Σελίδα 332 από 590 ΠρώτηΠρώτη ... 32132232282292302312322328329330331332333334335336342352362372382432532 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.621 έως 6.640 από 11792

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.035 φορές σε 2.361 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Η τριάδα πίσω προέκυψε απο την απουσία των βασικών χαφ. Με Μπουχαλακη-Κούντε και 4 άδα πίσω θα βρισκαν πολλούς χώρους οι Γάλλοι. Έτσι προσπάθησε να τους σπρώξει προς τα πλάγια μήπως και καθαρίζουν οι σέντερ μπακ τις σέντρες. Στα πλάγια μπακ έγινε η συνειδητή επιλογή να έρθουν παίκτες με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις αλλά με το ρίσκο να είναι για καιρό ανέτοιμοι και μακάρι να βγει αυτό έστω και αργότερα. Ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ πολλές φορές κραυγαζε ο κενός χώρος μπροστά του, δεν ανέβηκε καθόλου αλλά αντικειμενικά είχε δύσκολο έργο με τον Μπλας (που ηταν παρα πολύ καλος) και ίσως ήταν οδηγία να μην αφήσει τη θέση του.

Ο Βατσλίκ βέβαια δεν κουνιέται πλεον απο τη γραμμή του τέρματος και αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Όπως σοβαρή είναι και η έλλειψη ταχύτητας μπροστά, ναι ο Καμαρά αν είναι στο 100% έχει το τρέξιμο και τη δύναμη αλλά δεν έχει τη σβελτη ενέργεια που θα δημιουργήσει χώρο, και πλεον αυτή την ικανότητα την έχασε κι ο Ελ Αραμπί.

Υπήρξε πάντως, ακόμη και μέσα στα τόσα προβλήματα, ενα διάστημα που φαινόταν οτι το πηγαιναμε το ματς εκεί που θέλαμε αλλά μετά τις αλλαγές και αφού κλαταρε και τελείως το κέντρο πάλι παιξαμε χάλια.

Σε γενικές γραμμές δεν έκανε κάτι τελείως αψυχολογητο ο κοουτς, δυσκόλεψαν το έργο του και οι απουσίες, αλλά είναι πραγματο ελαφρώς ανησυχητικό το γεγονός οτι φαίνεται ακόμα να μην ξέρει καλά τι υλικό έχει στα χέρια του.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.987 φορές σε 14.493 μηνύματα
    Ignore User

Παρέλαβε καμένη ομάδα και απροπόνητους παίχτες και ψάχνεται να κάνει ένα αξιοπρεπές σύνολο κατ' αρχήν ανταγωνιστικό και αργότερα θελκτικό. Δε θα το κάνει σε 2 μήνες, θα πρέπει να το δουλέψει πολύ.

Αυτό που αναρωτιέμαι και δε μπορώ να εξηγήσω, σε όλον αυτόν τον συρφετό παιχτών που χρησιμοποίησε εχθές, δεν είχε θέση ο Βαλμπουενά??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (14-09-22)

θρυλος παντα και παντου. Το avatar του χρήστη maniakos7

Περιοχή
    Piraeus
    Thanks
    2.605
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 631 φορές σε 360 μηνύματα
    Ignore User

Παραλαμβανεις μια ομαδα Μπουρδελο που εχει χασει απο τη Χαιφα 0-4. 2 Μηνες μετα παιζεις ευρωπη και μεσα εχεις..Ολεγκ, Μανωλα, Κουντε, Μπουχαλακη, Μασουρα. Παικτες που την ειχανε φαει την 4αρα στον κωλο. Αν δεν αλλαξουν οι παικτες δε θα αλλαξει η εικονα. Ανεβασε κανεναν απ την Β' η ζητα παικτες. Δε με νοιαζει αλλα ετσι παρελαση δε βγαζεις και καλως.
    Μονο ΘΡΥΛΟΣ.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (09-09-22)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.470
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.858 φορές σε 6.466 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από maniakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παραλαμβανεις μια ομαδα Μπουρδελο που εχει χασει απο τη Χαιφα 0-4. 2 Μηνες μετα παιζεις ευρωπη και μεσα εχεις..Ολεγκ, Μανωλα, Κουντε, Μπουχαλακη, Μασουρα. Παικτες που την ειχανε φαει την 4αρα στον κωλο. Αν δεν αλλαξουν οι παικτες δε θα αλλαξει η εικονα. Ανεβασε κανεναν απ την Β' η ζητα παικτες. Δε με νοιαζει αλλα ετσι παρελαση δε βγαζεις και καλως.
    Και εχεις κ απολυτο δικιο, δεν παρχει κανενας χρονος για χασιμο, εχθες με απογοητευσαν οι επιλογες και η σπασμοδικοτητα με την οποια εγιναν κιολας. Καμμια σχεση με την ορθολογικοτητα που πηγε να υποστηριξει στο ντεμπουτο του.

Ακομα κ ενα 442 θα δουλευε καλυτερα σε σχεση με αυτο το χαλι, Γιομες κανανε ετσι κ αλλιως.

Το οτι ειναι εμβιλα και Ινμποεομ εκτος δεν σημαινει οτι ειναι αναγκαστικο να βαζεις τον Ολεγκ να παιρνει ΟΛΗ την πλευρα μονος του, οταν ο συγκεκριμενος δεν ειναι εις θεση να κανει πολυ απλουστερα πραγματα

Ουτε οτι ειναι οκ να παιζεις χωρις δεκαρι

Ο Ματιε γιατι δεν χωραγε στο σχημα χτες?

Οι απιστευτες επιλογες αυτου του χοντρου καμαρα και τα ολα πειραματα δεν συνδεονται σε καμμια περιπτωση με το "μα ειχε εκτος τον Μβιλα και τον Χουανγκ"

Με το μονο που συνδεοντε ειναι με καποια τρικυμια μες το μυαλο του

Αυτα παθαινεις με τους μαθητευομενους μαγους. Δινεις το τιμονι μιας ομαδας οπως ο Ολυμπιακος σε ποιον? με τι περγαμηνες? Ποιος ειναι ο κυριος κ ποιο το εργο του? ο "παρολιγον" προβιβασμος ειναι καποιο κατορθωμα? Αμα βαλω κ γω κατω τι "παρολιγον" να πηδησω θαμουνα ο ρομπερτ ρεντφορντ αλλα δεν ειμαι

Ουτε στα μανατζερακια δεν γινονται αυτα
    " Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Nikolaos_Kokkinos για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (10-09-22), maniakos7 (09-09-22)

Thanks
    254
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 87 φορές σε 63 μηνύματα
    Ignore User

μη λεμε τα ιδια.. οτιδηποτε στραβο συμβει οφειλεται εξορισμου στη διοικηση και τον σχεδιασμο..
    δεν καταλαβαινω ομως που κολλαει αυτο με το τι διαχειριση εκανε ο κορμπεραν..
    χθες το βασικο προβλημα ηταν πρωτιστως ο αξονας.. αυτο δε γινοταν να λυθει σε πρωτη φαση γιατι ορισμενοι δεν ειναι βασικοι (εννοω ανδρουτσο, ντοι κλπ)..
    δε γινεται ομως να ρισκαρεις τοσο και να μην επεμβαινεις να γεμισεις εκει τον χωρο κατα τη διαρκεια, ειδικα προς το τελος.. ειτε φερνοντας ρετσο στο 6 και βαζοντας πισω σωκρατη ή βαζεις ενα χαφ (ανδρουτσο ή ντοι) ή φερνεις τον ρετσο στο 6 και παιζεις με δυο στοπερ ή βαζεις χαφ τον οποιονδηποτε..
    το χθεσινο συστημα δεν νομιζω οτι ειναι δουλεμενο.. οποτε ο σκοπος του σε πρωτη φαση θα επρεπε να ειναι η αποφυγη της ηττας..
    το ενα ενδεχομενο ειναι ο κορμπεραν να διαβασε λαθος το που μπαζει η ομαδα, γιατι δε βγαζει νοημα να φερνεις δυο επιθετικους οταν ο αξονας ειναι περιβολι..
    το αλλο ειναι να πηρε ενα μεγαλο ρισκο, εν τελει αχρειαστο, να βαλει επιθετικους για να τραβηξουν μπροστα την ομαδα, που φαινοταν μετα τα πρωτα καλα λεπτα του 2ου ημιχρονου και την ισοφαριση να επανερχεται σε παθητικο ρολο..
    επισης ο ιδιος ο προπονητης δηλωσε οτι δεν προκειται για συστημα αναγκης και οτι ετσι θα παιζαμε ανεξαρτητως απουσιων..
    αυτες οι κινησεις λοιπον και οχι η διαταξη κοστισαν χθες στην ομαδα, που βρισκεται σε δυσκολη θεση πλεον και καλειται να ρεφαρει με φραιμπουργκ..
    προς το παρον δε βρισκω λογο καποιος να θελει να φυγει ο κορμπεραν.. υπερ της απολυσης του θα ειμαι μονο σε καζο τυπου μακαμπι, οταν και τοτε παροτι στηριζα πεδρο δε μου αφησε περιθωρια για αλλη αποψη..

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Περίμενα μετά την ισοφάριση να βγάλει ένα μπακ (αν έβγαινε ο Άβιλα να πήγαινε ο Ρέτσος στη θέση του και αν έβγαινε ο Όλεγκ να πήγαινε απέναντι ο Άβιλα) και να μπει ένα εξτρέμ με παράλληλη μετατόπιση του Μπιέλ στον άξονα, μπας και κρατήσουμε λίγο τη μπάλα αλλά και να χτυπήσουμε το παιχνίδι μιας και η Ναντ ήταν ψιλοχαμένη και εμείς κάπως ανεβήκαμε.
    Επίσης κάτι για την τριάδα άσχετο από το χθεσινο παιχνίδι γιατί φαίνεται πως την έχει στο μυαλό του. Δεν πρόκειται να βοηθήσει και πολύ αν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός που να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω (δεν μιλάω για γιόμες) και πλάγια μπακ που να τους νιώθει η αντίπαλη άμυνα.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (14-09-22)

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    843
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.722 φορές σε 1.701 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ έμαθα ότι επιβεβαιώνεται ένα ρεπορταζ δημοσιογράφου της ΑΕΚ ότι ο Μαρινάκης το χει πάρει πάνω του ψάχνει πιο εμπειρο προπονητή εν οψει και της διακοπής.
    Αν οντως γίνει κάτι τέτοιο (έπρεπε να γίνει όταν έφυγε ο Μαρτινς) θα μιλάμε για την πιο σουργελο χρόνια στην ιστορία των προγραμματισμων ομάδος.
    hang your demons

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.592 φορές σε 20.822 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έμαθα ότι επιβεβαιώνεται ένα ρεπορταζ δημοσιογράφου της ΑΕΚ ότι ο Μαρινάκης το χει πάρει πάνω του ψάχνει πιο εμπειρο προπονητή εν οψει και της διακοπής.
    Εγώ έμαθα από έναν εξαίρετο δημοσιογράφο της Άρτας ότι ο Καραπαπάς είναι έτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας. Θέλει να την αφήσει σε σίγουρα χέρια ο Μαρινάκης.

Thanks
    352
    Ignore User

Αν οντως γίνει κάτι τέτοιο (έπρεπε να γίνει όταν έφυγε ο Μαρτινς) θα μιλάμε για την πιο σουργελο χρόνια στην ιστορία των προγραμματισμων ομάδος.
    Ο κεφτές δεν κάνει ρεπορτάζ για την ομάδα του αλλά κάνει για τον προπονητή του Ολυμπιακού.
    Φυσικά αυτό το ρεπορτάζ δεν έχει καμία σχέση με τον Σιδηρόπουλο και τους Έλληνες διαιτητές, τα λεκτικά ραπίσματα του Μαρινάκη προς τον Μπαλτάκο με ολίγο από Μ(Μ)ελ(λ)ισ(σ)αν(ν)ίδ(δ)η, την καταγγελία για απειλές σχετικά με την αδειοδότηση του γηπέδου και τις ανακοινώσεις της περιφέρειας για τα $ που έδωσε για να φτιαχτεί αυτό. Επίσης είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να παίξει τον προφήτη και να πει πως ο Κορμπεράν θα απολυθεί αν δεν παρουσιάσει καλή ομάδα ή αν έχει χάσει αρκετούς βαθμούς.
    Για τέλος, αφού έμαθες πως επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ γιατί λες ΑΝ γίνει και προχωράς σε τελικό συμπέρασμα βασισμένο πάνω σε επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ που όμως μπορεί και να μην είναι επιβεβαιωμένο; Τελευταίο του τέλους, επιβεβαιώνεις πως ο Κορμπεράν είναι ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού;

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.686
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.922 φορές σε 2.491 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εχεις κ απολυτο δικιο, δεν παρχει κανενας χρονος για χασιμο, εχθες με απογοητευσαν οι επιλογες και η σπασμοδικοτητα με την οποια εγιναν κιολας. Καμμια σχεση με την ορθολογικοτητα που πηγε να υποστηριξει στο ντεμπουτο του.

