Εμένα η γνώμη μου είναι πως πρέπει να αλλάξει το μοντέλο της διοίκησης. Καλύτερα από το να παίρνει 40 παίκτες από Αφρική, β' Γαλλίας, Πορτογαλίας κλπ, να επικεντρωθεί σε νέους Έλληνες από τις ακαδημίες και ό,τι καλό μπορεί να βρει από σούπερ λιγκ και Έλληνες του εξωτερικού και να τους πλαισιώσει με 4 με 5 ξένους οι οποίοι να είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές. Παίκτες όπως ο Σα, ο Σεμέδο, ο Ποντένσε, ο Γκιγέρμε και ο Ελ Αραμπί. Παίκτες όπως πιο παλιά ο Γκαλέτι, ο Μέλμπεργκ και ο Τσόρι.
Παίκτες που να είχαν συμμετοχές σε μεγάλα πρωταθλήματα και καλούς αριθμούς.Για να κατακτήσεις την σούπερ λιγδ 4 παίκτες θέλεις: Τερματοφύλακα, στόπερ, δεκάρι και φορ.
Δε μπορώ να βλέπω άλλο στην ομάδα Αφρικάνους να παίζουν με την ελπίδα να τους πουλήσει. Ο Σουρλής, θα μπορούσε να παίξει στην ομάδα, όπως και ο Σιώπης και ο Γιαννούλης πρώην του παοκ και με καλούς ξένους που δε θα είναι Πιου τα μαύρα πιστόλια και αυτοί θα εξελισσόταν. Το χορτάσαμε που γίναμε δήθεν Πόρτο αλλά δεν τραβάει...
Faithful (31-07-22)
Φρέσκος, γιατί στον μπαγιάτικο, μετά την πρόσκρουση, δεν απλώνει η κρέμα καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (01-08-22), Faithful (01-08-22), giovanni#10 (01-08-22), jonk (01-08-22), Nikolaos_Kokkinos (01-08-22)
Πλέον έχουν περάσει 96 ώρες από τότε που έχουμε χάσει τον ύπνο μας κ η πίεση έχει πάει στον Θεό και ακόμη δεν έχουμε ανακοινώσεις
Ξυπνάτε ρε εκεί στην ΠΑΕ!!!! Μην σας πάρει ο διάολος!!!
FanisJK7 (01-08-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (01-08-22)
ΑΝ προσέξεις πώς θα τον πετάξεις, για να μη διαλυθεί στον αέρα και καταλήξει αλλού το χωνί, αλλού η σαντιγί και αλλού το βύσσινο, ή το κερασάκι...
Να μου πείτε τι ώρα θα πάτε να είμαι εκεί να τους φαω εγώ. Τα τυχερά του να είσαι πληρωμένος του Βαγγέλα. Να έχουν και αμυγδαλάκι αν γίνεται.
drizzt (01-08-22), Faithful (01-08-22), giovanni#10 (01-08-22), john syggel (01-08-22)
4 χρόνια και τον αποχαιρετήσαμε με ένα ποστ στο ίνσταγκραμ. Ρε ποιες Ευρώπες με τέτοια νοοτροπία; Απαίσιες μικροπρέπειες.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Faithful (02-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-08-22), john syggel (02-08-22), jonk (02-08-22), panahs7 (02-08-22)
Ακόμη εδώ είσαι; νομιζα θα είχες φύγει ήδη για Nottingham
Κανένας άλλος που να ειδικεύεται στις διαπραγματεύσεις για τις συμφωνίες που αφορούν πωλήσεις εμπορικών σημάτων και στις αξιολογήσεις επενδύσεων εν γένει υπάρχει;;;
Απάντηση για το πού είχαν σκοπό να βάλουν τα 50 εκατομμύρια που δεν τα έδιναν στον Βαγγέλη για να πάρουν την ΠΑΕ δεν μας δίνεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 29-08-22 στις 13:23
giovanni#10 (04-08-22), panahs7 (04-08-22)
Καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη ρητορική πάει περίπατο και δεν υπήρχε ποτέ σοβαρό ενδιαφέρον, απλά είναι αυτή η φάση της άρνησης το πρόβλημα...
giovanni#10 (04-08-22), pirateeeeeee (04-08-22)
Αυτοί που είναι στα επίσημα του Ολυμπιακού και χοντροί λεφτάδες είναι -ακόμα και ...μανάβηδες να είναι- και δεν θεωρούν κανέναν πάνω από αυτούς και τον Ολυμπιακό. Μπρος στην λαϊκή οργή φίλε πέσαν κεφάλια βασιλιάδων. Ηδη ο κόσμος έχει αραιώσει και μπινελικιάζει τον χοντρό σε κάθε ευκαιρία. Δεν έχει πια άλλο γάλα να βυζάξει, έχει την Νότινχαμ τώρα, εγώ πιστεύω ότι μέσα του (με λίγη βοήθεια με το κράξιμο του κόσμου) αρχίζει και το επεξεργάζεται να φύγει. Η διοικητική απογύμνωση που οδηγεί σε φιάσκα τύπου "η μπλε κάρτα του Κορεάτη" θυμίζουν εποχές Ντάτολο
Για να δικαιωθεί η... λαϊκή οργή που λες και να πέσει ο βασιλιάς, πρέπει ο επόμενος βασιλιάς να τα έχει βρει με τους ευγενείς, ώστε να εξοπλίσουν τον αυθόρμητα εξεγερμένο λαό... Μάντεψε πώς έφυγε ο Κόκκαλης, λοιπόν...
Oberon (04-08-22)
Bookmarks