι προκάτοχοί του που θα τους χρησιμοποιούν (και όχι μόνο αυτούς), θα είναι ακατάλληλοι.
Ειδικά απόψε, οι εμπνεύσεις του ξεπέρασαν κάθε αρρωστημένη φαντασία.
Πρέπει να είσαι τρισμέγιστος τυχοδιώκτης ώστε να παραλάβεις αυτό το υλικό και να παρουσιάσεις αυτήν την εντεκάδα απέναντι στην πιο καλοδουλεμένη και ποιοτική ομάδα του ομίλου.
Ποιός ακριβώς έκανε κάτι απόψε το οποίο δεν συνήθιζε να το κάνει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
FanisJK7 (16-09-22), flessanto (16-09-22), Nikolaos_Kokkinos (16-09-22), Protassov (17-09-22)
Δεν ειμαι μεσα στην ομαδα για να ξερω τι συμβαινει και σε ποιο βαθμο φταιει ο προπονητης για αυτα τα χαλια. Απο την αλλη ομως ειναι καποια πραγματα που ειναι ξεκαθαρα. Πας και φερνεις εναν απειρο προπονητη να διαχειριστει μια τοσο δυσκολη κατασταση και ταυτοχρονα του φερνεις παιχτες που σαν ονοματα ειναι 100 φορες μεγαλυτερα απο αυτον. Μπορει λοιπον αυτος ο προπονητης να πετυχει σε αυτη την ομαδα; Να πω για τις επιλογες του; Επιμονη στον Ουι Τζο που δεν εδειξε τιποτα, αριστερο μπακ ο Ρετσος, εξω ο Κουντε που με τον Βολο στο Β ημιχρονο ηταν ο καλυτερος παιχτης για να παιξει ο Μπουχαλακης κλπ. Να πω για την αποδοση της ομαδας συνολικα; Δηλαδη βλεπουμε εστω μια μικρη βελτιωση ή χειροτερευση της ομαδας; Να φερεις εναν προπονητη να τον στηριξεις αλλα πρεπει και αυτος να αρχισει να σου δειχνει σιγα σογα καποια πραγματα. Εδω γινεται το αντιθετο. Ακουω φυσικα οτι δεν τιθεται θεμα προπονητη. Αυτοι στην διοικηση που ξερουν τι γινεται μεσα στην ομαδα και επενδυσαν ενα σωρο λεφτα σε παιχτες ας παρουν και τις αποφασεις και θα δουμε το αποτελεσμα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δεν πιστεύω πως ο προπονητής είναι της προκοπής απλά να πω πως το αν υπάρχει πρόοδος ή όχι δε γίνεται να φανεί συγκρίνοντας ένα παιχνίδι σούπερ λιγκ με ένα παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ και για μια ομάδα που μόλις άλλαξε προπονητή και έγινε μπαχαλο στις μεταγραφές.
Προφανώς η ομάδα θα φαινόταν τραγική με τη Φράιμπουργκ ακόμα και αν είχε γίνει πρόοδος γιατί η διαφορά δυναμικότητας στους αντιπάλους είναι δυσθεωρητη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (16-09-22), Faithful (16-09-22), Nikolaos_Kokkinos (16-09-22), sabar77 (16-09-22)
Η ομάδα σέρνεται,ο μόνος που έτρεχε χτες ήταν ο Μπιελ,οι αλλοι ήταν λες και είχαν φάει από τρία κιλά παϊδάκια ο καθένας.
Και γω δεν βλέπω κάτι σ αυτόν αλλά ευθύνη για το κάρβουνο που παρέλαβε δεν έχει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
iakov7 (16-09-22)
Ένα Ντούσαν ήθελε τώρα και ταυτόχρονα παραγωγή reality στο mega.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-22)
(Από Βερβελέ που τα πετάει πλαγίως): Ψάχνουν ήδη προπονητή και το αποτέλεσμα στον Άρη δεν θα παίξει κανένα ρόλο.
Δηλαδή, αν δεν το έλεγε ο Βερβελές, δεν θα σου ερχόταν η υποψία ότι ψάχνονται, ή πίστευες ότι με μία τριάρα στο ρούλη, θα τον αφήσουν να βγάλει χρονιά;;;
FanisJK7 (16-09-22)
Εμείς εδώ γράφαμε από την αρχή της προετοιμασίας, ότι ο Μάρτινς, δεν θα πιάσει Οκτώβριο και την ανάπαυλα του Μουντιάλ, θα την βγάλει άλλος...
Απολύεται ο Μάρτινς και έρχεται ο υπάλληλος που δίνει τους κωδικούς για το e-banking και τα pin. Ε, πάλι λέμε ότι ούτε αυτός θα βγάλει Μουντιάλ - τί άλλο να σας γράψουμε;;;
redbaron (16-09-22)
voskos_7 (16-09-22)
Κίκε Σετιέν, παρακαλώ, Βαγγέλα.
Du3lisT (18-09-22)
Πάντως πέρα από την πλάκα οι Γερμανοί προπονητές είναι so hot right now. Nα ξεφύγουμε από την Ιβηρική και να πάμε σε άλλο μοντέλο να δούμε και κάτι διαφορετικό.
Ναι, αλλά να μη μαζέψουμε κανέναν 60άρη και αναρωτιόμαστε τί έχουν δει οι άλλοι και μας λένε ότι είναι καλοί...
θα ειναι πραγματικη ανακουφιση να απολυθει οσο το δυνατον πιο συντομα αυτος ο ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ.
σε καμια δεκαετια ισως γινει Μουρινιο, προς το παρον ειναι λιγος για προπονητης, ειδικα σε εμας ειναι τελειως καμμενος.
μη τα ξαναλεμε, την ευθυνη εξορισμου την εχει η διοικηση, δεν ειναι αμοιρος ομως ο Κορμοραν για τις αγωνιστικες του επιλογες.
ποιος στον πουτσο απο μας εδω μεσα θα πηγαινε σε τετοια σχηματα και ενδεκαδες;;;
δλδ ρε μαγκα παλι με δυο χαφ, Ρετσο αριστερο μπακ (για ονομα του θεου, ταλαιπωρηθηκε πολυ το παιδι), τον μονο ποιοτικο παικτη αυτη τη στιγμη Μπεμπε Πιελ στο πουθενα. και μετα στο δευτερο κανεις καποιες αλλαγες, που επρεπε οκκ, αλλα βρε γαμημενε παλι δεν αλλαζεις σχημα!
και ειναι ο Κουντε που δειχνει επισης απο τους λιγους να παλευει (και κατεμε ο μονος διασωθεις χθες) να πεφτει συνεχως πανω σε δυο αντιπαλους, επειδη παλι δεν εβαλες ενα γαμημενο τριτο χαφ, οπως εκανες στη Γαλλια οταν σου πεταξαν τον Σισοκο. εξισου γελοιο το 4-4-2 που επαιξες σαν τελευταιο χαρτι...
φτιαξε λιγο την αμυνα σου ρε γαμημενε, καθε παιχνιδι γκολ τρωμε, δεν το βλεπεις; εχεις απεναντι σου την ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ομαδα που εχεις αντιμετωπισει στην καριερα σου και πας αφελεστατος με ενα επιθετικο σχημα;
ο τυπος δεν εχει καταλαβει ακομα τι θελει η ομαδα. δε νομιζω καποιος εδω να βλεπει καποιο πλανο ή τακτικη ή εστω ενα διαβασμα του αντιπαλου.
αδουλευτα σχηματα, φοβικη νοοτροπια. ειλικρινα απο τα χειροτερα ημιχρονα της ιστοριας μας. εφιαλτης διχως τελος
flessanto (17-09-22)
η διακοπη μετα τον Αρη ειναι βαλσαμο. ο Κορμπεραν δε μπορεσε να βγαλει τον Ολυμπιακο απο το αδιεξοδο, ουτε δειχνει ικανος στο μελλον για κατι τετοιο.
αυτες τις μερες μετα την κυριακη λοιπον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τις εκμεταλλευτουμε με εναν προπονητη ανταξιο των ονοματων που ηρθαν.
επειδη ομως αυτο μπορει να μην ειναι εφικτο στην παρουσα φαση, και παροτι μπορει να φανει περιεργο, δε θα ημουν αρνητικος να επεστρεφε ο ΜΙΤΣΕΛ.
ειναι μετρ στη διαχειριση προσωπικοτητων και στην ψυχολογικη προετοιμασια του αγωνα. ΟΜΩΣ αυστηρα μονο για φετος, ετσι ωστε να υπαρχει χρονος και πλανο να ερθει ενα μεγαλο ονομα και καλος προπονητης βασικα για να προετοιμαστει η ομαδα για του χρονου.
Bookmarks