Ακομα κ ενα 442 θα δουλευε καλυτερα σε σχεση με αυτο το χαλι, Γιομες κανανε ετσι κ αλλιως.

Το οτι ειναι εμβιλα και Ινμποεομ εκτος δεν σημαινει οτι ειναι αναγκαστικο να βαζεις τον Ολεγκ να παιρνει ΟΛΗ την πλευρα μονος του, οταν ο συγκεκριμενος δεν ειναι εις θεση να κανει πολυ απλουστερα πραγματα

Ουτε οτι ειναι οκ να παιζεις χωρις δεκαρι

Ο Ματιε γιατι δεν χωραγε στο σχημα χτες?

Οι απιστευτες επιλογες αυτου του χοντρου καμαρα και τα ολα πειραματα δεν συνδεονται σε καμμια περιπτωση με το "μα ειχε εκτος τον Μβιλα και τον Χουανγκ"

Με το μονο που συνδεοντε ειναι με καποια τρικυμια μες το μυαλο του

Αυτα παθαινεις με τους μαθητευομενους μαγους. Δινεις το τιμονι μιας ομαδας οπως ο Ολυμπιακος σε ποιον? με τι περγαμηνες? Ποιος ειναι ο κυριος κ ποιο το εργο του? ο "παρολιγον" προβιβασμος ειναι καποιο κατορθωμα? Αμα βαλω κ γω κατω τι "παρολιγον" να πηδησω θαμουνα ο ρομπερτ ρεντφορντ αλλα δεν ειμαι

Ουτε στα μανατζερακια δεν γινονται αυτα
    Αδερφέ συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Όποιος ξέρει τον Ολυμπιακό εύκολα μπορούσε να αντιληφθεί ότι η ομάδα έτσι όπως κατέβηκε δεν είχε καμία τύχη, κυρίως γιατί δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει καθόλου φάσεις. Το απογοητευτικό είναι που ο προπονητής δεν το άλλαξε έστω κατά την διάρκεια του ματς. Δεν ήμουν υπέρ της πρόσληψης Κορμπεράν, αλλά εφόσον τον επέλεξαν θεώρησα ότι θα ξέρουν κάτι παραπάνω. Προσωπικά θα κάνω υπομονή ακόμα γιατί δεν είναι σωστό νομίζω να μηδενίσουμε έναν προπονητή από την πρώτη αποτυχία, στα άλλα ματς είχε δείξει κάποια βελτίωση η ομάδα. Πάντως αισιόδοξος δεν είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    843
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.722 φορές σε 1.701 μηνύματα
    Ignore User

εμαθα, οτι επιβεβαιωθηκε και απο αλλον εκ των εσω μια ειδηση που εβγαλε ενας ρεπορτερ της Αεκ. οτι ο Μαρινακης ψαχνει για προπονητη.Το γιατι το εβγαλε μονο αυτος δεν ξερω.μπορει να ειχε δικες του πληροφοριες.

Και λεω ΑΝ ισχυει. ΑΝ τοτε σημαινει οτι ειμαστε ακομα χειροτεροι σαν προγραμματισμος.

Αυτο εμαθα αυτο εγραψα και εδω.
    εχω καθε δικαιωμα να γραφω εδω οτι μαθαινω.
    Γι αυτο ειρωνιες Παναη σε παρακαλω αλλου.
    Τωρα που κολλαει αν ο ρεπορτερ της ΑΕΚ εγραψε για τις μαλακιες που κανει ο Μελισσανιδης? αλλο το ενα αλλο το άλλο.
    Σαμπως οι ρεπορτερ του Ολυμπιακου κανουν κριτικη στον Μαρινακη? οχι. ετσι και της ΑΕΚ.
    hang your demons

Thanks
    20.352
    Ignore User

εμαθα, οτι επιβεβαιωθηκε και απο αλλον εκ των εσω μια ειδηση που εβγαλε ενας ρεπορτερ της Αεκ. οτι ο Μαρινακης ψαχνει για προπονητη.Το γιατι το εβγαλε μονο αυτος δεν ξερω.μπορει να ειχε δικες του πληροφοριες.

Και λεω ΑΝ ισχυει. ΑΝ τοτε σημαινει οτι ειμαστε ακομα χειροτεροι σαν προγραμματισμος.

Αυτο εμαθα αυτο εγραψα και εδω.
    εχω καθε δικαιωμα να γραφω εδω οτι μαθαινω.
    Γι αυτο ειρωνιες Παναη σε παρακαλω αλλου.
    Έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις ότι θες και έχω κάθε δικαίωμα (αφού είναι δημόσια) να αλληλεπιδρώ όπως θέλω. Κι αν δεν κάνω λάθος έχουν πει εδώ μέσα να μην ποστάρουμε ...... (να μη το πω) και να βάζουμε πηγές. Ρώτα τον βοσκό. Είναι η 2η φορά που το κάνεις, έχω ένα ξάδερφο, που έχει ένα γνωστό, που ξέρει την καθαρίστρια.

Τις προάλλες έγραψαν στις μεταγραφές ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν απ' τα νεύρα τους γιατί πάμε να πάρουμε ένα σάπιο στόπερ απ' την Οσασούνα. Έγινε κάτι τέτοιο; Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι περίεργοι, αν όντως το κάνεις καλοπροαίρετα, κράτα το για τον εαυτό σου να βοηθήσεις την ομάδα που λες ότι αγαπάς, αλλιώς να είσαι έτοιμος να δεχτείς τον αντίλογο, οποιασδήποτε μορφής.

Το avatar του χρήστη john syggel

Thanks
    3.279
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.817 φορές σε 1.081 μηνύματα
    Ignore User

Ο Σομπρεραν ηρθε ετσι κι αλλιως ως μια λυση γρηγορη και φτηνη,σαν το σουβλακι καποτε,στην τουρλα του Σαββατου.Αν θα αποδειχτει ικανος να καθοδηγει τον Ολυμπιακο,αυτο θα φανει εν καιρω.Ως τωρα τα δειγματα δεν ειναι πολυ ενθαρυντικα,αλλα εχει πολλα ελαφρυντικα και δεν μπορει να κριθει ακομα ως εικονα ομαδας.Αν ο Βανζελ εχει αποφασισει οτι θελει να τον στειλει,οφειλει να το κανει αφου εχει βρει τον σοβαρο αντικαταστατη του απο Φεβρουαριο-Μαρτιο,ωστε να βλει την ομαδα οπως εκανε κι ο Μαρτινς πριν αναλαβει.Δε θελουμε και δεν αντεχουμε αλλους Οσκαρ Γκαρσια και Λεμονηδες.

Περιοχή
    Piraeus
    Thanks
    2.605
    Ignore User

O Corberan ειναι ψιλο-ανεκδοτο. Κατ'αρχην ο Ολυμπιακος εχει τεραστιο θεμα στα αποδυτηρια και φαινεται, ειδικα επι Μαρτινς ειχαμε γινει εντελως μπουρδελο. Ο μονος τροπος να λυθει αυτο ειναι η να σπασεις τις κλικες (Σωκρατης Μανωλας κτλ) και να κοψεις γενικοτερα τα γελακια και τα χαχα χουχου ( Βαλμπουενα κτλ ) η να φερεις προπονητη μεγαλυτερο ονομα απ την ιδια την ομαδα να ειναι ολοι απικο και να μην τον νοιαζει να μοιραζει "χαστουκια".

Ο Ολυμπιακος με τον Καρλος δε βελτιωθηκε καθολου. Οποια καλα 15λεπτα-20λεπτα εχει κανει η ομαδα ειναι εξαιτιας του Χουανγκ που απλα μπηκε και κανει πιο πολλα απο αυτον που βγηκε, ακριβως τα ιδια θα βλεπαμε και τον Μαρτινς να ειχαμε κρατησει και απλα εμπαιναν οι νεοι στην ομαδα.

Μακαρι να το εχει παρει πανω του ο Βαγγελης και να φερει προπονηταρα, το πρωταθλημα εχει διακοπη τωρα και μετα Μουντιαλ, μια χαρα χρονος υπαρχει, και το ροστερ ειναι αρκετα καλο να μας κρατησει κοντα στους στοχους απο μονο του, τουλαχιστον στο Πρωταθλημα.
    Μονο ΘΡΥΛΟΣ.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.647
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.486 φορές σε 12.143 μηνύματα
    Ignore User

Δεν έχω μεγάλες ελπίδες για τον κορμοράνο αλλά από περιέργεια θα ήθελα όσοι είστε σίγουροι πως είναι αχρηστος να μου πείτε τι πιστεύατε μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια του Μαρτίνς. Σας είχε φανεί γκουρού της μπάλας;

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Thanks
    20.352
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω μεγάλες ελπίδες για τον κορμοράνο αλλά από περιέργεια θα ήθελα όσοι είστε σίγουροι πως είναι αχρηστος να μου πείτε τι πιστεύατε μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια του Μαρτίνς. Σας είχε φανεί γκουρού της μπάλας;

Για να απαντηθεί αυτή η ερώτηση, πρέπει να αναγνωρίζει ο άλλος τον Μαρτίνς σαν καλό προπονητή. Χλωμό το κόβω.

Περιοχή
    Piraeus
    Thanks
    2.605
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα πρωτα παιχνιδια του Μαρτινς αν θυμαμαι καλα δεν ηταν κατι ντορτια και κατι τριμπαλα στα προκριματικα του Γιουροπα με Λουκερνη και Μπερνλι με καμια 20αρια τελικες στο καθενα; Ναι οκ, καλυτερο ροστερ, αλλα ισα ισα ο λογος που εμεινε ο Μαρτινς ολη τη πρωτη χρονια ειναι επειδη παιζαμε μπαλαρα απλα δεν βαζαμε γκολ.
    Μονο ΘΡΥΛΟΣ.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον maniakos7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (14-09-22), giovanni#10 (10-09-22)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.628
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.249 φορές σε 5.498 μηνύματα
    Ignore User

Βεβαια αν θεωρησουμε σαν πρωτα παιχνιδια του Μαρτινς, τα φιλικα που ειχαμε δωσει το καλοκαιρι του 2018, το δειγμα ηταν πολυ αρνητικο. Κατι τεσσαρες τρωγαμε, θυμαμαι.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.043
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.455 φορές σε 19.059 μηνύματα
    Ignore User

Και μόνο που έχεις στη διάθεσή σου να ξεκινήσεις Μπουχαλάκη - Ρέαμπτσιουκ - Μασούρα και ξεκινάς με 3-4-3 σε παιχνίδι με αντίπαλο με πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από εσένα, όπως αποδείχτηκε κιόλας, πρέπει να ξαναπάς για εξετάσεις γιατί στις προηγούμενες, που σου δώσανε το δίπλωμα, μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος.
    Τέλος πάντων, πρώτοι εδώ διαβάσατε ότι η προγραμματισμένη αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό ήταν τέλος Οκτωβρίου και αυτό το είπαμε και πριν και μετά την... διαφαινόμενα απρογραμμάτιστη αλλαγή προπονητή τον Ιούλιο.
    Στη συγκεκριμένη κίνηση ο Ολυμπιακός απέλυσε απλά τον Μάρτινς - δεν πήρε κανέναν προπονητή.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

redbaron (11-09-22)

Thanks
    352
    Ignore User

Τωρα που κολλαει αν ο ρεπορτερ της ΑΕΚ εγραψε για τις μαλακιες που κανει ο Μελισσανιδης? αλλο το ενα αλλο το άλλο.
    Σαμπως οι ρεπορτερ του Ολυμπιακου κανουν κριτικη στον Μαρινακη? οχι. ετσι και της ΑΕΚ.
    Δεν κολλάει πουθενά γιατί δεν ανέφερα αυτά τα περιστατικά, που όλα έγιναν τις τελευταίες 3 μέρες, για να δείξω πως κανείς δεν κάνει κριτική στον νιάου, τι με ενδιαφέρει άλλωστε ή λες και δεν γνωρίζω τον ρόλο ενός οπαδού-δημοσιογράφου. Το έκανα για να δείξω πως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεφτέ είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των περιστατικών που από την ΑΕΚ λένε πως από πίσω κρύβεται ο Ολυμπιακός.
    Το ξαναλέω, ο κεφτές καλά-καλά δεν κάνει ρεπορτάζ της ομάδας του και οι μόνες πληροφορίες που μπορεί να ξέρει είναι αυτές από τον τηλεφωνικό κατάλογο για τα σουβλατζίδικα. Ο μόνος δημοσιογράφος που ασχολείται αποκλειστικά με μία ομάδα αλλά μπορεί και μαθαίνει πράγματα (μεταγραφικά ή οτιδήποτε άλλο) και για μία άλλη, είναι ο Νικολακό και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Σελίδα 332 από 590 ΠρώτηΠρώτη ... 32132232282292302312322328329330331332333334335336342352362372382432532 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές