voskos_7 (26-08-22)
Ρεαμπτσιουκ να φύγει,παίρνεις έναν για βασικό κι έχεις Κουτρη για πάγκο.
Αγκιμπου Μπουχαλακης είναι 8ρια,δεν χρειάζονται, έχεις Κούντε Χουανγκ.
Ελ Αραμπι είναι μεγάλο ρώτημα,τον κρατάς κι ας κάθεται και πάγκο με τόσο μεγάλο συμβόλαιο;
Παπασταθοπουλος Μπα,δεν χρειάζονται, έχεις Σισε Μανωλά θα πάρεις Ρετσο κι άλλον έναν.
Ρατζελοβιτς Βρουσαι Ανδρούτσος χαμηλού επιπέδου, δρόμο.
Εμβιλα αν ήταν αρχή καλοκαιριού θα τον έστελνα κι αυτόν,θεωρώ έχει τελειώσει, τώρα είναι αργά,χρειάζεται όμως οπωσδήποτε ένας καλύτερος του.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γιατί σας έχει γίνει εμμονή ρε παιδιά το συμβόλαιο και γενικά τα λεφτά που εμπλέκονται στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις; Ας κάτσει πάγκο ο Αραμπί αν κρίνει ο προπονητής, το ότι πήρε τόσα λεφτά ανανέωση απ' τον Βαγγέλα τι μας νοιάζει;;; Εστιάστε περισσότερο στους παίκτες και μην κολλάτε σ' αυτά και στο καθεστώς με το οποίο αποκτούνται, έχουμε άπειρα παραδείγματα ότι δεν παίζουν τον βασικό παράγοντα για το αν θα παίξει μπάλα ο καθένας.
Oberon (26-08-22)
ο φορτουνης ξεκιναει αυριο προπονησεις με νεο συμβολαιο. οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη ετσι οπως ειμαστε.
hang your demons
Κοίτα,εμένα δεν μου φανεί παραξενο αν αποφασίσει ο Κορμπεραν να δώσει προβάδισμα σε Ουι Τζο και Καμαρα να του πει ο Βαγγελας,αδερφέ εδώ έχουμε 2 χαρτιά παρκαρισμένα στον πάγκο και δεν μας παίρνει για τέτοιες πολυτέλειες,τον πουλάω στις αραβιες,γλυτώνω το συμβόλαιο και σου φέρνω έναν άλλον νέο και φτηνό για τρίτο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Υπολογίζετε ακόμα τον Καμαρά, με "Κ"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ακουω διαφορα τρελα κι ανησυχω.
1.Ο Βρσαλικο ειναι ακομα μακρια απο την επιστροφη και ψαχνουμε για δεξι μπακ.
2.Ο Λαιντνερ δεν παιζει επειδη δεν εχει ερθει ακομα το κοινοτικο του διαβατηριο απο το Ισραηλ και πιανει θεση ξενου.Και θα ερθει το διαβατηριο μετα το μουντιαλ!!WTF??
Μασούρας φεύγει - Μασούρας μένει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και μάλλον την κάνει και ο Φουρνιέ που υπολογίζαμε για ΤΔ. Όλα καλά, απλά βρέχει έξω
Πάνω που πήγα να ηρεμήσω για μεσημέρι, διαβάζω θέλει ο Ολυμπιακός 33 χρόνο στόπερ από Οσασούνα. Πάλι μπαλώματα, πάλι γερόντια, πάλι τα ίδια...Δεν βλέπουν πως έχει καταντήσει ο Ελ Αραμπι ( πρώην ποδοσφαιριστής); Δεν μπορώ άλλο ρε παιδιά, σταματάω να διαβάζω γιατί...Δεν μπορώ άλλο με αυτούς που μπλέξαμε.
drizzt (26-08-22)
μια ερωτηση στον βαγγελα ποιος εκανε σκαουτ τους , ζικερναγκελ , ντελα φουεντε , λαιτνερ , καρελα σε καναν χοντρε ξυπνα
flessanto (26-08-22)
flessanto (26-08-22)
zionikos (27-08-22)
Bookmarks