Σελίδα 103 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 3536373839399100101102103104105106107113123133143153203 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.041 έως 2.060 από 5172

Θέμα: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.559
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.331 φορές σε 3.307 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καμία διαφορά δεν έχουμε, εγώ απλή καταγραφή της πραγματικότητας κάνω και την αποδέχομαι, δεν σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας. Πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο. Φυσικά και θα ήθελα αύριο το πρωί, ο ιδιοκτήτης της ομάδας που γουστάρω να βάλει όχι 20, 500 εκατομμύρια και να μας κάνει την νέα Σίτι. Ξέρεις πόσα άλλα τέτοια όνειρα έχω που δεν είναι ρεαλιστικά;; Ουυυυ βάλε καφέ να στα απαριθμήσω.
    ποσο χρονων εισαι?

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.281 φορές σε 20.595 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποσο χρονων εισαι?
    17.

Thanks
    7.559
    Ignore User

17.
    οταν επεσε η χουντα?

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (10-08-22)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

το ο ολυμπιακος ειναι επιχειρηση αν το πεις σε κανενα καφενειο στον αγιο νειλο να σε δω απο που θα φυγεις
    μια facts λες, μια νείλους/πουθενάδες στα καφενεία λες?
    τελικά μήπως δεν γουστάρεις την ύπαρξη Ολυμπιακός?
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Thanks
    20.063
    Ignore User

οταν επεσε η χουντα?
    36 σε 2 μήνες.

Thanks
    7.559
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια facts λες, μια νείλους/πουθενάδες στα καφενεία λες?
    τελικά μήπως δεν γουστάρεις την ύπαρξη Ολυμπιακός?
    επειδη δεν γουσταρω τον τροπο διοικησης του βαγγελα? μηπως εσυ εισαι φαν του βαγγελα , το αλλαζω γιατι το ολυμπιακομετρο κοροιδευω αλλους οταν το βγαζουν

αδερφε θα στο θεσω αλλιως , οταν μας γαμησε ζελα , τα ουγκανα , η χαιφα εγω ποναγα , εσυ δεν ξερω τι εκανες , στο φτωχο μου μιαλο υπευθυνος ειναι ενας , το αφεντικο

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

maniakos7 (10-08-22)

Thanks
    4.164
    Ignore User

επειδη δεν γουσταρω τον τροπο διοικησης του βαγγελα? μηπως εσυ εισαι φαν του βαγγελα , το αλλαζω γιατι το ολυμπιακομετρο κοροιδευω αλλους οταν το βγαζουν

αδερφε θα στο θεσω αλλιως , οταν μας γαμησε ζελα , τα ουγκανα , η χαιφα εγω ποναγα , εσυ δεν ξερω τι εκανες , στο φτωχο μου μιαλο υπευθυνος ειναι ενας , το αφεντικο
    παίρνεις μια γενικολογία και την βάζεις σαν ταμπέλα όταν δεν σε συμφέρει για να υποστηρίξεις το χάος. Το ένα δεν σου κάνει, το άλλο δεν σου κάνει, μόνο ο γκασμάς σου κάνει... Εμένα κάτι μου λέει αυτό
    Επίσης, η ήττα στον αθλητισμό είναι μέσα στο πρόγραμμα.

τσακωμούς γιαννακόπουλου, μπαλτάκου, πατέρα και σια στον Ολυμπιακό δεν θα δείτε ποτέ...

Thanks
    7.559
    Ignore User

παίρνεις μια γενικολογία και την βάζεις σαν ταμπέλα όταν δεν σε συμφέρει για να υποστηρίξεις το χάος. Το ένα δεν σου κάνει, το άλλο δεν σου κάνει, μόνο ο γκασμάς σου κάνει... Εμένα κάτι μου λέει αυτό
    Επίσης, η ήττα στον αθλητισμό είναι μέσα στο πρόγραμμα.

τσακωμούς γιαννακόπουλου, μπαλτάκου, πατέρα και σια στον Ολυμπιακό δεν θα δείτε ποτέ...
    τι εχουν κανει απο το μαιο και πηγε καλα ? ενα πες μου , οταν θα δω κατι καλο θα το πω οταν βλεπω μαλακιες και αδιαφορια παλι θα το πω , ολυμπιακος πανω απο ολους

οσο για τσακωμους , το ονομα σαλονικης σου λεει κατι?

