Σελίδα 292 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 92192242252262272282288289290291292293294295296302312322332342392492 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.821 έως 5.840 από 11770

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.719 φορές σε 7.203 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Κάπως έτσι γεννιόταν η εντύπωση ότι ο βαζελος ήταν καλύτερος και του έκλεβε το πρωταθλημα η παράγκα. Μέχρι και την ομάδα του Αναστασίου θεωρούσαν ικανή για πρωτάθλημα, επειδή είχε κάνει τότε πολύ καλό δεύτερο γύρο.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.481
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.343 φορές σε 12.033 μηνύματα
    Ignore User

Όπως λενε και οι μπαοκτσήδες που ξέρουν από μπάλα σε λίγο θα παρακαλάμε να είχαμε προπονητή τον Λουτσέσκου.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.874 φορές σε 2.251 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Gtakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ προσωπικά δεν κατηγορώ κανένα Μαρτίνς,με ότι σαπακια τον φόρτωσαν με αυτούς πάλευε....αν είχε καλούς παίχτες και δεν τα κατάφερνε τότε ναι....κυρία ευθύνη είναι της διοίκησης που πίστεψε ότι με παικτάκια της πλάκας θα πας τραίνο έστω και στην Ελλάδα

Send from my S20+ using Tapatalk
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο στο απυρόβλητο ο Μαρτίνς.

Δεν έχει δουλέψει καθόλου τη φετινή ομάδα. Καθόλου όμως. Είναι κακοί οι παίκτες, οκ. Παίζει με τους ίδιους τουλάχιστον 8-9 στην 11άδα απο την αρχή της σεζόν, βσκ και απο πέρσι και δεν βγαίνει ένας συνδυασμός, ούτε καν προσπάθεια για συνδυασμό. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο στην ανάπτυξη, φάσεις βγαίνουν είτε από στημένα είτε απο προσωπικές ενέργειες. Αυτό είναι 100% ευθύνη του προπονητή. Όταν υπάρχει τέτοια σταθερότητα στα πρόσωπα αλλά η χημεία παραμένει ανύπαρκτη δε φταίνε οι παίκτες. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα τόσο στατική και τόσο χαμένη στο γήπεδο.

Μισές προπονήσεις στην προετοιμασία σε σχέση με άλλες χρονιές, 3ημερα ρεπό σε κάθε ευκαιρία ενώ η ομάδα σέρνεται, οι παίκτες τα αποφασίζουν αυτά;

Ποιος επέμεινε να μην έρθει άλλος αριστερός/δεξιός μπακ, ποιος έδινε συνέχεια ευκαιρίες σε αδιαφορους ενώ εξαφάνιζε παίκτες ακόμη και μετά απο καλές εμφανίσεις, ποιος αρνήθηκε να δώσει λεπτά σε νέους έστω για την ένταση και τον ενθουσιασμό που έλειπαν απο την ομάδα;

Αν είναι το ίδιο αδιάφορος και του χρονου δε μας σώζει κανένα ξεσκαρτάρισμα ρόστερ και καμία μεταγραφή.

4. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον thelastbaron για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-04-22), mankap (28-04-22), Oberon (27-04-22), sabar77 (27-04-22), voskos_7 (28-04-22)

.

Thanks
    2.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 394 φορές σε 285 μηνύματα
    Ignore User

Ακόμα εδώ είσαι? πάρε τοπρωτάθλημα και πήγαινε στην Μπαρτσελόνα να μεγαλουργήσεις

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Όταν βλέπεις ομάδα με ίδιο προπονητή 4 χρόνια,χωρίς αυτοματισμους και στα δύσκολα να δείχνει χωρίς πλάνο και να το γυρίζει στις γιομες,γαμησε τα.
    Η ευθύνη του Μαρτινς είναι τεράστια για το φετινό χάλι.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν έχει δουλέψει καθόλου τη φετινή ομάδα. Καθόλου όμως. Είναι κακοί οι παίκτες, οκ. Παίζει με τους ίδιους τουλάχιστον 8-9 στην 11άδα απο την αρχή της σεζόν, βσκ και απο πέρσι και δεν βγαίνει ένας συνδυασμός, ούτε καν προσπάθεια για συνδυασμό. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο στην ανάπτυξη, φάσεις βγαίνουν είτε από στημένα είτε απο προσωπικές ενέργειες. Αυτό είναι 100% ευθύνη του προπονητή. Όταν υπάρχει τέτοια σταθερότητα στα πρόσωπα αλλά η χημεία παραμένει ανύπαρκτη δε φταίνε οι παίκτες. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα τόσο στατική και τόσο χαμένη στο γήπεδο.

Μισές προπονήσεις στην προετοιμασία σε σχέση με άλλες χρονιές, 3ημερα ρεπό σε κάθε ευκαιρία ενώ η ομάδα σέρνεται, οι παίκτες τα αποφασίζουν αυτά;

Ποιος επέμεινε να μην έρθει άλλος αριστερός/δεξιός μπακ, ποιος έδινε συνέχεια ευκαιρίες σε αδιαφορους ενώ εξαφάνιζε παίκτες ακόμη και μετά απο καλές εμφανίσεις, ποιος αρνήθηκε να δώσει λεπτά σε νέους έστω για την ένταση και τον ενθουσιασμό που έλειπαν απο την ομάδα;

Αν είναι το ίδιο αδιάφορος και του χρονου δε μας σώζει κανένα ξεσκαρτάρισμα ρόστερ και καμία μεταγραφή.
    Γιατί πήρε άνετα το πρωτάθλημα με σαπάκια. Ούτε ο Σουρλής μας έσωζε αν έπαιζε αντί του αδιάφορου Καμαρά ούτε ήξερε πως πρέπει να φαγωθεί ο Σεμέδο. Το πρόβλημα είναι πως έχουν μεγαλώσει Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Βαλμπουενά, ενώ δε βγήκε καμία μεταγραφή, ούτε καν του Μανωλά.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (27-04-22)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.376 φορές σε 20.655 μηνύματα
    Ignore User

Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να φύγει; Κάτι άλλο δυσκολεύομαι να σκεφτώ. Κι αν είναι να φύγει, πρέπει να φύγει και ο Καρεμπέ, ο οποίος είναι αυτός που μπήκε μπροστά όταν ζητούσαν το κεφάλι του πρόπερσι και εγγυήθηκε.

Thanks
    1.183
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί πήρε άνετα το πρωτάθλημα με σαπάκια. Ούτε ο Σουρλής μας έσωζε αν έπαιζε αντί του αδιάφορου Καμαρά ούτε ήξερε πως πρέπει να φαγωθεί ο Σεμέδο. Το πρόβλημα είναι πως έχουν μεγαλώσει Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Βαλμπουενά, ενώ δε βγήκε καμία μεταγραφή, ούτε καν του Μανωλά.
    Το πρωτάθλημα το παίρνουμε χάρη σε 3-4 παίκτες, ήταν σα να μην είχαμε προπονητή φέτος. Δε νομίζω να έχει υπάρξει ξανά πρωταθλητής με τόσο λιγα γκολ σε κανονική ροή.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να φύγει; Κάτι άλλο δυσκολεύομαι να σκεφτώ. Κι αν είναι να φύγει, πρέπει να φύγει και ο Καρεμπέ, ο οποίος είναι αυτός που μπήκε μπροστά όταν ζητούσαν το κεφάλι του πρόπερσι και εγγυήθηκε.
    Αν είχε βρει πρόταση δε θα το σκεφτόταν καν, τουλάχιστον αυτό εισπράττω απο τη νοοτροπία του φέτος. Αφού μένει, πρέπει να δείξει δουλειά. Αλλιώς, ναι να φύγει.

Thanks
    20.105
    Ignore User

Αν είχε βρει πρόταση δε θα το σκεφτόταν καν, τουλάχιστον αυτό εισπράττω απο τη νοοτροπία του φέτος. Αφού μένει, πρέπει να δείξει δουλειά. Αλλιώς, ναι να φύγει.
    Τι θα έπρεπε να γίνει μέχρι εδώ ρώτησα, όχι από εδώ και πέρα. Είπες ότι τον έχουν στο απυρόβλητο. Τι έπρεπε να κάνουν θεωρείς;

Το avatar του χρήστη Josimar

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.645
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.370 φορές σε 1.801 μηνύματα
    Ignore User

Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια πίσω πρέπει να πάμε για να βρούμε αντίστοιχο του 1/7 νίκες που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια.

Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ

Thanks
    1.183
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι θα έπρεπε να γίνει μέχρι εδώ ρώτησα, όχι από εδώ και πέρα. Είπες ότι τον έχουν στο απυρόβλητο. Τι έπρεπε να κάνουν θεωρείς;
    Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η σύνθεση του τεχνικού τιμ και τι αρμοδιότητες έχει ο καθένας. Εγώ θα ήθελα να δω αυτό που έχω δει σε αλλους συλλόγους όταν η ομάδα είναι ντεφορμέ και οι παίκτες αδιάφοροι, ή ακόμη κι αν παίζουν καλά αλλά μπαίνουν σε δύσκολο πρόγραμμα, μια μικρή προετοιμασία με στόχο και τη φυσικη κατάσταση και τη συσπείρωση της ομάδας. Κάπου εκεί τον Ιανουάριο πριν το ντέρμπι θα μπορούσε να έχει γίνει. Αυτό γίνεται με απόφαση προπονητή, αλλά ο προπονητής φέτος ηταν εξίσου αδιάφορος και δεν έκανε καν προετοιμασία το καλοκαίρι.

Οπότε κάποιος αλλος έπρεπε να σφίξει τα λουριά και μάλλον αυτός θα έπρεπε να είναι ο Καρεμπέ, ειδικά αν πράγματι εγγυήθηκε προσωπικά για τον Μαρτίνς.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω κάτι ακόμα γι αυτό, δεν είναι οτι πιστεύω πως ο Σουρλής θα μας έσωζε. Αλλά αν μετα απο 3 άσχημα ματς του Μαντυ έμπαινε και έπαιζε ο μικρός ίσως ο Μαντυ να έπαυε να είναι τόσο στον κόσμο του. Χρειάστηκε να πιστολιάσει επανηλειμμένα μήτινγκ για να πάρει μέτρα ο Μαρτινς, άργησε παρα πολύ

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (27-04-22)

Thanks
    20.105
    Ignore User

Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η σύνθεση του τεχνικού τιμ και τι αρμοδιότητες έχει ο καθένας. Εγώ θα ήθελα να δω αυτό που έχω δει σε αλλους συλλόγους όταν η ομάδα είναι ντεφορμέ και οι παίκτες αδιάφοροι, ή ακόμη κι αν παίζουν καλά αλλά μπαίνουν σε δύσκολο πρόγραμμα, μια μικρή προετοιμασία με στόχο και τη φυσικη κατάσταση και τη συσπείρωση της ομάδας. Κάπου εκεί τον Ιανουάριο πριν το ντέρμπι θα μπορούσε να έχει γίνει. Αυτό γίνεται με απόφαση προπονητή, αλλά ο προπονητής φέτος ηταν εξίσου αδιάφορος και δεν έκανε καν προετοιμασία το καλοκαίρι.

Οπότε κάποιος αλλος έπρεπε να σφίξει τα λουριά και μάλλον αυτός θα έπρεπε να είναι ο Καρεμπέ, ειδικά αν πράγματι εγγυήθηκε προσωπικά για τον Μαρτίνς.
    Εγώ πάντως δεν τα είδα όλα αυτά απ' τον Μαρτίνς, το αντίθετο μάλιστα, συνεχώς είναι με τα μούτρα κάτω, πάει πέρα δώθε σε όλα τα ματς κι έχει χάσει 10 χρόνια απ' τη ζωή του όσο είναι στον πάγκο. Απ' την άλλη, αυτά που λες για τραγικά λάθη στην προετοιμασία και για άκυρα ρεπό τα είδα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Μπορεί έτσι να πίστεψε ότι θα βοηθήσει τους παίκτες να χαλαρώσουν, δεν ξέρω. Σε καμιά περίπτωση δεν τον είδα αδιάφορο. Το αν πρέπει να συνεχίσει, χρειάζεται απάντηση πρώτα απ' όλα από τον ίδιο. Αν γουστάρει ακόμα, εγώ τον εμπιστεύομαι τυφλά να του ξαναδώσει τα κλειδιά όπως το '18 αρκεί να έχουμε την ίδια απόδοση και από την διοίκηση.

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (28-04-22), drizzt (28-04-22)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.976
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.383 φορές σε 19.001 μηνύματα
    Ignore User

Και να μην ήταν δικές του οι επιλογές των παικτών, είδαμε όλοι πώς διαχειρίζεται τις εναλλακτικές.
    Ακυρώνει διπλή αλλαγή στο γκολ και συμμετέχουν και οι δύο στην φάση της ισοφάρισης.
    Ακόμα και η τύχη του γυρίζει την πλάτη και τον εκθέτει πλέον.
    Δεν ξέρω τί θα βρει το καλοκαίρι για να συμμαζέψει αυτό το πτώμα, αλλά σπάνια έχει συμβεί κάποιος που έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα να είναι σε θέση να το λύσει.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Ignore User

Θα μας πει κάποιος για ποιο λόγο αμεσως μετά το γκολ δεν έβαλε τρίτο στόπερ ή δε περασε κάποιον γρήγορο στο κεντρο, αλλά περίμενε πρώτα να το φαμε; Μας είχε κλείσει στην περιοχή ο Παοκ. Ύπνος στον παγκο

Το avatar του χρήστη john syggel

Thanks
    3.279
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.816 φορές σε 1.081 μηνύματα
    Ignore User

Τον Μαντι γιατι τον αλλαξε κι αφησε μεσα τον Μπουχαλακη,που την εδινε συνέχεια σε αντιπαλο?Για τη μη χρησιμοποίηση του Αραμπι,δεν εχω λογια πλεον.Μπηκε και αλλαξε το παιχνίδι μας.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.481
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από john syggel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον Μαντι γιατι τον αλλαξε κι αφησε μεσα τον Μπουχαλακη,που την εδινε συνέχεια σε αντιπαλο?Για τη μη χρησιμοποίηση του Αραμπι,δεν εχω λογια πλεον.Μπηκε και αλλαξε το παιχνίδι μας.
    Για τον μπουχαλακη δεν έχω να πω κάτι απλά δεν πρέπει να παίζει, τόσο απλά. Για τον φωνια δεν ξέρω μήπως είναι σε κατάσταση μόνο για σύντομη συμμετοχή και διάλεξε να τον κρατήσει ακριβώς για να μπει και να αλλάξει το παιχνίδι.

Μην παρεξηγηθώ το βραζιλιάνικο σεργούνι πρέπει να πακετάρει επίσης.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (28-04-22)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.976
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.383 φορές σε 19.001 μηνύματα
    Ignore User

Έχουμε και το ραμαζάνι, με τους Τούρκους να μην έχουν κανέναν μουσουλμάνο και εμάς να έχουμε σχεδόν μία αποστολή από δ'αύτους...
    Τικίνιο δεν αντέχεται αλλά και ο Ελ Αραμπί, τελευταία, τις περισσότερες φορές σε κάνει να κοιτάς τον πρώτο "μήπως και"...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Ignore User

O συντηριτισμος και η αρνηση δοκιμης αλλων λυσεων ειναι κακοι συμβουλοι, κοοουτς.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.481
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    O συντηριτισμος και η αρνηση δοκιμης αλλων λυσεων ειναι κακοι συμβουλοι, κοοουτς.
    Καλά σχετικό είναι αυτό, έχει δοκιμάσει σισέ αριστερό μπακ, τον Κανέ από το πουθενά, δύο φορ, τρεις πίσω και το Βρουσάι μπακ. Εγώ νομίζω το πρόβλημα είναι η λάθος εκτίμηση του υλικού φέτος και μετά η τρικυμμία όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε και οι παίκτες δεν απέδιδαν όπως περίμενε.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (28-04-22)

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά σχετικό είναι αυτό, έχει δοκιμάσει σισέ αριστερό μπακ, τον Κανέ από το πουθενά, δύο φορ, τρεις πίσω και το Βρουσάι μπακ. Εγώ νομίζω το πρόβλημα είναι η λάθος εκτίμηση του υλικού φέτος και μετά η τρικυμμία όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε και οι παίκτες δεν απέδιδαν όπως περίμενε.
    Αυτό ακριβώς. Τρικυμία. Και οι δοκιμές που έγιναν, οσες έγιναν, έμοιαζαν με σπασμωδικες κινήσεις. Δεν υπήρχε κάποια συνέχεια.

Εφόσον ο Μαρτινς αναγνωρίζει κάποια αξία στον Βρουσαι βάζοντας τον ως αλλαγή συχνά, γιατί να μην τον εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα περισσότερο; Γιατι να μην ξαναδώσει ευκαιριες στον Σουρλη ή τον Φαντιγκα; Βρέξει χιονίσει θα βάλει τον Βαλμπουενα, ενώ φαίνεται ότι δεν τραβάει. Τα ίδια με τον Μπουχαλακη. Του πήρε 6 μήνες να παρει απόφαση πως ο Ονιεκουρου δεν κάνει και το ίδιο διάστημα ώστε να εγκαταλείψει το σχήμα με τους 2 φορ ή τα 3 στόπερ. Πέρασε μια ολόκληρη σεζον αντιμέτωπος με τις εμμονές του και το αποτέλεσμα ήταν ενα μηδενικό.

Ειδικά ένας νεαρός παίκτης δεν πρόκειται να δείξει κάτι με μια συμμετοχή το μήνα. Και κυρίως δε θα δείξει όταν δεν υπάρχει ένα ευρύτερο σύνολο στο οποίο θα κουμπώσει, αλλα απλώς παιζει για να πούμε ότι έπαιξε
    Καλός χρυσός ο Πέδρο, αλλά μας είχε δείξει εξαρχής ότι είναι αργός και ατολμος στις αλλαγές. Και σε επίπεδο αλλαγών την ώρα ενος ματς και σε επίπεδο τακτικής συνολικά.

Σελίδα 292 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 92192242252262272282288289290291292293294295296302312322332342392492 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές