jorge96 (22-08-22)
Ένα μήνα πριν, το έχουμε θίξει αυτό, σχεδόν διεξοδικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jorge96 (22-08-22)
καταλαβαινω οτι ζει την καυλα του , αλλα δεν του φταιμε σε τιποτα , ας το παιζει οσο θελει λορδος , σεριφης του νοτιγχαμ η οτι μαλακια γουσταρει , αλλα ας δωσει την ομαδα σε καποιον σοβαρο ανθρωπο και να κανει οτι θελει μετα
με εκοψε το predator? πλακα του κανω
Ναι, το ξέρω, αλλά το μετά, έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει τόσο...
jonk (21-08-22)
το μετα εχει ανδρουτσο μπακ και αγκιμπου αμυντικο μεσο αυτο να δεις ποσο πλακα θα εχει
Για κόνφερενς είμαστε - δεν έχει var...
jonk (21-08-22)
Εγώ δεν ανέφερα πουθενά τον Βαγγέλα, είπες ότι αυτό που συμβαίνει φέτος δεν είναι φυσιολογικό και σε ρωτάω, το φυσιολογικό είναι 15 νέοι παίκτες; Πόσοι είναι; Στο ότι οι 5 απ' τους 7 που πήραμε δεν έχουν παίξει ακόμα, μαζί σου τρομπάρουν όλοι οι υπεύθυνοι, αλλά το ότι δεν έκανε μεταγραφές δεν στέκει.
Ε, άμα μαζέψω 10 τυχαίους που γράφουν εδώ, τότε πήρα παίκτες;
Δεν είναι ποσοτικό το πρόβλημα...
η ομαδα ηρθε απο μια τραγικη σαιζον , μετα το φιασκο με την ζελα βγηκε ο καραπαπαρας και ελεγε οτι η διοικηση ξερει τι χρειαζετε και θα το κανει κτλ
αντι να το κανει , πηρε μετριους εως κακους παιχτες και με προβληματα υγειας το αποτελεσμα 4αρα απο τη χαιφα
παλι υποσχεσεις , παιρνει ενα προπονητη , ρισκο και φερνει αλλο ενα παιχτη δανεικο με προβληματα στο γονατο , δεν αναφερω σε ολο αυτο τη λυσσα με τη νοτιγχαμ
Και αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα της Super League 2, πρέπει εμάς να μας το πούνε;;;
jonk (21-08-22)
Το πόσα έδωσε εξαρτάται άμεσα απ' τα έσοδα, ας γέμιζε το γήπεδο πέρσι σε κάθε αγώνα αντί να γκρινιάζουν σαν μιξιάρικα που δεν βλέπουν μπάλα, να βοηθήσουν την κατάσταση. Με το να βαράει συνέχεια ΑΜΚ, με δανεικούς, ελεύθερους και πατέντες μέσω Νότιγχαμ θα την βγάζεις κι αν δεν θες να καταλάβεις γιατί, δεν μπορώ να βοηθήσω.
sorry αλλα για το περσινο θεαμα της αρμαδας του μαρτινς επρεπε να πληρωνει τους οπαδους να γεμιζουν το γηπεδο. και μετα να τους κανει και το τραπεζι.
καλα κανουν και τον κραζουν τον παπαρα οσοι το κανουν. που μας κοροιδευει μπροστα στα μουτρα μας. υγεια και μονο είναι να μπαινει η ομαδα πανω απο καθε λαμογιο προεδρο. Αν δεν ειχε το στρατο του την 7 θα ακουγε και πολυ χειροτερα.
hang your demons
jonk (22-08-22)
το προβλημα με τις μεταγραφες ειναι ποιοτικο. 2 χρονια τωρα αγοραζε οτι σαβουρα υπηρχε.και ειχε τον υποτακτικο τον Μαρτινς να συνδραμει σε αυτο. Ωσπου εσκασε η φουσκα για τα καλα.
απο σχεδιασμο δε το μαγαζακι αυτο το καλοκαιρι είναι οτι να ναι.
hang your demons
jonk (22-08-22)
Όσο άδικο και να θέλω να δώσω σε όσους τη λένε στον Πρόεδρο, όλες οι κινήσεις που έγιναν από το τέλος της προηγούμενης περιόδου, μέχρι τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι, δεν είχαν κανέναν ειρμό, αν θέλαμε να τις δούμε σαν διορθωτικές. Ειδικά όταν υπήρχε η διαβεβαίωση ότι "είδαμε και θα διορθώσουμε".
Μέχρι να φτάσουμε εκεί, υπήρχαν ένας σκασμός δικαιολογίες, που έκρυβαν τα πάντα κάτω από το χαλί που το λέγανε "αποτέλεσμα". Το ότι η ομάδα έκανε αγωνιστικά άλματα προς τα πίσω, δεν το έβλεπε κανείς και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το διορθώσει, παρά μόνο το δικαιολογούσε, έχοντας σαν κύριο επιχείρημα το χάλι των υπολοίπων.
Είχαν όλοι κρυφτεί πίσω από τον Μάρτινς και αυτός έβαζε τα δυνατά του να τους εκθέτει μή δουλεύοντας μεγάλο μέρος από το υλικό του και επιμένοντας σε πρόσωπα που εμφανώς δεν είχαν είτε τη δυνατότητα, είτε τη διάθεση πλέον, αν όχι και τα δύο, να προσφέρουν, έχοντας παράλληλα την ασυλία των προηγούμενων καλών εμφανίσεών τους, τις οποίες μάταια περιμέναμε, όσοι περιμένανε, δηλαδή.
Για τίποτε άλλο να μην ευθύνεται, ότι η ΠΑΕ είχε γίνει παραγοντική Δ.Ε.Κ.Ο. είναι, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο (είτε γιατί έτσι τους ήθελε, είτε γιατί δεν δεχόταν την κριτική), μόνο δικό του έργο.
καμμια μεταγραφη καναμε ?
Bookmarks