θρυλος παντα και παντου. Το avatar του χρήστη maniakos7

Περιοχή
    Piraeus
    Thanks
    2.605
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 631 φορές σε 360 μηνύματα
    Ignore User

να ξανακάνω μια σύντομη παράθεση των γεγονότων με αφορμή τα τελευταία ποστ που έχτε κάνει όλοι μαζί
    -τεράστια οικονομική κρίση σοκ στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια που δεν λέει να τελειώσει
    -πολύ μεγάλη άνοδος όλων των αθλημάτων κ πρωταθλημάτων που κοιτάνε ψηλά
    -πολύ μεγάλη καθίζηση του ελληνικού ποδοσφαίρου (μηδέν αναπτυξιακά προγράμματα, τρώνε τις επιχορηγήσεις) και παράλληλα του βασικότερου ελληνικού ιδιωτικού πρωταθλήματος (μηδέν σύμπνοια, μείωση των δυνατοτήτων)
    -μείωση πληθυσμού

Ο Ολυμπιακός είναι μια επιχείρηση και σαν επιχείρηση πρέπει να μπορεί να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Ενας βασικός οικονομικός σχεδιασμός είναι αυτός, είμαστε στο 2022 πια όχι στα χρόνια του πασοκ που όλα αυτά τα μεγαλεία τα πληρώνουν οι νέοι άνθρωποι σήμερα.
    -Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες τύπου Ζαχοβιτς-Τζιοβάνι κοστίζουν πολύ περισσότερο τώρα και αμείβονται πολύ περισσότερο τώρα και έχουν περισσότερες επιλογές εργασίας σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
    -Παράλληλα η δύναμη της επιχείρησης έχει πέσει κατά πολύ διότι δεν ακολούθησαν τον δρόμο των υπόλοιπων ομάδων και συγχρόνως μειώθηκαν οι οικονομικές της δυνατότητες.
    -η μεγάλη διαφορά Κόκκαλη-Μαρινάκη ήταν ότι ο πρώτος βρέθηκε σε πολύ καλή οικονομική συγκυρία και ο δεύτερος σε απίστευτα κακή. Και οι δύο δεν είχαν καλό αθλητικό σχεδιασμό ενώ και οι δύο είχαν καλό οικονομικό προγραμματισμό

Νομίζω ότι αυτό που λέει ο drizzt παραπάνω είναι η λύση σήμερα.
    Επίσης, να ξεχάσουμε τα κόμπλεξ περί μπάλας, μεταγραφών από ρεαλ μόνο, παιχταράδων μόνο από την καταγωγή, βαζελοπολυμετοχικότητας και τα συναφή
    Επίσης, τακτικές που τα βλέπουμε στα ερασιτεχνικά αθλήματα (εκεί όπου τα κόστη είναι ασήμαντα, γι αυτό λέγονται και εραστιτεχνικα): πηγαίνω αγοράζω μερικούς ξένους και σε ένα καλοκαίρι πάω για μεγάλα πράγματα δεν υφίσταται στο ποδόσφαιρο. Διότι αυτό το άθλημα έχει περάσει τα στενά όρια και διεξάγεται σε ένα υψηλό επίπεδο που αφορά πολλούς.
    H ομάδα θέλει στρατηγική κυρίως εκτός του αγωνιστικού χώρου, όχι ποιος παίχτης θα έρθει.

ΥΓ. πολλές ερασιτεχνικές ομάδες στις ηπα στο αντίστοιχο δημοτικότητας άθλημα έχουν 2,5 φορές παραπάνω τηλεοπτικά έσοδα από ότι ο Ολυμπιακός
    Ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας. Εσυ βλεπεις μια ομαδα σε μια πτωχευμενη χωρα κτλ κτλ, που ισχυουν, αλλα ισχυει επισης οτι μιλαμε για μια ΤΟΠ30 ομαδα σε ενα αθλημα που παρακολουθει περιπου 3δις κοσμος και υπαρχουν απειρες ομαδες. Και εσυ εισαι στις τοπ 30-40. Στο 0,01%. Μπορει η χωρα να ειναι πτωχευμενη δε παυει ομως να εχει υπερβολικα πολυ τουρισμο, αρα η δυνατοτητα να ερθει το χρημα απ εξω υπαρχει. Παραδειγμα ειμαι εγω που εχω δουλεψει στον τουριστικο τομεα ολη μου τη ζωη και εχω ακουσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες την ερωτηση sorry where can i find olympiakos jersey; Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ αλλα η διοικηση ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ. Μηδενικο branding, μηδενικο reach out. Παμε παρακατω, μπορει να μιλαμε για μια τεραστια οικονομικη κριση, αλλα ο ανθρωπος που εχει την ομαδα και ολοι αυτου του επιπεδου, δεν νιωθουν απο τετοιες κρισης. Αυτοι πολλαπλασιαζουν τα λεφτα τους καθημερινα, για αυτους η κατασταση ειναι ΠΑΣΟΚ μη πουμε και καλυτερα. Στη τελικη εριξε κυβερνηση εγινε δημαρχος στο δημο που εδρευει ενα απο τα σημαντικοτερα λιμανια της ευρωπης ως εφοπλιστης κτλ κτλ. Ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι το μονο που θελει ο Μαρινακης και ο καθε Μαρινακης απ τον Ολυμπιακο ειναι ο κοσμος σαν ασπιδα και η πολιτικη επιρροή, τιποτα αλλο. Ο Ολυμπιακος ειναι μια ΤΡΟΜΕΡΗ επενδυτικη ευκαιρια. Υπαρχουν απειροι τροποι να δημιουργησεις revenue, εδω υπαρχουν τυποι που βγαζουν εκατομμυριάκια καθε χρονο απ τα social media απλα εμεις ζουμε ακομα στο 1980. Οσο για τον πληθυσμό, δεν μου λεει τιποτα, αν παμε καθαρα σε οπαδικη βαση στη ΧΩΡΑ του ο Ολυμπιακος εχει αντιστοιχα οσους οπαδους εχει η Τοτεναμ πχ στην Αγγλια, η Αρσεναλ κτλ. Απλα αυτοι οντας στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου "χτιζουν" οπαδους στο εξωτερικο. Παρ'ολα αυτα οταν σε μια χωρα εισαι το πρωτο ονομα επι μια 20ετια και το μονο εμβλημα που ξερουν απ την Ελλαδα ειναι το δικο σου, ειναι παραδεκτο να εχουν γινει 0 Εμπορικες συμφονιες η κινησεις προς το εξωτερικο.
    Μονο ΘΡΥΛΟΣ.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

zionikos (15-08-22)

Thanks
    4.164
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από maniakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας. Εσυ βλεπεις μια ομαδα σε μια πτωχευμενη χωρα κτλ κτλ, που ισχυουν, αλλα ισχυει επισης οτι μιλαμε για μια ΤΟΠ30 ομαδα σε ενα αθλημα που παρακολουθει περιπου 3δις κοσμος και υπαρχουν απειρες ομαδες. Και εσυ εισαι στις τοπ 30-40. Στο 0,01%. Μπορει η χωρα να ειναι πτωχευμενη δε παυει ομως να εχει υπερβολικα πολυ τουρισμο, αρα η δυνατοτητα να ερθει το χρημα απ εξω υπαρχει. Παραδειγμα ειμαι εγω που εχω δουλεψει στον τουριστικο τομεα ολη μου τη ζωη και εχω ακουσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες την ερωτηση sorry where can i find olympiakos jersey; Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ αλλα η διοικηση ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ. Μηδενικο branding, μηδενικο reach out. Παμε παρακατω, μπορει να μιλαμε για μια τεραστια οικονομικη κριση, αλλα ο ανθρωπος που εχει την ομαδα και ολοι αυτου του επιπεδου, δεν νιωθουν απο τετοιες κρισης. Αυτοι πολλαπλασιαζουν τα λεφτα τους καθημερινα, για αυτους η κατασταση ειναι ΠΑΣΟΚ μη πουμε και καλυτερα. Στη τελικη εριξε κυβερνηση εγινε δημαρχος στο δημο που εδρευει ενα απο τα σημαντικοτερα λιμανια της ευρωπης ως εφοπλιστης κτλ κτλ. Ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι το μονο που θελει ο Μαρινακης και ο καθε Μαρινακης απ τον Ολυμπιακο ειναι ο κοσμος σαν ασπιδα και η πολιτικη επιρροή, τιποτα αλλο. Ο Ολυμπιακος ειναι μια ΤΡΟΜΕΡΗ επενδυτικη ευκαιρια. Υπαρχουν απειροι τροποι να δημιουργησεις revenue, εδω υπαρχουν τυποι που βγαζουν εκατομμυριάκια καθε χρονο απ τα social media απλα εμεις ζουμε ακομα στο 1980. Οσο για τον πληθυσμό, δεν μου λεει τιποτα, αν παμε καθαρα σε οπαδικη βαση στη ΧΩΡΑ του ο Ολυμπιακος εχει αντιστοιχα οσους οπαδους εχει η Τοτεναμ πχ στην Αγγλια, η Αρσεναλ κτλ. Απλα αυτοι οντας στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου "χτιζουν" οπαδους στο εξωτερικο. Παρ'ολα αυτα οταν σε μια χωρα εισαι το πρωτο ονομα επι μια 20ετια και το μονο εμβλημα που ξερουν απ την Ελλαδα ειναι το δικο σου, ειναι παραδεκτο να εχουν γινει 0 Εμπορικες συμφονιες η κινησεις προς το εξωτερικο.
    διαφωνώ ότι όλα είναι θέμα γωνίας. Όλα είναι θέμα πραγματικότητας αλλιώς ζούμε σε μια φανταστική κατάσταση,
    και εξηγούμαι. Θίγεις:

1. τοπ30 σε τι?. Μόνο να βάλουμε τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα στην λίστα μάνι μάνι μας περνάνε περίπου 5*18=90 ομάδες στο σύνολο των δυνατοτήτων που μπορούν να έχουν. Και δεν βάζω και τα πορτογαλικά, ολλανδικά κλπ.
    2. τουρισμός. Μου φαίνεται πολύ αβάσιμο το επιχείρημα. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει μπλούζα μέσω eshop. Αυτό όμως είναι κάτι περιστασιακό και δεν αφορά τους σταθερούς καταναλωτές. Η δύναμη σου είναι οι σταθεροί φίλαθλοι. Φυσικά σαν εξτραδάκι δεν είναι κακό αλλά εδώ μιλάμε για βασικά πράγματα. Και εγώ έχω μια φίλη που λέει ότι είναι Ολυμπιακός λόγω του πατέρα της αλλά δεν έχει πάει ποτέ στο γήπεδο ούτε έχει αγοράσει κάτι ούτε παρακολουθεί την κυριακή τα παιχνίδια.
    Φυσικά υπάρχει αθλητικός τουρισμός αλλά είμαστε πολύ μακριά από κάτι τέτοιο για να το συζητήσουμε τώρα (πχ. γκραν πρι Μονακό, επίσκεψη Καμπ νου, τελικός κλπ.)
    3. η οικονομική επιφάνεια. Οποιος βγάζει χρήματα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Εδώ ο τράκης για κατά πολύ μικρότερα κόστη έχει ξεφτιλίσει τον βάζελο και έχει γίνει η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Την επιφάνεια την θες για το κάτι παραπάνω όταν θα υπάρχουν οι συνθήκες. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί με βάση των δυνατοτήτων της. Δεν είναι λογικό επιχείρημα η οικονομική επιφάνεια ενός νταβατζή.
    4. ο πληθυσμός. Αυτό για τον πληθυσμό το έγραψα κυρίως για την πηγή/για νέους ανθρώπους που θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο έτσι ώστε να μπορέσεις να τους καλλιεργήσεις. Ασφαλώς η αγορά είναι σημαντική αλλά πιστεύω και εγώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο (εφόσον είχε χρήματα ο κόσμος.)

και θα συμπληρώσω
    5. πόσο πιθανό και ικανό είναι για αρκετούς να γεμίζουν το γήπεδο σταθερά (όχι μόνο στα παιχνίδια που βγάζουμε stories) με εισιτήρια των πρωταθλημάτων του υψηλού αθλητισμού?
    6. πόσο πιθανό και ικανό να πληρώνει συνδρομή στην tv στην αντίστοιχη περίπτωση?
    7. εφόσον συμβούν αυτά τα δύο, πόσο πιθανό είναι το οικονομικό περιβάλλον να μπορεί να επενδύσει σε διαφημίσεις/χορηγίες? επιπλέον θα απευθύνεται σε ποιους?
    8. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι αγώνες Ολυμπιακός-Ρεάλ. Πόσοι θα κάτσουν να δουν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που γίνονται συνέχεια φασαρίες και σιχαίνεσαι αυτήν την μιζέρια. Και το Ολυμπιακός-Λαμία? Που υπάρχει η σύμπλευση στο πρωτάθλημα και η αναβάθμιση της εμπειρίας για έναν εν δυνάμει Έλληνα φίλαθλο? Για του εξωτερικού δεν το συζητάω καν ακόμη
    Το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ιαπωνίας βγάζει περισσότερα χρήματα από ότι το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίροy. Και επιμένω σε αυτό, διότι τα χρήματα από το τοπικό πρωτάθλημα είναι πάνω κάτω σταθερά και προβλέψιμα. Πως θα κάνεις έναν οικονομικό σχεδιασμό? Η θα ξοδεύομε και όταν θα πέσουμε έξω θα κάνουμε load στο παλιό save του championship manager?
    και μπορώ να γράψω κι αλλα, αλλά προτιμώ να παραμείνω στα βασικά

ΥΓ. 95 ευρώ έχει το φθηνότερο εισιτήριο στο Αστον Βιλλα- Εβερτον τώρα που μπήκα να δω... και είναι από τα πιο φθηνά του Σαββατοκύριακου

Thanks
    20.063
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από maniakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ολυμπιακος ειναι μια ΤΡΟΜΕΡΗ επενδυτικη ευκαιρια.
    Επενδυτική ευκαιρία με το προϊόν να πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο, πώς γίνεται; Πολιτική επιρροή με τον στρατό να μην είναι ταϊσμένος καλά και χαρούμενος, αλλά αντιθέτως να αρχίζει να σε πολεμάει, πώς γίνεται; Αν τα κάνει για τον λόγο που λες (που συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό), τότε ξεκάθαρα το σχέδιο πάει κατά διαόλου. Ο πρώτος είναι που δεν θα γουστάρει αυτό που γίνεται και θα θέλει να το αλλάξει, άρα καλά το ξεκινάτε σαν σκεπτικό, το μπερδεύετε στην πορεία.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.339 φορές σε 18.975 μηνύματα
    Ignore User

Πάρε παίκτες ρε! Όπου να 'ναι γράφουν!!!
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    7.559
    Ignore User

παναγη ο κονιορδος η πως τον λενε που σου αρεσε , μας τον εκλεψε το μεγαθηριο ελτσε . ολα ρολοι πανε , αλφαδια

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (10-08-22)

Thanks
    20.063
    Ignore User

παναγη ο κονιορδος η πως τον λενε που σου αρεσε , μας τον εκλεψε το μεγαθηριο ελτσε . ολα ρολοι πανε , αλφαδια
    Ποιον λες;

Thanks
    7.559
    Ignore User

Ποιον λες;
    ποιον προμοταριζες χθες ? κολιαρδο η καπως ετσι

Thanks
    20.063
    Ignore User

ποιον προμοταριζες χθες ? κολιαρδο η καπως ετσι
    Α τον Κογιάδο; Επιλογή Κορμοράν λένε οι αρδ. Είναι σίγουρο ότι έκλεισε Έλτσε;

Thanks
    7.559
    Ignore User

Α τον Κογιάδο; Επιλογή Κορμοράν λένε οι αρδ. Είναι σίγουρο ότι έκλεισε Έλτσε;
    ναι οσο σιγουρο οτι ο βαγγελας μας εχει γραμμενους στα παπαρια του

Thanks
    20.063
    Ignore User

ναι οσο σιγουρο οτι ο βαγγελας μας εχει γραμμενους στα παπαρια του
    Δεν έκλεισε, το έψαξα τώρα. Ο Τσάβι προτιμά να τον δώσει σε ομάδα της Ισπανίας πάντως, για να τον τσεκάρει από κοντά επειδή τον πιστεύει. Δηλαδή αν δεν τον πάρουμε θα κράζετε, αν τον πάρουμε θα κράζετε, χαμένο το παιχνίδι απ' τα αποδυτήρια.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

john syggel (11-08-22)

Thanks
    7.559
    Ignore User

και τον καμπραλ ηθελε πηγε μπερνλυ και ο βαρντι στην τραμπζοσπορ , αλφαδια

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

maniakos7 (11-08-22)

Thanks
    7.559
    Ignore User

Δεν έκλεισε, το έψαξα τώρα. Ο Τσάβι προτιμά να τον δώσει σε ομάδα της Ισπανίας πάντως, για να τον τσεκάρει από κοντά επειδή τον πιστεύει. Δηλαδή αν δεν τον πάρουμε θα κράζετε, αν τον πάρουμε θα κράζετε, χαμένο το παιχνίδι απ' τα αποδυτήρια.
    με δουλευεις ετσι , 2022 το γαμω ιντερνετ ειναι κ στα τουρκοβουνια , επισκεψεις θα του κανει ?, το μασας το παπατζιλικι ρε φιλε , καλα

Σελίδα 103 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 3536373839399100101102103104105106107113123133143153203 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές