chainsaw (10-11-21)
Να θυμίσω ότι στο πόλο εμείς με αντίστοιχους συσχετισμούς μπάτζετ με Ιταλούς και Ισπανούς πηγαίνουμε τουλάχιστον τελική οκτάδα στο πόλο ανδρών και συνεπώς - όχι μία φορά όπως καλή ώρα εφέτος - γιατί μέχρι πέρυσι στο βόλλεϋ ένα final - 4 τουλάχιστον στις γυναίκες το είχαμε.
Από την άλλη, δε ξέρω ποιός το λέει και από ποιά ακριβώς διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει πάρει κάποιος απάντηση ότι δε θέλουν χρηματοδότες και καλό θα ήταν να το παρουσιάσεις - αν δεν έχεις στοιχεία, που να έχουν γραφτεί κάπου, να ξέρεις ότι θα σβήσω και το αρχικό ποστ, γιατί έχουμε πει επανειλημμένα ότι όταν γράφεται κάτι, καλό θα είναι να στηρίζεται σε κάποιο στοιχείο του ρεπορτάζ, όποιο και αν είναι αυτό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (10-11-21)
Τραγωδία και στους άνδρες. Αποκλειστήκαμε από ένα χωριό. Να μπει επενδυτής χθες, δεν φτάνουν τα λεφτά του κόσμου
Εσυ δεν ειπες οτι η διοικηση δεν αφηνει να μπουν επενδυτες;Πώς θα μπουν λοιπον;
chainsaw (10-11-21)
Δεν του εχει κατσει το μπασκετ μεχρι τωρα, γιατι παμε καλα. Τα αλλα αθληματα τα εχει θαψει ηδη.
john syggel (11-11-21), pirateeeeeee (11-11-21)
Μέχρι την Κυριακή, περιμένω στοιχεία για το ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη είπε πως δε θέλει κανέναν χρηματοδότη, για τους δικούς της λόγους, να μάθουμε και τους λόγους, δηλαδή...
giovanni#10 (11-11-21)
Ας γράψει ο καθένας ό,τι θέλει και ό,τι ξέρει, καλό είναι να μη σχολιάζουμε περισσότερο τη συγκεκριμένη τοποθέτηση καθώς μπορεί, λέω εγώ, όλα τα σχετικά σχόλια, όπως και η αρχική τοποθέτηση, να πάρουν το δρόμο της ιστορίας και να γράφετε τζάμπα. Περιμένω μέχρι την Κυριακή.
john syggel (11-11-21), pirateeeeeee (11-11-21)
drizzt (01-12-21)
Σκατά φέτος. Αντρες και τύπισσες. Επιστημονική ανάλυσις.
There is a Dude in town
chainsaw (02-12-21)
Δεν ξέρω ρε τύπε αλυσοπρίονε... περίμενα αλλα κόλπα, πήραμε καλά πράματα και στα δύο τμήματα, στις γυναίκες έπρεπε να κάνουμε περίπατο με τα καβλάκια συν Χιπε, συν όλες που επέστρεψαν... Σαλας έπρεπε να κάνει καμάτσο... τι σκατά, δεν τις ταϊζουν;
Στους άντριδες, πάλι πήραμε αυτόν τον τύπο που έκανε πλάκα με την εθνική του, τους πήρε όλους παραμάζωμα... κάτι άλλο μου φαίνεται πως δεν πάει καλά.
There is a Dude in town
chainsaw (02-12-21)
Τίποτα μωρέ, πoύτσα τους όλα - έναν "Αλμπέρτο Τζουλιάνι" πήρανε για προπονητή, παρατημένος είναι ο σύλλογος ολόκληρος...
Θύμισέ μου λίγο, την τελική έκβαση της υπόθεσης για την οποία και κατατέθηκαν οι μηνύσεις;;;
giovanni#10 (05-01-22), john syggel (05-01-22)
Αντίστοιχο στο ποδόσφαιρο, θα ήταν σαν να έφερνες τον Κόντε...
Μια ματιά που έριξα το βιογραφικό του είναι τίγκα στους τίτλους πάντως.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
3 πρωταθλήματα Ιταλίας. Δεν το λες και λίγο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks